'Искам бебе' ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка. /тема 30/

• 32 174
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Браво, Черешке, то си е направо за честито твоето ! GrinningBalloon
За килограмите нямам тайна, ям каквото и когато ми се иска... Rolling Eyes
И аз се чудя, ама е факт. И то са само на корем.

ангелче, как си ?
Утре ще сглобявам люлката. Blush

# 661
Тук съм. Здравословно съм идеално.
Всеки ден му говоря на човекът да чака.
Още сме 2 в 1. Поне да дойде понеделник, че съпругът ми да не е карантина и ако тръгна да раждам, да дойде да го види.
После ще искам да дойде петък. Надявам се Петък да е секциото, така че другата седмица по това време вече ще съм мама Blush
Люлката-шезлонг ли? Страхотна е. Мъжът ми се изнерви докато я сглобим, но като се следва последователността от клипчето в YouTube става лесно.

# 662
Ех, че хубаво!

# 663
Алесандра, страхотни новини! Браво!
Филлме, готино сте наредили нещата.
Марианка, чакаме те Simple Smile Леко раждане и бързо възстановяване ти пожелавам!
За кг и аз качих 12-13 и съм -8 в момента. Ние, дето сме на елтироксин, не качваме много. Метфогаммата също влияе така.
Откакто родих обаче много сладко ям - сутрин, обед, вечер... Не знам, може би от бързите въглехидрати, дето дават енергия.

П.с. не знам дали писах - малчо няма вече жълтеница, но и моята кърма намаля драстично

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:02 от Jаsmin

# 664
Идвам да ви се похваля, че след 75 дни сме в пълен състав вече. Още се напасваме, но такова щастие просто няма друго 💙💙

# 665
Диди, страхотно.
Бонбоните са големи сладури Blue Heart Blue Heart

# 666
Диди, с такова нерпение чаках да се включиш! Страхотни сте! Бъдете много щастливи и неразделни! Ако случайно ти остане време, мини да ни разкажеш как се адаптирате. Heart

# 667
Девойки мили, днес съм 2 часа отпускар и викам да намина да ви видя.

Ейнджъл, Рейв, още малко остана, скоро и вие ще гушкате бебоците.

Черешке, и теб те следя. Сигурно е кофти време сега за прегледи и изследвания, но и това ще мине.

За кг. аз качих 17, към днешна дата 25 дни след раждането съм свалила 10 от тях. Остават ми 7 до оптималното ми тегло, но дори и сега се чувствам фиданка.

Искам да питам някой от вас знае ли дали е проблем, че от раз спрях еутирокс ? Просто забравих да го приемам, и така минаха вече много дни ...Хашимото нямам нито други проблеми с ЩЖ, но ми го държаха около и под 2 повече от година заради опитите за забременяване.
Без терапия ми и измерено най - много 3.7.

# 668
Диди, страхотна новина. Много се радвам за вас!!! 🧸❤🌸

За кг. при мен е чист късмет, че не качвам защото с лежането почти 24 часа в денонощие щеше да е страшно. Или е ген, мама с трите бременности е качила съответно 12; 11 и 8 кг. и тя с лежане само или и заради храненнето- аз тестени неща не обичам много, много и почти не ям, понякога в неделя палачинки или пържени филийки до сега за цялата бременност 5-6 пъти, а хляб ям сигурно веднъж на семица на някое хранене. До обяд съм на доза протеин и кисело мляко. Преди имах стабилен обяд, а за вечеря само салата.. бях се зарибила много по салата от настъргани моркови с лимон, но откакво бяха казали, че уж изостава бебето започнах и да вечерям стабилно, освен обилния обяд. Сега като знам, че не изостава продължавам пак да хапвам повече от само салата за вечеря за всеки случай, то затова станах и +6 кг. Аз до 15 седмица някъде бях на -1 кг, после започнах да качвам, но аз нямам и апетит като цяло. Днес точно гледах, че съм чукнала 60кг.

