Лакове за нокти 143

• 39 860
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Изпуснах ви нещо момичета, прекрасни неща сте показали! От мен един мнооого нетипичен цвят за моя вкус, но пък на живо е изключително нежен 🌷

# 211
Бенчита, кой е този лак? Много е хубав и така нежно ти стои! Heart Eyes

# 212
Долче, на Пърфект е, но номера ще го напиша по-късно. Намерих го в една квартална аптека в цял кош пълен с лакове на Пърфект 🤗

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:51 от Бенчита

# 213
# 214
Маме, любимата ми твоя форма! Heart

# 215
Ужасен шок ще е за вас, М! Особено пък сега, особено пък там!

# 216
Ха, Агентче, с Rainbows a Gо Gо бях миналата седмица. Ама нещо не бях много впечатлена, а имам 3 от тази колекция. Зеленият (Gleam On!) ме изненада, изглежда повече като фолио. Но синият (Pigment of My Imagination) е боза абсолютна- да, има красив лилав шимър, но и на 3 слоя прозира...

# 217
Наде, само като му мернах прозрачната формула веднага му сложих едни лилави гащи... Simple Smile)) Opi I Manicure for Beads  е идеален за таз работа! 1 слой и 1 слой Дъги отгоре!

PS За мен тази колекция е повече от топъри - точно като някои сенки, изглеждат по-добре ако им подложиш отдолу плътна основа.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 04:52 от Agent Provocateur

# 218
Нещо ме прихвана снощи и като видях нокторезачката го приех ката знак за промяна Grinning Та, така Grinning

# 219
Снощи ме удари "лилава" вълна и днес съм така.. лакът е Катрис.

# 220
Браво момичета.Аз пък малко се затриха с основно почистване.Казах му на моя мъж ,че вечерта ще почивам,а той да гледа детето.Смятам,че стана страхотно.Малко ефекти докато стигна до цвета на лака.Отдавна се замислях дали да си го направя.

# 221
Лили, наистина се е получило страхотно - много нежно и красиво. Heart Eyes

Момичета, знаете си - прекрасни сте. Heart

Аз съм така:

# 222
  • Стара Загора
Джасте, как всеки път ти се занимава. Показваш страхотни комбинации и винаги ти е перфектно оформен маникюра. Heart

Аз вече позакривам сезона. Сложих в сряда любимата Apple. Heart 🍏
Толкова са ми пораснали вече ноктите, че имам спешна нужда от подкъсяване....

# 223
Ох, Ивче, имах преди същия цвят молив за очи, любим цвят. Heart
Джаста, кой е този лак? Знаеш, че съм любопитна Stuck Out Tongue Winking Eye Чудесен маникюр!
Лилипан, много е нежно.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 17:43 от dolce miele

# 224
Ивче, много ти благодаря за милите думи. Hug Аз съм на периоди, като ме хване лаковата муза здраво ме държи Grinning, лошото е, че като ме хване лаковата апатия и тя има здрава хватка.Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Прекрасна си с тази ябълка. Flowers Green Apple Green Heart

Долче, мерси. Hug Лака е на Flormar от серията Full Color - FC22, цвят наситена горчица, много е красив, лъскав и покривен, но май на моя тон на кожата не подхожда много.

Общи условия

Активация на акаунт