Лакове за нокти 143

• 40 298
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Най-накрая да се запиша с маникюр в темата, след цяло лято със счупени нокти, изпилени почти до дъно Simple Smile
Miss Sporty 1st То Shine в нюанс 632 Miss Beverly Hills и метални капси за декорация:

Най-носеният лак това лято, почти приключих шишенцето Heart Decoration Постоянен избор за маникюр и педикюр - покрива на 1 пласт, съхне светкавично, нанася се лесно, с любимия крем завършек.
Следващият маникюр обаче ще е есенен, замислила съм една комбинация в каки и старо злато, ако се получи - ще покажа.

# 481
И аз сега след този красив маникюр на Кристалчето, съвсем ще изглеждам като на сгоден циганин сестра му Joy:

Скрит текст:

Хич не стана добре, ама каквото - такова. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лака е прословутия ГР Колор Експерт 32.

# 482
  • София
Момичета, от утре в лили има лакове на бел на 1,49лв, на 21 на 0,99лв и на есенс на 1,89лв.
За да не отговарям пак и да стане дълго. Днес вечерта пазарувах в Лили и ми дадоха една брошура. Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:25 от Milena_318

# 483
Момичета, от утре в лили има лакове на бел на 1,49лв, на 21 на 0,99лв и на есенс на 1,89лв
Нова брошура ли има? Може ли линк?

# 484
Страхотни есенни маникюри!
С Румяна сме на една вълна 😊

# 485
  • София

Не съм очарована, много бързо се сгъсти

# 486
Най-накрая да се запиша с маникюр в темата, след цяло лято със счупени нокти, изпилени почти до дъно Simple Smile
Miss Sporty 1st То Shine в нюанс 632 Miss Beverly Hills и метални капси за декорация:

Най-носеният лак това лято, почти приключих шишенцето Heart Decoration Постоянен избор за маникюр и педикюр - покрива на 1 пласт, съхне светкавично, нанася се лесно, с любимия крем завършек.
Следващият маникюр обаче ще е есенен, замислила съм една комбинация в каки и старо злато, ако се получи - ще покажа.
Кристал, сигурна съм че такъв фен на маникюра, като теб поддържа ноктите си идеално лакирани и когато са къси. Интересно ми е да видя и снимка на някой маникюр и с по-къси нокти, защото имаш страхотна плочка.
Относно брошурата на Лили, утре е 1-ви и ще излезе онлайн брошурата за целия месец. Преди, като студентка работех в Лили/за 3-4 месеца, повече не издържах/ и от 15-то число ни пускаха етикети за нареждане за следващия месец, но брошурата дори при нас идваше буквално броени дни преди новия месец. Голяма тайна са следващите промоции в тази верига. До скоро още ми държеше яда към тях и рядко влизах в магазините им.

# 487
Интересно, на сайта им има последно брошурата за август Simple Smile
Аз да кажа, че съм очарована от лаковете на Катрис, мажат се като масло и покривни от първия слой.

# 488
Лаковете Джесика хубави ли са ? Blush

# 489
  • Бургас
Ох, Джасте разсмя ме много, хаха.Не, не са хубави за моите нокти лаковете на Джесика.Имат голямо не от моите ноктенца, дразни ме, че много трудно съхнат и се белят бързо.

# 490
Лаковете Джесика хубави ли са ? Blush
Аз не съм очарована, като цяло май не са добри отзивите, имам спомен за ниска трайност. Имаше един хит cinnamon kiss, останалите са по-базови цветове.

# 491
И на мен не ми харесват.

# 492

essence 106 loyal royal

# 493
  • Стара Загора
От мен Jessica Phenom Geisha girl в унисон с днешния аутфит Simple Smile

# 494
Кристал, сигурна съм че такъв фен на маникюра, като теб поддържа ноктите си идеално лакирани и когато са къси. Интересно ми е да видя и снимка на някой маникюр и с по-къси нокти, защото имаш страхотна плочка.
Благодаря ти Green Heart
Събрах компилация от разни стари и (сравнително) къси маникюри, заповядай:

Ако някой се интересува от някой лак - да пише, по-късно може да допълня имена и номера, ако успея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт