Лакове за нокти 143

• 39 927
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Измир
Aу, направо ми иде да изтрия днешния ми лак и да сложа едно червено ❤❤❤😄.

# 436
# 437
  • Варна
От мен един супер красив холограм, който никъде не е показал реалния си цвят Grinning

# 438
  • Поморие
Не можах да уловя блескулките, на живо е по-хубав

Скрит текст:

# 439
  • Русе
Страхотни красоти показвате! Много ми харесва темата и за да не я търся постоянно се записвам с моя обикновен и малко нескопосан лак от тази седмица.    

# 440
Аз изобщо не мога да се настроя на есенната ви вълна. Тук пече и до ония ден бях на плаж Simple Smile От мен един очеизбождащ неон на Чайна, който е страхотен, но както е типично за тях- ужасен за нанасяне и снимане :

Скрит текст:

# 441
  • Варна
Осмичка, пробвах веднъж да нанеса неон на Чайна върху матирана на водна пара база. Определено се нанесе по-лесно. Момичетата тук са казвали, че върху матов лак също се нанасят по-лесно.
И на мен не ми е още есенно, при 25-30 градуса през деня, как да ми е Grinning

# 442
Осмичке, но пък е страхотна Чайната, пък на тен как стои 👌
Коя беше тази?

# 443
Осмичке, но пък е страхотна Чайната, пък на тен как стои 👌
Коя беше тази?
neon and on and on Stuck Out Tongue

# 444
Момичета, като гледам червеното на ноктите и на мен ми иде да се начервеня Stuck Out Tongue Толкова пък да обичам този цвят нокти, а преди години го гледах с презрение Grinning Както и късите нокти, а сега фанатично пиля до живец и мажа червено Grinning И то защото съм влюбена в късо и червено Grinning Да видим до кога Grinning
Друг цвят, който мислех че никога няма да сложа, е оранжево Grinning В този Флормар от перлената серия също съм влюбена ♥ На живо е просто разкош и не мога да спра да си гледам ноктите Stuck Out Tongue Страхотен брокатено оранжево - златен шимър има, който, разбира се, не се вижда на снимката Simple Smile

# 445
И аз много харесвам къси нокти с изкрящи цветове.
И от нен нещо есенно. Лаковете са Бел и Габрини.

# 446
Осмичке, много яка тази Чайна, направо ще си я взема и аз.

# 447
  • София
От мен един супер красив холограм, който никъде не е показал реалния си цвят Grinning
Скрит текст:

tina_vn , от къде закупи холограмния лак на SH? Аз съм фен на марката. Simple Smile

# 448
  • Стара Загора
UV топа на Trend it up на мен не ми хареса. Да, съхне бързо, но се отдръпва и става на черти, ако не сте взели достатъчно количество за целия нокът. А и краищата лъсват много бързо.
На Перфект беше по-добър, но дали и сега е така, не мога да кажа. Последния гел топ и на Ейвън не беше добър, та...

# 449
Аз си купих Сеш. Благодаря сърдечно на момичето, което ми показа откъде. Даже се  и запасих.

Общи условия

Активация на акаунт