Лакове за нокти 143

• 40 281
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Опито е трепач.
Кристал, каквото и да сложиш на ноктите ти ще ти стои страхотно, просто имаш завидна плочка.
Де и моите да бяха такива. Сега съм с гел, че ми се изпочупиха, а повечето заздравители са с формалдехид, даже и любимият ми Микросел. Като съм в София го откривам в аптеки Ремедиум, някои по-назад в темата беше питал.

# 541
bibiana, Флормар Pearly 453 Sparkling orange:

Скрит текст:

Доста е труден за снимане. Флормар Пърли имаха и перлен червен лак- Le rouge или нещо подобно, но може би беше с по-дребни шимърчета от оранжевото.

Натуся, интересно се е получило. А кой е лакът който си използвала за основа? Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 12:04 от dolce miele

# 542

Trend it up Double Volume & shine 450
https://www.instagram.com/p/CF3xASnDPK1/?igshid=1dqj106j701g9
Давам старт на Хелоуин🎃🎃🎃

# 543
Този път с Долче сме на една вълна Smile

Скрит текст:

# 544
Елмайра, красота! Heart И колко по-добре от мен си "хванала" шимърчетата Blush

# 545
Благодаря Hug Голямо снимане падна Joy

# 546
Flormar bright rose 058 (който просто няма хващане 😂) + парти принцесата на Essence 07

# 547
  • София
Натуся, интересно се е получило. А кой е лакът който си използвала за основа? Simple Smile
Лака е Broklin номер 1 , за френски маникюр.Купих го за обикновен бял лак.Помня,че някой беше споменавал,че белия Бруклин хубав.Чак като се прибрах вкъщи видях,че за френски маникюр е.Но пак ще влезне в употреба.

# 548
  • Стара Загора
В Ивис са доста намалени Ice chic на Голдън Роуз (0,98), както и Wow на 0,78. Днес бях на разходка и се прибрах с 4, които ще подаря на приятелка.... много трудно вече намирам нещо интересно, което да добавя към коледния пакет. Рядко има красиви глитъри или пък шимъри. Но пък този кафеникавия Ice chic 22 гледам от доста време и го грабнах най-накрая.

# 549
# 550
  • Варна
Каква красота са тези A-England! Само защо са толкова скъпи Laughing аз чакам да застудее, да пробвам най-накрая Ан Болейн. Heart Eyes

# 551

Лакът е Golden Rose Rich Color. Номерче ще мога да кажа утре. Пясък, който само на един слой стои много по-красиво, отколкото на два. Като минус обаче отчитам, че много бързо започна да се лющи.

# 552
Да не са нови тези? Не знаех, че от тази серия имат пясъци... Или съм живяла в неведение досега? 😂

# 553
Да не са нови тези? Не знаех, че от тази серия имат пясъци... Или съм живяла в неведение досега? 😂
Честно казано не съм много наясно кога са излезли. На мен ми е подарък от съфорумка... Някъде около март месец, та поне от година ги има

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 10:25 от *Penny*

# 554
Ха, и аз не знаех, че от серията Рич Колор има и пясъци. Пени, може ли снимка на шишенцето на лака, стана ми интересно, има ли някакъв по различен надпис, нещо подсказва ли, че лака в бутилката е пясък.

Общи условия

Активация на акаунт