💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 48 618
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
I*Belive*in*Angels, много ти благодаря за милото отношение, от това имах нужда. Много съм емоционална.

# 121
  • Sofia
С едно бебче ли сте или с две? Аз съм качила 11кг с близнаци и е много 😐 Започнах да се ограничавам с храната.

# 122
Ти си супер, аз съм качила 11 с едно бебе.

# 123
Здравейте,има ли бъдещи мами,които не са качили много кг,но им е много подут  опънат корема?Аз съм качила 4кг до момента обаче коремът ми е постоянно подут и то около областта на стомаха.Доктора каза,че нося бебето високо и това е причината да ми е такъв.Проблемът е че и се задъхвам доста често,не ми стига въздуха и трябва да хапвам много много малко,защото ми е постоянно тежко.В края на 24 г.с съм.Благодаря.

# 124
Качването на кг много зависи и от колко сте тръгнали в началото. Аз понеже бях много слаба преди първата бременност (под нормата спрямо ръста ми), качих доста кг. по време на нея - 17. Никой не ми е правил забележка и не ми е казвал да се ограничавам. Нито гестационен диабет имах, нито някакви други проблеми.

# 125
Аз си бях слаба преди забременявяне и за сега съм плюс 2 в 21+4. Корема ми както ми изглеждаше малък имам чувството, че порастна за седмица, но пак определено не е от най- големите. И моя е високо по- скоро.

# 126
Да, аз тръгнах от 48, но рязко започнах да качвам по много и за това и ми направиха забележка на предишния преглед.

# 127
Предния път тръгнах от 49кг, качих първия си кг в 5ти месец. Накрая бях 62кг.
 Сега стартирах 54кг,23г.с. съм +3кг.
 Смятам, че всеки качва индивидуално, спрямо организъм, метаболизъм и т. Н.

# 128
Аз направо не повярвах на кантара вчера! В 24гс съм плюс 7кг. А никъде не ги виждам, краката, дупето са ми същите, как от един корем са толко килца направо не знам Rolling Eyes
В крайна сметка обаче най - много се моля бебо да е добре и да си отмотае пъпната връв, ако ще и слон да стана.

# 129
Здравейте бъдещи мами.Имате ли проблеми със запека? И ако имате как се справяте?

# 130
Здравейте бъдещи мами.Имате ли проблеми със запека? И ако имате как се справяте?
С магнерот и пробиотик. Даже по 2,3 пъти на ден ходя Grinning

# 131
И аз откакто пия магнерот нямам никакъв проблем, иначе пиех дулкософт преди това.

# 132
Да и на мен магнезия ми реши проблема, даже сега залитам към другата крайност Laughing Иначе преди него много ми помагаха сини сливи и кисело мляко.

# 133
След коментарите за килограмите, и след последната забележка на АГ на предния преглед, че за 2 седмици съм качила 3кг, този път за 2 седмици съм само +700гр, а дребчо тежи 840гр Heart Eyes

# 134
След коментарите за килограмите, и след последната забележка на АГ на предния преглед, че за 2 седмици съм качила 3кг, този път за 2 седмици съм само +700гр, а дребчо тежи 840гр Heart Eyes

В коя седмица си? Моето мъниче тежи 592 грама в 24 г.с. и засега е разположено седалищно. Момичета, колко тежат вашите бебчета? 🐣🥰

Общи условия

Активация на акаунт