Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е трайността на лаковете на China Glaze, Gelish и Flormar?
Какви грижи трябва да се положат за ръцете и ноктите през есента и зимата?
Кои са някои популярни продукти за грижа за ръцете и ноктите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е трайността на лаковете на China Glaze, Gelish и Flormar?
-
Какви грижи трябва да се положат за ръцете и ноктите през есента и зимата?
През есента и зимата е важно да поддържате ръцете и ноктите си хидратирани, като редовно нанасяте кремове за ръце и масла. Избягвайте агресивни домакински препарати, които могат да причинят сухота или дразнене. Освен това използвайте масла за нокти и кожички, за да поддържате здравето на ноктите си. Бъдете внимателни с лаковете, които могат да навредят на ноктите ви, и избягвайте усещането за лепкави ръце.
-
Кои са някои популярни продукти за грижа за ръцете и ноктите?
-
Кои са някои популярни марки лакове за нокти и лакочистители?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с избора на лакове и лакочистители?
но при мен мазало с тъмни и червени лакове става (обикновено) по вина на лакочистителя, да не би той да е проблемен?

Ако не съм максимално спокойна, то поне ако има леки несъвършенства няма да ми пука 

), после нещо го развалиха. След като ДМ спряха любимия ми Ебелин, to вече купувам Бевола с помпичка от Кауфланд (син на цвят, не знам има ли други?), много ми харесва, не ми размазва лаковете.
).