Лакове за нокти 143

• 39 895
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Здравейте ! И аз , да покажа, какво сътворих , с ваденки ! Вече на есенна вълна !

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 10:18 от meri 123

# 331
  • Измир
Ивчето,  това синьо е просто бонбон 💙.
Блъд, този и на мен ми е от любимите бордо цветове.
Мери, много красиво. Кой е лака?
Не можах да издържа балончестия и го смених така

# 332
  • Стара Загора

Мери, много красиво. Кой е лака?

Лака  е Zoya ZP691
Скрит текст:

# 333
Пак доста късички Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Идея си нямам кой е номерът на този прекрасен лак ХМ...нито къде по шишенцето да го търся? Heart
На снимките със светкавица си личи дълбочината му, на слънце е подобен...при липса на директна светлина шимърът "потъва" Grinning На 2 пласта е само на средния пръст (бързах много). Финият брокат е Бруклин 26- както предположих, върху тъмни цветове изпъква чудесно!
Бих била много, много впечатлена от четката на лака ХМ, но за жалост, моята е с няколко стърчащи косъмчета и май ще трябва да ги резна...за да не се омазвам с тях. Удобна е иначе, много.

# 334
  • София
Късите нокти обичат тъмно. Приказен цвят! Харесваш ли лаковете на HM? Аз имам един в леко блястящо каки и не мога да преценя дали ми харесват или не, освен като цвят, където са супер. 

# 335
  • София
И аз много харесвам тъмни къси нокти

# 336
Harpalike, това ми е първият лак на марката...ако знаех, четките им са толкова хубави, щях да купя и един дуохром в златисто-зеленикаво... Heart Eyes Много ми хареса нанасянето и замисъла на четката, дано да е траен. Ако е така, ще си купя още някой цвят и ще споделя. В близкия ХМ пък имаше предимно някакви нюдове, тъмен беж, керемидени, сивкаво-кафяви- може би такива бяха останали и зеленият направо се открояваше Heart Eyes
Прави сте, тъмното стои добре на къси нокти- а преди години се "кълнях", че къси нокти трябва да се лакират само с нюдове и полупрозрачни лакове Grinning

# 337

Прави сте, тъмното стои добре на къси нокти- а преди години се "кълнях", че къси нокти трябва да се лакират само с нюдове и полупрозрачни лакове Grinning
Аз съм сега така!
Къси ли са ми ноктите - нюд. Не мога да се пречупя и да сложа нещо по-тъмно..
А при мен ноктите винаги са къси, заради тренировките ми и се получава един затворен кръг - нюд, нюд и пак нюд. 😀

# 338
Всъщност, има голямо значение и как са оформени ноктите (поне при мен), благодарение на темата започнах да експериментирам и с различни форми. Преди около година нямаше и да помисля за тъмен цвят върху къси нокти Blush

# 339
Обожавам тъмен лак на къси нокти, много ми е стилно!

... само дето днес препускам и успях само да се прелакирам, но не и да скъся и почистя!

# 340
Агент, и ти си на есенна вълна Grinning И пак с подходящо цвете Blush

# 341
На есенна съм, но от всичките ми мушката нямам в момента цъфнало толкова странно изгнило керемидено като лака Simple Smile

Обаче е топло и ще ида в офиса с бели дънки, топ и кожено яке за разкош Grinning

# 342
Освен да снимаш керемидите от някоя китна къщичка... Grinning Heart

# 343
Wink за съжаление местните къщи не са с керемиди, което ми напомня за лафа на една колежка украинка "като видиш в Украйна къща с български керемиди знаеш, че там живеят богати хора!"
ПС А местните американски къщи тя нарича " дървени кокошкарници" Simple Smile

"Курятники, дарлинг, дорогие курятники!" Grinning

# 344
  • Стара Загора
На мен още не ми е есенно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт