ОКТОМВРИйки 2020 - тема 6

• 38 895
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Стефи, жива и здрава да е Ема, много късмет да има в живота! ❤️
Дагни, и това ще мине. Важното е, че сте добре с бебчо Hug

# 406
Честито на всички мамчета, които вече гушкат малките човечета. Бъдете живи и здрави. ❤❤❤

# 407
Стефи, честита да е Ема, да бъде много здрава и щастлива!

# 408
Честито, Стефи. Да е жива и здрава малката Ема! Страхотно име си има! 🌸🍀
Бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи и да се гушкате!

Дагни, важното е че с бебчо сте добре и всичко, ще мине добре, сигурна съм. Мисли позитивно.

Днес минах на запис на тоновете. Всичко е наред. Направиха ми и ехограф. Добре е бебчо, вече е 3250гр. Околоплодните води са в горна граница и кръвотоците са добри.
Реши да ме прегледа и вагинално и ми бръкна с два пръста. Не беше болезнено, много внимателно и каза, че имам малко над 2 см. разкритие, което било добре за седмицата, в която съм. Според док. има вероятност тези дни да започне раждането, но всичко е божа работа и както се казва, когато на бебо му се прииска да излиза.
Надявам се подскачането на топката и секса да ми помогнат за по-добро разкритие и дай боже по-леко раждане.
Стискайте кълките мами, още малко ни остава и ще се радваме на пухкави бебоци! 🤰🏻👶🏻🥰

# 409
Честито бебче, Стефи! Да е жива и здрава малката девойка и бързо възстановяване на теб! ❤

# 410
Мами да попитам, някоя от вас пила ли е Тотема за повишаване на хемоглобина и помогнало ли е? Било по-силно от фолгамата.

# 411
  • Пловдив
Аз направих 2 курса по 15 дни, но от 107 хемоглобина ми се качи само до 110. Сега пия феро- фолгама. Не знам кое е по- доброто от двете?

# 412
Аз направих 2 курса по 15 дни, но от 107 хемоглобина ми се качи само до 110. Сега пия феро- фолгама. Не знам кое е по- доброто от двете?
Ами да ти кажа от 2-3 месеца пия феро-фолгама, ама все надолу ми пада. Последните кръвни ми излиза 99. И сега ми предписаха тези- Тотема, като ми казват, че  уж са по-силни, ама ще видим. То нямам много време вече до раждането, ама ще ги почна.

# 413
Аз пия прахчета Ферофолгин по 1 на ден в комбинация с Билкова кръв 20мл. на ден и успях последно да го вдигна от 110 на 117. Hands Ok Hand

# 414
  • Sofia
Последните 2 месеца много трудно може да се вдигне Хемоглобина. Просто пийте , което ви понася и да се държи в състоянието , което е вмомента. Аз съм на Тотема, не всеки го понася, защото е странно на вкус. Но наистина е доста по-добре усвоим отколкото другите. Внимавайте с Магнезия- 2 -3 часа разлика да има между приема на двете неща.

# 415
Мами да попитам, някоя от вас пила ли е Тотема за повишаване на хемоглобина и помогнало ли е? Било по-силно от фолгамата.

Аз също съм пила Тотема, но много ме болеше корема и го спряхме.Пих и малтофер но същата работа. Сега пия билкова кръв с витамин б12
При мен хемоглобина е 110, в началото беше 117.

# 416
  • София
Аз пих малтофер, но в комбинация с витамин Ц. За месец се вдигна и задържа добра стойност.

# 417
На мен ми предписаха в началото на август сорбифер 2 по 1 и билкова кръв. ХГБ ми беше 119, но желязото ми беше ниско. Изпих шишето билкова, а повечето дни сорбиферът го взимах веднъж. За месец и половина желязото ми се вдигна, а ХГБ от последните изследваншя ми е 137, като толкова и небременна не ми е бил

# 418
Привет Simple Smile минавам и аз на отчет - 36 г.с. 2512 :Д девойката бушува, спряха ми аспиринчето, билкова кръв си пия и поддържам 113 стойност, един път ми беше само нисък - 109, но с билковата кръв е добре като се има предвид, че забравям от време на време..

# 419
Моя хемоглобин беше 123 преди да забременея, 95 в 5ти месец и сега в 39г.с е 124. Качих го с малтофер капки, много съм доволна. Като последния месец само се качи от 112 на 124.

Общи условия

Активация на акаунт