'Искам бебе' ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка. /тема 30/

• 32 504
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
О, аз се чувствам чудесно. Сега ми звъня и АГ. Искаше да правя по-рано PCR, но аз отказах.
Чакам си кротко. Юнакът е послушен. Днес е седми ден. Остава още толкова Blush
Най-вероятно на 20.11 ще е големият ден.

# 646
Тикълс, наистина е човече вече! Представям си и моята черешка така, че нали от първи преглед не съм ходила. Взе да ми става доста притеснено вече ... Чакам си АГ от карантината. Продължавам да звъня в Надежда. Отварят се разни часове, особено в момента, че ги отказват, кой с температура и някакви симптоми ... има надежда, но и все още нямам окончателно записан час ... В краен случай се успокоявам, ако не успея с БХС ще направя Пренатест и една ФМ в 16 седмица примерно ... 
Да сме здрави само!
Filme, вие направо яко зареждане сте направили на шкафовете! Хайде, щом имаш вече някакви болежки скоро ще е! Успешно и бързо раждане ти желая!
Ангелче, ти стискай още малко! Ех, искам и аз на финалната права вече! Честно казано бременността за мен не е най-хубавия период на света. Предпочитам да се грижа за реално, вече родено бебе, колкото и изморително да е това понякога. Така в корема като е се чувствам някак безсилна.
Но и ето в почти 11 седмица съм! Само още 29! Wink

# 647
Хаха Филме, ти добре си се подготвила 🤣
За пръв път виждам някой, който още преди раждането, се е запасил с капки за колики и гърне. 🤣🤣🤣

# 648
Момичета, наистина не разбирам вече. На 13.10 пуснах ТСХ и излезе 3.44. Отидох при Начев, даде ми онази доза и  я спрях след няколко дни, защото не ми се отразяваше добре. Днес пуснах ТСХ и излезе 0.15. Нищо не разбирам. Дали е грешен резултат? Къде ходите вие, защото това е от Бодимед. Sad

Ейнджъл, стискам палци юнакът да си седи на място докато дойде  големият ден. Flowers Four Leaf Clover
fillme, подготвена си отвсякъде вече.
Тикълс, Two Hearts

# 649
  • София
Джеси, аз ходех в Пролабор.
Той ми беше казал да си избера между 3 места /Пролабор, Бодимед и Кандиларов, ако не се лъжа/, като за него Пролабор е най-добрата лаборатория.
Също така, ако мислиш да се следиш при него, той държи да се ходи в главните им лаборатории, а не във филиал... Обясняваше ми как във филиалите не се знае колко време престоява кръвта преди да се транспортира за изследване и оттам съответно не е ясно колко са адекватни резултатите.
В случая аз ходех в Пролабор до Майчин дом.
Обади му се по тел. На бременни не отказва консултация. Както и преглед. На мен ми беше казал - само ми кажи, че си бременна и дори да нямам часове, ще те вместя.

ангелче, Blue Heart.
Скоро ще използваме люлките ! Hug

Момичетата с малките човечета, дето ви се виждат супер малки, ще видите как бързо ще литне времето. Grinning

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:24 от rave

# 650
Марианка най важното е, че се чустваш добре! Много се радвам!
Хаха Филме и аз видях гърнето, ти си готова до къмто 3тата година с приготовленията! Grinning
Чери, съвет от мен, запиши си някъде час за бхс, пълно е със супер добри специалисти, да не кажа лично мнение, по добри от в надежда, не се оставяй без алтернатива за бхс пък ти стискам палци да се отвори час където искаш!

# 651
Джес, и аз това се чудя. И при мен имаше разлика в ТSH, но поне беше в различни лаборатории, но все пак повече от единица разлика??? Тук пък даже няма как да не е филиал лабораторията - всички са такива! Не знам на какво да вярвам вече...

# 652
  • София
За ТСХ Цибалаб и Токуда са ми давали разлика 1 единица. Според мен ми бяха объркали резултата.

Джес, Пусни контрола на друго място. Макар че ако ти е изпраскал висока доза и не се се чувствала добре, е много вероятно да те е вкарал в хиперфункция - което показва резултата. Както са написали момичета - даваш кръв в централната лаборатория, за да я изследват веднага.

Чери, За БХС - провери Оскар клиник, там са добри. Аз на БХС ходих при тях и при Чучумишев в Малинов. После продължих при Чучумишев с другите ФМ.

Момичетата, дето сте преди термин, стискайте кълки още малко, всичко ще е наред. Flowers Hibiscus

На всички останали бременелки - спокойствие и здрава храна. 😂❤️

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 05:33 от delisardeli

# 653
Да Чери, аз бях в Оскар Клиник. Стратиева и Янкова. Но и за там месец по рано.

# 654
+1 за Стратиева! ❤

# 655
Аз също правих БХС в Оскар клиник при др Стратиева, както и феталната в 20 седмица. Имаше страшно много жени, чакаше се доста, но аз съм доволна.
И според мен просто си запиши час някъде другаде, има много добри специалисти Simple Smile

# 656
Момичета, в момента има часове за фетална за декември при Чачева в Надежда и записват без проблем.

# 657
Дами, уредих се с час при Чачева за 26ти ноември! 😊 🎉 Сега само остава всичко да е наред с прегледа и да поема малко въздух! 🍀
Как ги постигате тези +6 кг? Издайте тайната! Аз не съм се теглила, но със сигурност съм +2 вече. С първата ми Б не качих много, но и не е било 6 кг. Някъде 12 мисля, че беше. Сравнително малък корем имах. Сега ще видим как ще е. Вече като облека блуза по мен и си личи леко коремче. Simple Smile

# 658
Ее айде алелуя, честит час Чери! Вярвам всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover
А иначе аз си качвам 12-13кг с моите бременности, ама да видим сега как ще е, първият път след раждането бях -10кг на следващия ден, демек били са бебе, плацента, околоплодни води, литър кръв в повече, задържана вода в тялото и тн.

# 659
  • София
Аз качих 13 кг с пиранките, като 5 бяха първия триместър. Добутах само до 33гс, ако бях напреднала още, щях да кача още кила. Останали са ми 2 за разкош 😂

Общи условия

Активация на акаунт