Лакове за нокти 143

• 40 301
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • В полите на Пирин планина
Ивче, Кристъл - истинска прелест!

# 496
Кристал, сигурна съм че такъв фен на маникюра, като теб поддържа ноктите си идеално лакирани и когато са къси. Интересно ми е да видя и снимка на някой маникюр и с по-къси нокти, защото имаш страхотна плочка.
Благодаря ти Green Heart
Най-любимите ми нокти и маникюри в българското нет пространство. Purple Heart

# 497
Crystal Noir, матовият черен лак кой е? Търся си покривно черно, защото си купих едни страшни матови красоти с чантички от Born Pretty Store и съм сигурна, че на хубаво черно ще стоят най-добре.

# 498
densi, много благодаря, усмихна ми деня Heart Decoration
Crystal Noir, матовият черен лак кой е? Търся си покривно черно, защото си купих едни страшни матови красоти с чантички от Born Pretty Store и съм сигурна, че на хубаво черно ще стоят най-добре.
Ето този Римел 60 Seconds:

Той си е матов черен крем, т.е. не съм го матирала с топ лак - за съжаление е от стара колекция (по случай 50 нюанса сиво), но още се намира из ДМ, вероятно и Ремедиум, разни парфюмерийки насам-натам. Всъщност цялата колекция е много готина, разкошни тъмни нюанси с черен оттенък (лилаво, зелено, синьо...) Heart Eyes

# 499
Всичките до живеца.И съответно хайде на тъмен лак.Golden rose ,catrice

# 500
Нещо семпло от мен Simple Smile

Основата е GR Extreme Gel Shine 50, а броката е GR Extreme Glitter Shine 206

# 501
Момичета, заредихте ме с настроение Heart Eyes
Кристал, това ако са къси нокти... Blush
Грийни, този лак намира ли се още? Heart

# 502
densi, много благодаря, усмихна ми деня Heart Decoration
Невероятна си! Искам да ми модел за снимки на парфюмите с тези изящни ръце и прекрасен маникьор. Онзи розовия първия.... уляляляля съвършенство. Официално те каня!:purple_heart:

# 503
  • София
И аз сега след този красив маникюр на Кристалчето, съвсем ще изглеждам като на сгоден циганин сестра му Joy:

Скрит текст:

Хич не стана добре, ама каквото - такова. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лака е прословутия ГР Колор Експерт 32.
Джасте, Джасте, как ме разсмя Joy
А лака си е класика Heart

# 504
Да не остана по-назад случайно Joy

# 505
Грийни, този лак намира ли се още? Heart

Не знам, Долче. Отдавна съм го купувала.

# 506
Грийни, разкошен е... Heart
Арабеск, честито Grinning Първите два ме привличат и мен...но още съм в режим изчакване Sweat Smile

# 507
Прекрасни маникюри момичета! Аз след днешното преподреждане отделих няколко лака които ме ползвам, ще се радвам да ги подаря на някой, които ги харесва, прикачвам снимка:
Скрит текст:
Топ лакът не съхна достатъчно бързо за мен, а номерата на са: Color expert-22 и 44, Prodigy gel-06, Perfect -F1
Ползвани са най-много по два пъти, просто не ми отиват, а PNP ми беше подарък и е чисто нов.

# 508

Позасмях се, признавам си, на (относително) късите маникюри на нашата прекрасна Кристал... за мен това са (относително) дълги, но затова сме различни Grinning

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:09 от Agent Provocateur

# 509
Нещо набързо, преди вечеря от мен

Номерът е 46

Общи условия

Активация на акаунт