Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 938
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Гугъл ми каза, че при инфаркт на очите няма болка, няма нищо, просто спираш рязко да виждаш. Може това да е. То стрес, преумора, ако е вдигнала и кръвно, нали й беше високо, някой тромб може да е заседнал в очен съд. Така казва гугъл😁

# 541
  • София
E, сега ще се вихри Наков 😉 Може и роговица да трансплантира ...

# 542
E, сега ще се вихри Наков 😉 Може и роговица да трансплантира ...
Две серииии не го даваха, пресъхнаха ми очите от сълзи. Добре, че са Петмезов и Пената с неговата разгонена женица, да ми оправят настроението.
Явно Врабо е имал нещо с Куртева, но аз не мога да си ги представя като двойка😏

# 543
Разбрахме, че времето се развива юни месец, поне за някои, де Joy Зорница била в 3-тия месец, ще има да бременее ли, бременее докато се роди Чудото Grinning

# 544
Много готин епизод. Действия по всички фронтове, ей така обичам.
Нещо май няма да ги бъде Кая и Ххр, много се обиждат, не ми прилича на закачлив флирт. Тези които много се карат и после.. бла бла, но тези двамата ме съмняват. Иначе стоят много добре един до друг-млади, стройни, красиви.
Неда има 6 - ца днес от мен за играта си!
Когато свърши сериалът много неща ще ми липсват, но най-много двойките - Ники и Кунка, Мирослава и Петмеза. Тези хора само като си заобщуват и веднага ме разсмиват. Определено освежават сериала.
И Захариев(неостаряващия) как се засегна 😁Дали ще се пробва и при Куртева , направо ще го призная.. но не е коректно спрямо Поли.

# 545
Нора днес много ме издразни. Не се замисли за нещата, които Захариев й е разказал за Фотев, а за Цонев/Карагьозов разпитваше Кая, за да заколи после Кръстева с "мили" думи. А уж й е леля... Нямам думи, просто изби рибата. Борис е прав в промото, че случи ли се нещо с Катя, абсурд да накарат Цонев да направи каквото и да е по въпроса на Фотев.

# 546
Красиви кадри направени от Красена на Любомира и Диана май вече се е върнала oтново на сета, спокойно  и гордо показваща халката на Зорница Grinning:

# 547
  • София
Майче, едва ли Диана се е върнала. Снощи са имали нощни снимки на филма.

Буба е много нежно и красиво момиче.

# 548
  • Mediterraneo
Зорница не прилича на себе си. Не харесвам снимки, които представят други хора направо.

# 549
Майче, едва ли Диана се е върнала. Снощи са имали нощни снимки на филма.

Буба е много нежно и красиво момиче.
Може, аз затова написах май, че не се знае откога е снимката Grinning

# 550
Снимките на Любомира ми приличат на тези, които Красена бе направила на Диана, мисля в 6-ти сезон,защото имам спомен, че беше руса на тях.

Редактирам се. Намерих на кои ми приличат, имат подобна концепция:

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 22:55 от maichetoooo

# 551
  • Велико Търново
Надявам се професора час по-скоро да оздравява там и да се спре с тая драма Кръстева.
Не мисля, че ще спре, даже напротив - че ще стане още по-драматично. Според Кръстева опасността за живота на Цонев в лицето на Фотев даже е много по-голяма от Ковид.

Между Врабчев и Куртева не мисля, че ще става нещо по-така. Просто беше радост от среща между бивши колеги, които дълго не са се виждали.

# 552
  • София
“Аз друг идиот освен теб тук не виждам” 😂😂😂

# 553
Кая е драматична мрънкаща девойка. Хъхъ е идеален за нея да й снижава нивата на драматизъм. "Оставих си душата тука. Оставила си си ръцете като гледам" Joy
Вместо да рони сълзи и да се самосъжалява, покрай Владко Кая става малко по-читава, могат да продължат да се дърлят.

# 554
Изгледах 6-те епизода почти един след друг и пак едно и също. Пак Зорито в опасност, пак едни се заклещиха, за да се сближат Rolling Eyes (след асансьора ред беше на вратата, как веднъж не ги заключиха в тоалетната?!)
Кръстева, Цонев и драмите им ми писнаха. Що не ги пенсионират?
Мецанчо и той налази лудата жена на Пенчо. Smile Ама ми харесват Кая и Хихито един до друг, той си я хареса. Blush

Общи условия

Активация на акаунт