ОКТОМВРИйки 2020 - тема 6

• 39 632
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Sweet_Dreams@, честита рожба! Да расте здрава и силна за гордост на мама и татко Hearts

Госпожиците яко дръпнаха преднина, обаче. Време е май и някой малък господин да се появи.

# 271
Честита дъщеричка, sweet_dreams! Здрава, щастлива и с много късмет да е родена 🥰

# 272
Sweet_Dreams@, честита дъщеричка.Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! 💐❤️🍀

Явно момчетата мързелуват,а госпожиците бързат да излизат.

# 273
  • София
Sweet_Dreams@, честита дъщеричка.
Наистина девойките се оказаха бързаци. Чакаме си първия мъж Smile
Дунда, Дагни, секциото не е чак толкова страшно. Да, операция е, но не се наплашвайте предварително. Първото раждане ми почна естествено и се наложи секцио и си се възстанових бързо. Гледайте позитивно на нещата. Не е  толкова важен начина на раждане, колкото всичко да приключи добре и да се приберете спокойно вкъщи с бебоците.

# 274
  • София
Sweet_Dreams@, честито бебенце! Да е живо и здраво, бързо прибиране вкъщи!

Наистина момченцата мързелуват още Grinning Поне едно трябва да отсрами вече. Ние с ММ почнахме да му говорим как вече може да излиза, как нямаме търпение да го гушкаме, да си стяга багажа за излизане и подобни. Днес почнахме да се смеем, че е като заспал заек на завой и никакъв зор не си дава да се появява Grinning

# 275
Sweet_Dreams@, честито бебе! Бързо възстановяване и прибиране у дома!

# 276
Добре дошла на Тея 😘 Да бъде здрава, щастлива и късметлийка! Бързо възстановяване sweet dreams Hug
Според мен пък секцио след започнало естествено раждане е най-добрия вариант за тази операция
Днес бях на тонове и си взех един документ направление за хоспитализация. Обменната карта е друго, нали?

# 277
Честито на всички, които вече гушкат бебчетата си!

Излязоха ми резултатите, имам леко завишени левкоцити в кръвта 10,6(реф.стойности 4-10). Отделно СУЕ ми е 42(реф.стойност 1-20). Някоя с такива завишени стойности?

# 278
Sweet_Dreams@ Честото 👶🏻 Да е жива и здрава малката 🤱 и много да ви радва.Бързо възстановяване на теб и скоро вкъщи да се гушкате.

Момичета аз смених болницата, реших да раждам в Токуда при доктор Мария Атанасова. Бебчо все още не се е обърнал, седалищно е, има предпоставки за секцио по медицински причини ( омотана пъпна връв и положението на главичката).
Трябва да избера дата за секцио , но ако се обърне бебчо и нещата се променят ще пробваме естествено раждане.
Докторката е много мила и внимателна, и каза , че в Щерев е практика от тази година всички да се опитват да родят естествено и ако не стане се прибягва до спешно секцио ...което е много гадно от тяхна страна.

Моля ако някоя мама се следи при доктор Атанасова да сподели повече мнения Simple Smile

# 279
Sweet_Dreams@ Честото 👶🏻 Да е жива и здрава малката 🤱 и много да ви радва.Бързо възстановяване на теб и скоро вкъщи да се гушкате.

Момичета аз смених болницата, реших да раждам в Токуда при доктор Мария Атанасова. Бебчо все още не се е обърнал, седалищно е, има предпоставки за секцио по медицински причини ( омотана пъпна връв и положението на главичката).
Трябва да избера дата за секцио , но ако се обърне бебчо и нещата се променят ще пробваме естествено раждане.
Докторката е много мила и внимателна, и каза , че в Щерев е практика от тази година всички да се опитват да родят естествено и ако не стане се прибягва до спешно секцио ...което е много гадно от тяхна страна.

Моля ако някоя мама се следи при доктор Атанасова да сподели повече мнения Simple Smile

Привет! Аз се следя от началото при нея. И преди съм писала - изключително внимателна, прецизна, предразполага пациентите. При мен взема доста адекватни мерки и винаги действа като се презастрахова от негативни последици. Ако имаш проблем, успява да те вмести в доста натоварения си график. Нямам забележки към доктор Атанасова към момента. Като ангел е за мен и когато я чуя колко спокойно ми обяснява всичко, ми олеква на душата.
Наскоро чакахме пред кабинета в Токуда с доста бременни жени, някои от които бяха раждали вече при нея. А чакахме, защото тя все пак си изражда и на нея й изникват спешни случаи. За мен не е проблем това при положение, че и аз скоро ще се намирам в такава ситуация. Аз специално не чух лоша дума от никоя от тях. ♥️♥️♥️

# 280
Sweet dreams, честито бебче! Да ви е жива и здрава♥️

Amelin, обменната карта е друго, но не ти трябва за раждане в Токуда. Ако искаш на лично мога да ти пиша какво ти е необходимо.
Обменната карта се дава от АГ където си се следяла през бременността, това са всички прегледи/изследвания.

# 281
Sweet_Dreams честито ти момиченце! Да е много здрава и щастлива. Бързо възстановяване на теб и скоро да сте вкъщи да се радвате и двете!

# 282
  • София
Sweet_dreams@, честита да е Тея, да расте здрава и щастлива. На теб бързо възстановяване.

# 283
Здравейте, нова съм тук аз съм от началните ноемврийки, тук съм за да попитам има ли някой татко присъствал на раждането или някой който ще присъства, доста съм се наплашила и е почти желателно мъжа ми да присъства с мен.
Доста се порових и се оказа че заради вируса не допускат никъде бащите до изписването, та мисълта ми беше ако имате познати такива или вие самите сте го преживели с мъжа си тази година да ме насочите по конкретно към някоя болница.
Бъдете здрави!!!!

# 284
  • София
Здравей,

В повечето болници бащите не могат да присъстват дори и на прегледите, но от моя позната разбрах, че в Свети Лазар допускат присъствието на таткото след отрицателен PCR тест. Информацията ми е от около седмица, но имайки предвид динамиката на случващото се , по-скоро се настрой , че има огромна възможност да не е с теб. Аз все още се опитвам да гледам малко по-оптимистично на нещата Simple Smile

Пожелавам ти успех и леко раждане !

Здравейте, нова съм тук аз съм от началните ноемврийки, тук съм за да попитам има ли някой татко присъствал на раждането или някой който ще присъства, доста съм се наплашила и е почти желателно мъжа ми да присъства с мен.
Доста се порових и се оказа че заради вируса не допускат никъде бащите до изписването, та мисълта ми беше ако имате познати такива или вие самите сте го преживели с мъжа си тази година да ме насочите по конкретно към някоя болница.
Бъдете здрави!!!!

Общи условия

Активация на акаунт