За Еутирокс/Л- тироксин на мен ми подчертаха дебело, че след раждане има схема за намаляне на дозите до евентуално напълно спиране. И аз нямам Хшимото, но тсх ми играе номерца.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 15:58 от ***Alessandra***

# 669
Ей Дидиии каква мила снимка! Честито прибиране! Никъде не е като в къщи Blue Heart

Подготвихте ли багажа момичетата, които са наред? Аз днес събрах едната торба, бебешката, щото е само памперси и мокри кърпи. Grin
Решила съм до другия уикенд да стискам и после почвам да се раздавам с яко разходки и упражнения. Малко ме притеснява, че все в дясно седи туй бебе, а това не е добрата страна за старт на раждането, отгоре на всичко заради висенето на дивана според мен е и с лице напред, което пък е съвсем зле. Дано имам време да го наместя преди да тръгне...

# 670
Диди, честито! Най-после сте си заедно! Само щастие и усмивки в бъдеще! Flowers Four Leaf Clover
Иви, да се намести бебче правилно за да се появи бързо и лесно!

# 671
Ах, Диди, най-прекрасната гледка Blue Heart Blue Heart бъдете много здрави, щастливи и благословени! Още помня как разбра че има 2 бобчета  Simple Smile
Момичета, не знам дали ми вярвате, но ви чувствам много близки, всеки ден ви чета и преживявам с вас историите. Благодарна съм че ви има! Надявам се че може след раждането на мъниците можем да продължим да обменяме опит Yum
И стягайте чантите за родилно! Аз родих в първите часове на 37 седмица. Всъщност отидох уж за преглед и се оказа че имам 2 см разкритие и родилни контракции. Помолих лекаря просто да се прибера да си оправя багажа, защото така ще ми е по-спокойно. Багажът беше почти готов, но винаги има какво да се добави. Та, събирах с контракции, докато ММ пиеше двойно кафе, че беше 23:00ч Joy
Поздрави от нас  Simple Smile

# 672
Здравейте , момичета ...

Диди , честито прибиране ... прекрасна гледка ... най-милата 💙💙

Аз идвам за съвет , писах и в другата тема , но съм доста объркана ...
Бия Клексан от 12 седмица заради ДВТ , сега съм вече 36+1 ... докторите казаха да го спирам понеже за сега клоним към нормялно раждане , обаче аз изпитвам голям страх ... правим доплер редовно , но ми е притеснено ... не за мен , а за него ... страх ме е нещо да не се запуши към бебока ... Изписаха ми Натаспин , за да не съм без нищо , но мненията за него са много различни .

# 673
Здравейте , момичета ...

Диди , честито прибиране ... прекрасна гледка ... най-милата 💙💙

Аз идвам за съвет , писах и в другата тема , но съм доста объркана ...
Бия Клексан от 12 седмица заради ДВТ , сега съм вече 36+1 ... докторите казаха да го спирам понеже за сега клоним към нормялно раждане , обаче аз изпитвам голям страх ... правим доплер редовно , но ми е притеснено ... не за мен , а за него ... страх ме е нещо да не се запуши към бебока ... Изписаха ми Натаспин , за да не съм без нищо , но мненията за него са много различни .
Бих Фраксипарин от 8 г.с. В 40+1 бях на преглед се видя, че изгледи за нормално раждане няма, та си насрочих дата за секцио.АГ-то каза това да е последната инжекция и в 40+3 направихме операцията. Никога не ми е казвала да спирам с Фраксипарина и да чакам да родя ( имах намерение да родя нормално). Имах период, в който ги биех през ден и изследванията ми бяха лоши. Аз лично не бих рискувала да остана без терапия. Не искам да те плаша. Wink

# 674
Това, което аз съм чела е, че НМХ пази майката от тромби, а не влияят в/у кръвотока в маточните артерии. Според мен има някаква логика, тъй като както знаете, проблемът при мен беше в кръвотока на единия близнак и тогава питах къде що лекари обиколих дали някаква терапия не би могла да окаже ефект, но отговорът на всички беше отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт