Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 056
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
loveparrots- В Селена Пловдив за сега няма нищо спряно, работят си. А какво стана с онова момиче дето търсеше Фраксипарин и Клекасан? Снощи и по БТВ казаха, че няма никъде в София.
Снабдила се е от добри хора.. За съжаление никъде няма инжекции... Не знам какво ще правя и аз.

# 556
Чела съм по групите,че търсят и в Турция,но нямам инфо.Успех!
При мен ме питаха и 2та пъти, 1 или 2 да върнем.
Началото на стим.зависи и от лигавицата,при мен не бе на 1ви ден,имаше още да се изчисти,не помня от кой ден беше.

# 557
loveparrots- В Селена Пловдив за сега няма нищо спряно, работят си. А какво стана с онова момиче дето търсеше Фраксипарин и Клекасан? Снощи и по БТВ казаха, че няма никъде в София.
Не само в София за жалост, цялата страна е така, а репортажа е по повод на същото момиче, което търси фракси, аз обиколих 10 аптеки, ако има да и взема, но не намерих, аз като купувах в началото на октомври все още се намираше, на мен ми беше назначен за 10 дни само.

# 558
Привет от мен отново. Утре ми е датата на трансфера. На 3.10 ми пуснаха микробиология, прогестерон и за тромбофилията. Днес влязох да видя дали има резултати. Някой може ли да ми каже какво означават и добре ли е?
Благодаря предварително!

# 559
  • София
Имаш 2 мутации, предразполагащи към тромбофилия. Вероятно ще ти дадат някаква терапия превантивно.

Има тема за такива неща, там момичета ще ти бъдат полезни.

Всичко друго ти е супер!

Успех на трансфера!

# 560
Привет от мен отново. Утре ми е датата на трансфера. На 3.10 ми пуснаха микробиология, прогестерон и за тромбофилията. Днес влязох да видя дали има резултати. Някой може ли да ми каже какво означават и добре ли е?
Благодаря предварително!

Здравей,
аз също съм хетерозигот по 4G/5G.
Звъннах на д-р Белчева и тя ми каза да пия Натаспин веднъж дневно.

# 561
Благодаря ви много за отговорите.
А още днес ли да ѝ звънна? Ти кога започна да го пиеш преди трансфера или след него?

# 562
Благодаря ви много за отговорите.
А още днес ли да ѝ звънна? Ти кога започна да го пиеш преди трансфера или след него?

Започнах го след трасфера, защото тогава ми излезнаха резултатите.
Според мен и звънни, за да ти каже какво да правиш.

# 563
Lubi.Boni, едната ти мутация е за необработване на синтетичните форми на витамините. Трябва да приемаш метилираните форми на Б9, Б12, Б6. Хубаво е да им пуснеш контрола да видиш какви са нивата, защото обикновено с тази мутация са ниски, а за бебето са много важни. С тях пусни и вит Д и хомоцистеин.

Втората е за тромбофилията. Обикновено се изследват още два гена при този резултат - АСЕ и фактор 13. Аз съм със същите мутации а терапията ми е с НМХ от трансфер, така че е хубаво да обсъдите и да знаеш какво да приемаш и дали ще приемаш нещо.
Във форум има много информация и теми по въпроса ако ти е интересно.
Успех на трансфера!

# 564
Леле много благодаря за подробната информация. Малко се стреснах . Току що звъннах в клиниката , за да попитам какво да правя и че искам да си пусна витамините , които ти ми изброи и сестрата ми каза , че може и в деня на теста за бременност мога да си ги пусна , за да не ме боцкат два пъти, а утре доктора ще види изследванията и ще ми каже какво да правя. Дали тези стойности ще се окажат голям проблем ?
Lubi.Boni, едната ти мутация е за необработване на синтетичните форми на витамините. Трябва да приемаш метилираните форми на Б9, Б12, Б6. Хубаво е да им пуснеш контрола да видиш какви са нивата, защото обикновено с тази мутация са ниски, а за бебето са много важни. С тях пусни и вит Д и хомоцистеин.

Втората е за тромбофилията. Обикновено се изследват още два гена при този резултат - АСЕ и фактор 13. Аз съм със същите мутации а терапията ми е с НМХ от трансфер, така че е хубаво да обсъдите и да знаеш какво да приемаш и дали ще приемаш нещо.
Във форум има много информация и теми по въпроса ако ти е интересно.
Успех на трансфера!

# 565
Lubi.Boni, не е проблем, просто е хубаво да са високи нивата. По принцип Б9 е фолиева киселина която би трябвало вече да приемаш. Само виж да е метилирана. За витамин Д също не е проблем да приемаш, особено през зимата. И сега да ги започнеш няма да предозираш.

# 566
Здравейте, момичета.
До няколко дни се надявам да стартирам нова процедура. Но днес се оказа, че имам сериозен кариес на един зъб и ще се наложи да го умъртвят. При ваденето на нервите предполагам ще трябва упойка, дали няма да навреди на стимулацията? Ще говоря и с АГ, но ми е притеснено. Някой изпадал ли е в подобна ституация?

# 567
waterviolet, на мен ми умъртвяват зъби само с арсен, без упойка. Аз имах сериозен кариес преди ЗЕТ и докторката ми каза, че няма проблем да си го правя. Мисля, че ще си ОК.

# 568
Здравейте, момичета.
До няколко дни се надявам да стартирам нова процедура. Но днес се оказа, че имам сериозен кариес на един зъб и ще се наложи да го умъртвят. При ваденето на нервите предполагам ще трябва упойка, дали няма да навреди на стимулацията? Ще говоря и с АГ, но ми е притеснено. Някой изпадал ли е в подобна ституация?
Не мисля, че локалната упойка ще е проблем преди стимулация. Сигурна ли си обаче, че зъбът ти има нужда от умъртвяване, понякога се случва при големи кариеси засягащи пулпата нервът вече да е мъртъв.

# 569
Момичета, днед почнах стимулацията, но бях и на мамолог и се оказа, че имам 6 кисти в гърдите Flushed И то големички. Имам висок пролактин, заради който съм на Достинекс от януари и преди пистоянно ми се запушваха канали. Четох, че кисти се получават при висок естроген, а аз съм и с ендометриоза и с хемангиом на черния дроб (които се получават от много естроген), а стимулацията пак е естроген...Някакви съвети? На Гонал 150 по 2 пъти на ден съм.
Ще питам и в темата в искам бебе същото, за което се извинявам, на който чете и двете теми, че ще се дублира.

Общи условия

Активация на акаунт