ОКТОМВРИйки 2020 - тема 6

• 38 879
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Честит Йордан, JayRay ! Здрав и щастлив да е малкият юнак ! Relaxed
Момичета, благодаря за включванията и съветите. Биозинът го увеличих вчера. Купих си капки физиологичен разтвор и правя промивки с него в комплект с инхалации над тенджера със сода. Всичко това и чаят май дават резултат и след един дълъг сън съм доста по-добре.

Пазете се, че май е вирус, около мен всички са болни с едни и същи симптоми - гърло и нос.
По една ампула на ден витамин Ц също е добре да се прибави. Имунологът ми каза- вирусите мразят витамин Ц и течности. Grinning При мен помогнаха. + Биозин мама по 2, но след като се оправиш, върни веднага на едно, че с него не трябва да се прекалява.

На вас със слезлите бебчета сигурно ви олекна вече, аз обаче вече едвам дишам, то  и без преглед ми е ясно, че още е нависоко.
Колко години след секцио не може нормално раждане ? Какво ви казаха докторите ? Че слушах за 2-3 години. Даже по-точно 2 за ново секцио, 3 за нормално след секцио...

# 496
  • София
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат на всички! Heart

Diamond_star, да тук в Щерев. Като те приемат на самия гинекологичен преглед те боцват и за теста. И докато ти обяснят какво следва, преоблечеш се, дадат багажа на таткото и той донесе твоя, резултатът излиза. Взимат кръв от пръста и хич не се усеща.

За следващо секцио аз не съм питала, но ще, въпреки че не планираме второ бебе следващите 3-4г. На жената на брат ми й казаха поне 3г.

# 497
  • Пловдив
До колкото съм чувала тук в Бг малко лекари се навиват след секцио да израждат естествено...

Жив и здрав да е Йордан!

# 498
Да е честит, здрав и борбен Йордан, а на теб JayRay ‐ много бързо възстановяване!

На мен това ще ми е второ секцио след 3г, като след първото ми казаха задължително 2 години почивка, за да се възстановиш. Зависи и дали имаш някакви сраствания и усложнения. Казват, че след втора операция е по‐бавно възстановяването и боли повече, но скоро ще кажа от първа ръка.

Мони4ка, отговорих ти на ЛС.

# 499
Благодаря Ви, момичета за хубавите пожелания и мили думи! 🍼🎉🍀💗 С вас сме и стискам палци за всички чакащи мами! 🙏🍀💗
JayRay , честит да бъде Йордан! 🧸🍼🍀🎉Да бъде здрав, смел , да расте силен и много, много да Ви радва! Бързо възстановяване на теб и скоро да си бъдете вкъщи! 🧸🍼🎉🍀🙏

# 500
Честито на всички родили! Здрави и спокойни бебчета! Бързо възстановяване на мамите.
Аз съм вече 39+ 5 и бебка не и се излиза май. Много ми тежи и боли. Кръст, яйчници, стягания, но като легна и минава.

Този бусколизин за омекване на шийката не е противопоказен при бременни?

# 501
Dagny, много е странно, че въпреки, че си написала хрема не са направили бърз тест.
Въпреки, че не съм планово и ще ходя за естествено моята докторка ми каза да направя PCR тест (малко се подразних, защото не би трябвало да ни карат, понеже има заповед от здрав. министър) има ги в Рамус по-евтино (100лв.) Да, ама той си важи само 7 дни и мисля след това да не правя, но ако тръгне бебо, щяли да ми правят от бързите. Така ми обясни док. Иначе на спешното, като ходих и охраната е железна. Не им позволяват на бременни да се разхождат никъде навън, камо ли на родили. А външни лица не се допускат. Чакат си отвън и ако има нещо да предават, го дават на охраната надписано за кой е, етаж и стая. Това е за МД.

# 502
Аз минавам да се оплача Sad Намериха ми бактерия баш в последните седмици (37 г.с.), сега съм на едни свещички... Всичко беше чисто до онзи ден и сега бам-бум :Д Дано всичко да мине добре, според док няма да има проблеми за естествено раждане, но ще видим..

# 503
  • София
Аз минавам да се оплача Sad Намериха ми бактерия баш в последните седмици (37 г.с.), сега съм на едни свещички... Всичко беше чисто до онзи ден и сега бам-бум :Д Дано всичко да мине добре, според док няма да има проблеми за естествено раждане, но ще видим..
И аз като теб - днес излезе бактерия в микробиологията и ще започвам антибиотик, а секциото ми е за 9.10

# 504
Здравейте! Днес към 10:00 сутринта , чрез секцио се роди нашата дъщеря Моника! 2980 кг, 49 см.
Всичко е наред и с двете ни. Бях с пълна упойка по мое желание, събудих се много бързо без странични ефекти. Имам лек дискомфорт от контрахирането на матката, но ме обезболяват доста добре.
Малката е много гласовита, дадоха ми я за малко, сега почивам в стаята. По- късно ще се гушкаме пак.

# 505
Хайде и тук честито Hug бързо да минава времето и да се гушкате Simple Smile
Слушах някакво интервю с д-р Първанова с половин ухо - твърдеше, че тестовете за Ковид на здрав човек често дават фалшиви положителни резултати...в Токуда май не искат и не правят

# 506
Честито и тук Кате! Да расте здрава и много да ви радва малката, Мони! Хайде бързо възстановяване и да се радвате и гушкате вкъщи! 🍀🌸🥰
Amelin, така е и аз го слушах това. Даже най-новото, което е проучено на световно ново е, че се отричат носенето на маски, защото при дишането се заразяваме от собствени бактерии. Някакво бактериално заразяване се получавало. Беше доста интересно интервю.

# 507
  • София
Ехеейй, Дунда, честито Heart ^^ Да ти е жива и здрава Heart

Moni4ka, в МД е така. Нямат право да искат ПСР, но го правят. Гледай да не даваш положителен тест за ковид, че една приятелка, която роди там Юли ми разказа как две мами, които са дали, са им направили секцио и са ги пратили в пирогов за 2 седмици под наблюдение, а бебетата останали в МД в неонатология.
Това ми звучи ужасно... чак не за вярване.

Ти ще кажеш после как е било.

# 508
Здравейте! Днес към 10:00 сутринта , чрез секцио се роди нашата дъщеря Моника! 2980 кг, 49 см.
Всичко е наред и с двете ни. Бях с пълна упойка по мое желание, събудих се много бързо без странични ефекти. Имам лек дискомфорт от контрахирането на матката, но ме обезболяват доста добре.
Малката е много гласовита, дадоха ми я за малко, сега почивам в стаята. По- късно ще се гушкаме пак.

Честито 🤱 Да е жива и здрава малката 👶 и много да ви радва. Бързо възстановяване    🙏

# 509
  • София
Честита да е Моника. Да ви радва много, а на мама бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт