Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 992
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Не знам, но е факт. Помислих си, че се побърквам, че вече не знам какво правя😁 Номерът е да стана про и няма да има проблем. Предполагам.

# 346
А защо всеки може да си прави каквото си иска? Това е малко нелепо, влизаш работиш и после някой замита всичко.... Rolling Eyes

# 347
А защо всеки може да си прави каквото си иска? Това е малко нелепо, влизаш работиш и после някой замита всичко.... Rolling Eyes
Защото, ако не искаш това да се случва, трябва да си платиш за pro account. Измислили са го😏

# 348
“Де Ниро” ли подхвърля Марио на Романова, когато си тръгваха от другата болница или нещо на латински? 😂
Промърмори "Eли Романова" Joy

# 349
“Де Ниро” ли подхвърля Марио на Романова, когато си тръгваха от другата болница или нещо на латински? 😂
Промърмори "Eли Романова" Joy
Марио бе във вихъра  си с реплики Joy то не бе специалност зелен хайвер, не ми е жена, а не бе(в отговор на Романова, че всички жени имали пъклени плнаове да го манипулират), Ели Романова(шеговито), антанта на нежния пол Joy

# 350
  • София
Добавям и “пламенен” / за “академика”/ 😂

А мен толкова ме впечатли д-р Иванов - напомни ми за Пол Нюман, та оттам “Де Ниро” 🤣😜

# 351
Марио бе във вихъра  си с реплики Joy то не бе специалност зелен хайвер, не ми е жена, а не бе(в отговор на Романова, че всички жени имали пъклени плнаове да го манипулират), Ели Романова(шеговито), антанта на нежния пол Joy
Aко искаш остани (към Романова) Joy и Пламенен, Пенев, пламенен (на въпроса кой и какъв е академикът) Joy

# 352
  • Ню Йорк
Тоя Христо какъв глупак излезе, а тая Цвети ли е каква е такава няглярка. Отвратиха ме направо.

# 353
Да не би да имаме анонс за седмицата или този сезон само епизодичните ще има?

Май Гринч и Кая не са направили спойката още, защото явно тя преживява Христо, а и официално той с писмото си  сложи край на връзката им(макар това да ми бе абсурдно). Та мисълта ми е, че явно ще станем свидетели на заражадащата се...връзка да я нарачем, брр. Grinning

А и за друго се сетих, Марио като намилаше, че щял да си тръгне и то много далеч от тази дето не му е жена(ама вече е Grinning), си мислех дали сам си вярва в това да остави детето си, не толкова Зорница в случая Joy

# 354
Майче, мисля,че още тази седмица ще можем да се радваме на пораждащата се любов между Кая и Гринч Sweat Smile

Марио се беше малко замаял, пък и категоричен, заминава и няма да се върне. Мхм, и малкото Коваче ще го остави на лудата му майка Joy
И пак ще кажа колко несправедливо я обвини,че все тя искала,, и двата път той поиска бебе. Grinning

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 19:52 от Mosquita

# 355
  • София
Моски, не си права. Марио попита Зорница дали иска да имат дете, не е казал, хайде да имаме дете 😂😂😂
Обаче Ковачев има едно качество, което си върви през сезоните. Пали за секунди, избухва, застава на нисък старт и...., също толкова бързо му минава 🤣

Майче, въоръжи се с търпение и бъди снизходителна към любовните отношения между Кая и ХХ. Не забравяй, че и Алекс се връща и ще стане дори по-зле - любовен триъгълник между Кая, ХХ и Алекс.
Ох, мен ме напушва смях само като си помисля - Кая, тази 25+ годишна девойка, на която Христо беше първия мъж в живота, ще върти любов с двама 🤪

# 356
Добре де, първият път каза искам, вторият път -искаш ли Grinning Но не е била тя инициаторът, невинна е поне за това, че и без това й е дебела сметката Joy

Не, той не просто избухва, той избухва зрелищно. Joy Отрова, чудовище, егоист, сипе с кофата и после я гледа с наведена глава Joy На него му минава бързо, а Зорница хич и не се кахъри да си го слага на сърцето, не знам как успя да се направи на недостъпна в болничната стая Joy

# 357
Майче, мисля,че още тази седмица ще можем да се радваме на плаващата любов между Кая и Гринч Sweat Smile

Марио се беше малко замаял, пък и категоричен, заминава и няма да се върне. Мхм, и малкото Коваче ще го остави на лудата му майка Joy
И пак ще кажа колко несправедливо я обвини,че все тя искала,, и двата път той поиска бебе. Grinning
Моски, удряш ме правo в сърцето с това Grinning
За Марио- голям оптимист е в своя негативизъм Joy
За Зорница - ми както видяхме не достатъчно, че веднага щом той излезе и наостри уши дали ще се върне Joy

Роси, ми не мога Grinning, ако си остане на просто секс без ангажименти съм за с две ръце, ама ако превърнат Гринч във влюбено пале, ще ми е голяма мъката за загубата на гадината Joy

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 20:29 от maichetoooo

# 358
Аз не вярвам да вкарат Х-то в любовен триъгълник.
Предполагам, че ще е точно секс за една нощ, като разбира се ще се разбере от всички в болницата и после ще бъде повод за вражда и интриги между него и Алекс, но любовна драма - не.

# 359
А аз пък очаквам да е точно клишето за амбицозната гад, която срещна любовта и стана по-мек от памук Joy
Но, Ванилия, надявам се ти да си права,щото го харесвам гад Grinning

Общи условия

Активация на акаунт