Лакове за нокти 143

• 39 842
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
В този сайт има намаление на Essie. 🙂
https://emaglam.bg/catalogsearch/result/index/?&q=Essie

# 196
Тук са по-изгодни и доста бързо идват
https://jesenslebonheur.fr/gb/12_essie

# 197
Здравейте!  До преди 5 години нямах никакви нокти, но с помощта на заздравители от eveline започнах да имам маникюр. Ноктите са ми тънки и чупливи и от време на време не мога да ги задържа с дължина, а и гел лаковете не ми се отвазяват добре. Искам съвет за основа и топ лак, които да се задържат на ноктите, а също така и някаква грижа за тях няма да откажа. Също така някакви съвети за делещи се нокти, защото имам проблем на конкретни пръсти и дори и да мине и изпиля, се появява пак и ноктите не вървят .
Благодаря предварително!

# 198
Аз идвам с поредно разочарование от заздравител - в случая диамантения на Евелин. Не ще да се задържи повече от 2 дни на ноктоте ми, просто се отлепя на големи люспи! Много неприятно, защото ми и остъргва плочката. Не знам вече. Май ще се върна към ГР, а този дори и на краката трудно ще го ползвам, ако така ще се отлепя.
Впрочем загледах един на Катрис - железно здрави нокти, нещо ткова се казваше - имате ли впечатления?

# 199
killpop доста от нас се оплакаха като цяло от заздравителите на Evelin, очевидно са сменили формулата на всички тяхни заздравители. Аз замених Evelin 8in1 с активния заздравител на Перфект и съм много доволна от него. Ноктите ми порастват бързо и са твърди.

Alesanas моите също се делят, белят се от наколко месеца и така и не намерих причина, но иначе с този заздравител са си твърди и порастват без проблем. За грижа препоръчвам маслото за нокти на Икаров. Колкото до добра основа и топ лак погледни предишната тема.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 12:51 от Valeto96

# 200
  • Поморие
Ugh, трябваше да скъся и сменя формата...
Но пък, златничко Nature Sparkles

Скрит текст:

# 201
Здравейте, момичета! Напълнихте ми сърчицето Heart Аз мазах, мазах... какво направих и аз не знам Grinning Със сигурност знам обаче, че пак размазах печатите Blush

# 202
Много е красиво!

# 203
От 4-5 години използвам само топ лакът на Avon, който обаче вече в три брошури не успявам да намеря, за да си поръчам. Бихте ли ми препоръчали дрогерийна марка топ лак, от който сте доволни?

# 204
От 4-5 години използвам само топ лакът на Avon, който обаче вече в три брошури не успявам да намеря, за да си поръчам. Бихте ли ми препоръчали дрогерийна марка топ лак, от който сте доволни?
Ув топ лака на Trend it up черно шишенце и разбира се другия ми любимец Golden Rose Quick Dry !!!

# 205
  • София
Valeto96, и аз съм фенка на тези два топа.
От мен Anne Boleyn

# 206

Аз също ползвам топ лакът на Ейвън и в предишната брошура го имаше, даже си поръчах  два броя,  в ново шише е, но е същия 😁.В новата го няма, има само матиращия.
Иначе ти препоръчвам бързосхнещия на Голдън Роуз, както и Продижи топ с гел ефект на същата марка

# 207
  • София
Има го, бе, девойки, на стр. 24, № 34645

# 208
Valeto96, и аз съм фенка на тези два топа.
От мен Anne Boleyn

Жесток цвят, много ти отива 😍😍😍

# 209
Момичета, ще ви чета и лайквам утре, надявам се Hug Още не мога да си почина след почивката Laughing
От мен нещо колкото да не е без хич, лакирах се буквално 10 минути преди да взимам малката от училище Grinning

Скрит текст:
Бях с олющен маникюр след морето и пренасянето на багажите и нямах време за нещо друго. Финият сребрист брокат който търсех от известно време е Бруклин, мисля, че 26 е номерчето... Heart Опитът за френски маникюр направих с бяла перла, директно с четката на лака отгоре (личи си).

Този сребрист брокат е доста фин, нежен. На снимките излиза чак невзрачен в шишето, но на живо блещука дискретно. Мисля, че върху пастелни и тъмни цветове ще стои най-добре.Четката на Бруклин ми хареса изключително много! Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт