ЗА 5-то КЛАСНИЦИТЕ

• 13 446
  • 322
  •   1
Отговори
# 210
Вероятно ще ви предложат друг предмет за СИП.

# 211
  • София
Вероятно ще ви предложат друг предмет за СИП.

не, просто няма да има СИП, май от общината не са отпуснали пари за учители по СИП и ги режат

# 212
  • София
аааа, в смг си има сип - руски език. и нашите деца луднаха да се записват. добре, че за сега се планира за петък, та поне петъчният следобед няма да им е натоварен с домашни.

# 213
Обаче вчера класната дала някакви уклончиви указания за СИП-а, нещо в смисъл, че не било много ясно ще има, няма ли...

# 214
започна се!
някакъв момък днес попрекалил в час по математика и нали се сещате каква била реакцията - "вадете лист и пишете". учителката им е дала да решат 7 задачи за намиране на неизвестно за 5 мин. успели да решат кой 3 задачи, кой 4... панирали са се хлапетата, няма начин. досега са ги отглеждали като малки деца и изведнъж се сблъскват с даскалските номера. виктория е бясна на тема справедливост.

а мен хем ме яд на учителката, хем ми е смешно, защото си спомням как и ние сме вадили лист за изненадващо контролно, заради нечие провинение...

Камен пък се беше развеселил от цялата работа: "Получих първата тройка през живота си! То било много забавно да си разбойник, а не кротко дете!" /при положение, че не е участвал в лудориите, довели до контролното/. Много възпитателно, няма що.

# 215
  • София
а да издам ли аз защо камен от вчера си знае оценката?
цитирам по памет разказа на виктория: "някои не си бяха написали имената на листовете и учителката веднага им ги провери и им ги върна. писала им е тройки и четворки. и аз ще имам горе-долу толкова, ама не знам кога ще ни върне контролните, сигурно следващия час..."

да си отворим един под-клюкарник, а?

уволнили са ненчев - директора на смг. снощи е имало репортаж в новините, но не съм го гледала.

# 216
  • София
лелеее, що не казвате, че имат имунизация - манту  ooooh!
сега знъннах на джипито за картона за училище, а тя ми вика пристигайте веднага, че приключваме с имунизациите, тя ни била търсила, ама не ни открила ... както и да е, това е друга тема, та утре ще ходим и до джипито  Rolling Eyes

# 217
  • София и там където не се пуши
http://dnes.dir.bg/2006/09/28/news723189.html

ето ако не сте го чели майките, които ви интересува за директора на СМГ.

Аз лично, че е намерил начин да обогатява гимназията не съм против това. Луд е този, който дава, а не този който взема.

Пък и тези пробни изпити с лесни задачи, а 8 лв.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 12:44 от dorothy

# 218
лелеее, що не казвате, че имат имунизация - манту  ooooh!
сега знъннах на джипито за картона за училище, а тя ми вика пристигайте веднага, че приключваме с имунизациите, тя ни била търсила, ама не ни открила ... както и да е, това е друга тема, та утре ще ходим и до джипито  Rolling Eyes

да имунизации има, ама нали на 15 септември се носи преглед от лекар, та аз като майка, която не обича опашките тези прегледи ги правя винаги доста преди 15 септември и каквото трябва тя ми казва

# 219
  • София/Осло
На нас никой не ни поиска преглед от лекар ...знам ,че по принцип трябва ,но явно никой не се е сетил Joy Joy

# 220
  • София
ами тя щерката понеже цяло лято беше при баба си на село и си я прибрахме чак на 10-ти септември, така и не стигнахме да отидем до докторката, та затова не знаехме за имунизацията  Confused
а за картона снощи на родителската среща ни казаха,преди това на децата явно не са казвали или моята просто е забравила да спомене този "маловажен факт"  ooooh!

# 221
  • София
виж, за имунизациите не ми е хрумнало да спомена тук. ние с нашата педиатърка поддържаме много топли взаимоотношения, основно по телефона. та на виктория манту-то й го направиха още напролет, когато навърши 11 г. на 15 септември, като приключихме с откриването на учебната година, заведох и двете дами на профилактичен преглед и за онези листове, които се попълват от личния лекар за здравословно състояние и т.н. и които се искат в училище и в детска градина... та направо съм забравила вече за това.

иначе класната на виктория на 15 септември им каза за манту-то и им даде срок до кога да занесат документа.

# 222
И още нещо трябва всяка година - на един лист трите имена егн, имена родители -месторабота телефони и т.н и данни на личната лекарка - това е за дневника, но трябва да са ви го искали вече.

# 223
  • София
И още нещо трябва всяка година - на един лист трите имена егн, имена родители -месторабота телефони и т.н и данни на личната лекарка - това е за дневника, но трябва да са ви го искали вече.

да, и това снощи ни го казаха, но е хубаво да се спомене за такива забравани като мен  Embarassed

# 224
Ние се примолихме на личната лекарка да ни направи манту по-рано и тя ни взе на 15.09 с първолачетата. А на 18.09 в 14.00 часа трябваше да отчете резултата. Лили помолила да я освободят по-рано от последния блок и учителката ́и отговорила, че трябвало предварително да се занесе бележка от лекарката.
Хааааааааа! Отидох в поликлиниката, обясних какво искат, обясних колко е голямо петното и те направо ми дадоха бележка с отчетен резултат.  Joy Ама се потресох. Много строго ги държат. А за родителска среща не става и дума. По-рано от следващия месец нямало да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт