Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 297
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Дали е нужно може да се разбере само като се измерят нивата.

# 136
Orenda90, честито за бебчето Simple Smile Пожелавам ти безпроблемна бременност и леко раждане.
Orenda90, Ani8314, Kari_Di, благодаря Ви момичета за съветите. Ще отида да си купя извара. Не я харесвам особенно, но щом помага ще я ям. Иначе пия доста вода, айрян, ям сирене, кашкавал, яйца.
Kari_Di, след като мина пункцията оставиха ли те да лежиш в болницата за вливането или постоя само няколко часа?
Успех на всички и още веднъж благодаря на всички Simple Smile
Можеш сама да си направиш извара става за секунди и е много вкусна домашна :стопли за около 10 минути 2 литра пр.мляко . Преди да кипне му сложи 2-3 супени лъжици прясно изстискан лимон и бъркай за около 2-3 минутки . После прецеждашни изварата е чуднаааа😘 аз образувам едвам едвам 2 фоликула и то с хиляди инжекции вече не знам кое е по добре . Стискам палци

# 137
  • Варна
Pipigal4eto, благодаря за съвета.
Пожелавам ти скоро време да приключиш със стимулацията и да видиш двете чертички ☺️🥰

# 138
Запис и от мен! Успех на всички! 🍀

# 139
Здравейте ☺️
Днес бях на преглед и попитах доктора за течността в корема ми. Той ми отговори, че заради стимулацията стените на кръвоносните съдове са станали пропускливи и в корема ми има кръв, но се старае да ограничи количеството. Признавам си - вече ме е страх.
Направиха ми кръвни изследвания и ми сложиха Цитротид. Дадоха ми две инжекции Декапептил, които да си сложа в 20:30 и на 22.09 в 8:30 ще ми е пункцията. Веднага след нея ми каза, че ще ни се направят някакви вливания, за да ми стабилизират организма. До тогава ми каза да пия всички лекарства, протеина, както и да ям млечни храни и ми забрани всякакви движения. Каза ми да лежа, за да си пазя яйцеклетките.
Това е от мен. На всички момичета пожелавам успех ☺️☺️☺️
Още веднъж благодаря за отговорите.

Мадлен, успех утре! Simple Smile

# 140
  • Варна
Nine, благодаря много 🥰

# 141
И моето АМХ е почти 5(4,98),което супер много ме зарадва и изненада,т.к.2017,когато е последно изследвано бе 3,30,а аз все пак не съм се подмладила,дори минах 35(на 37 съм),имам и две доколкото разбрах доста сериозни стимулации...Та сега се надявам да имам повечко бластоцистчета ,без да ме хиперстимулират.Нямам ПКЯ...

Здравей,
тази година за заповед от фонда изследвах АМХ и беше 3,58 ( 37 год.), когато гледах таблиците със стойности над 3,5 предполага ПКЯ. Разбира се зависи и в каква мерна единица са резултатите ти, но това ми изглежда високо. Как го разчете лекаря?
https://www.shadygrovefertility.com/blog/diagnosing-infertility/ … -ovarian-reserve/

...редакция, тъй като направих коментара преди да изчета цялата кореспонденция! Успех момиче, дано всичко е наред, защото четейки и аз се плаша за теб! 40Я и симптомите- пожелавам ти успех и да имаш ембриончета, да се възстановиш бързо! 
Искам и да попитам: има ли някъде тема със споделяне на: год., АМХ статус, протокол, резултат Я (оплодени, замразени)?
Аз съм на 37год АМХ 3,5 на 24.10 ми е 6-та пункция.
От 5-те пункции, не са вадили повече от 7-9 зрели яйцеклети от тях се оплождат 5-6 и накрая до замразяване стигат 3 броя. Интересно ми е статистика при 15-20 яйцеклетки ( 30-40 фолукила) накрая колко реално ембиона има?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 16:04 от gabitod

# 142
  • Варна
Здравейте, момичета. Пункцията ми мина. Имах 16 яйцеклетки. Понеже съм с ниско кръвно си полежах 4 часа в болницата и правиха доста вливания. След пункцията ме прегледа докторът и каза, че десният ми яйчник е много зле и е уголемен доста, а левият е малко по-добре. Все още имам течност в корема. Каза ми всяка сутрин да му звъня, за да му казвам килограмите и обиколката на корема ми, защото по-този начин следели дали всичко е нормално.
Предписа ми Кринон, Сумамед и Достинекс. Каза ми да продължавам с протеиновата храна и да пия много вода.
Днес като се чухме ми казаха, че имаме 7 ембриона.
Сега целта е да се стабилизирам и да видим какъв трансфер ще правим и колко ще замразим.
Gabitod, не съм попаднала на статистика, но ако някоя е открила ще ми е много интересно да я видя как стоят нещата. ☺️
Благодаря на всички за съветите и за пожеланията.
Успех на всички Ви 😍
Дай Боже всяка да види скоро двете чертички, след това да чуе сърчице и след 9 месеца да се запознае със своето детенце 🥰☺️

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 11:05 от madlen.jordanova

# 143
Достинекс как ти изписаха, по колко и колко често, от него яко пада кръвното,внимавай...освен това аз при полож.тест го спрях.Разбира се, каквото каже лекаря🌻

Успех🥰🍀

# 144
  • Варна
Достинекс как ти изписаха, по колко и колко често, от него яко пада кръвното,внимавай...освен това аз при полож.тест го спрях.Разбира се, каквото каже лекаря🌻

Успех🥰🍀
Здравей ☺️
Предписа ми две опаковки по едно на ден след като хапна на обяд. Не знаех, че пада кръвното, но явно за това изрично каза след ядене.
Не ми е казвал още кое лекарство до кога ще го приемам, но каквото каже ще изпълнявам.
Благодаря ☺️

# 145
Достинекс го пиех само вечер по 1т.и след 10 минути заспивах😁. Беше по силен от мен. Пък на обяд да се пие направо не ми се мисли.

# 146
Мисля че пиех Достинекс вечер, спрях го след + тест.

# 147
madlen.jordanova, стискам палци скоро всичко да е наред.  7 ембриона е прекрасна бройка!
Трябва да следиш и ходенето до wc и да пиеш течности. Надявам се са ти обяснили на каква диета да си подробно.

# 148
Здравейте, в стимулация съм и днес пуснах задължителната серология,  много съм притеснена от изследванията за Хепатит Б,
моите резултати са следните:
HbsAg - отрицателен
Анти HBc Total (CORE G+M) - положителен.

Мъжът ми е беше заразен преди 18 години от зъболекар и при него HbsAg е положителен. За него знам, че е носител, но моите резултати какво значат?

Много съм притеснена, моля за Вашето мнение преди консултацията ми с вирусолог.

# 149
Момичета, понеже не ме отрази ха в другата тема да попитам и тук - на 11. 09 след отрицателен тест спрях прогестерона и Естрофем и ми дойде на 14.09. Вече 10-ти ден продължава да ми тече слабо и да имам тежест и болка в корема. До колко е нормално и е резултат от хормоните или да звъня в клиниката? Първи опит ми е, а консултация с доктора имам чак края на октомври

Общи условия

Активация на акаунт