💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 130
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
25+6, като имай предвид, че той изостава с 4 дни. Също все още си седи седалищно, но има време да се обърне.

# 136
  • Седмото небе
Леле момичета, как съм ви изпуснала и колко сте изписали!
Последно виждам килограмите коментирате... Аз в 22 г.с. и 5 дни съм на + 2-3 кг, варират. Иначе при мен нищо кой знае колко различно от обичайното-коремче расте яко напред и високо нагоре, доктора ме изнерви много и ще го сменям, вече няколко дни бебе буйства по цял ден и нощ, и до късно не ме оставя да заспя. И в момента съм пак със запек след почти двудневна борба с някакъв стомашно-чревен вирус Simple Smile Нямах сила да се мърдам почти, толкова се бях изтощила. И на 2 ФМ морфология не можах да ида заради това. Надявам се вече другата седмица да няма никакви пречки и да стигна до там. Ще ходя на работа до към 15 октомври и после се отдавам на заслужена почивка до края.
Последните дни обаче изключително лесно и бързо се уморявам и задъхвам, получавам и сърцебиене почти по едно и също време следобед. Не знам на вас дали ви се случва, обаче не е никак приятно. Кръвното също ми подскача периодично, абе изобщо... шантава работа. Отделно и такава нервност, и раздразнение ме тресат, че на моменти аз самата едва се търпя Sad Периодично изпадам и в някакви чуденки как ще мине всичко до края, раждането как ще протече, после дали ще се справям удачно с гледането на бебчо...
Обаче пък единственото хубаво към момента е, че лицето ми толкова се изчисти и светна, без гадните червени и пъпки. Макар и кожата да ми се поизсуши, но това само да е. Косата ми също е в чуден вид. Всеки който не ме е виждал отдавна, казва че много към хубаво съм се променила. На фона на всички други дразнения поне външно съм във форма, което ме радва Wink

# 137
Аз съм 24г.с и бебо е 820гр.
Чудя се да ходя ли на 3 ФМ. Тъй като съм с мутации, всеки път АГ (рискова бременност) гледа всички органи, пуска доплери, мери всичко. И мисля, че няма нужда...

# 138
При нас в 21+3 последно бебчо беше 450 грама.

# 139
Аз съм 24г.с и бебо е 820гр.
Чудя се да ходя ли на 3 ФМ. Тъй като съм с мутации, всеки път АГ (рискова бременност) гледа всички органи, пуска доплери, мери всичко. И мисля, че няма нужда...

и аз се чуда. Моята АГ каза, че няма да ме праща, всичко било наред, аз ако си преценя да отида. Важна и била предишната.

# 140
Аз съм в 24+2 и моето бебче е 652 грама и също е разположено седалищно.

# 141
здравейте, аз съм в 23 г.с. сега се връщам от лекар -600грама е моето момиченце , а аз също съм качила 10 кг и се поизплаших - минах на по- лек режим и вече цял месец не съм качила нищо ... под по-лек режим имам предвид - почти без хляб, много по- малко сладко и по- малки порции 🤗

# 142
Моята госпожица беше 610грама в 23 седмица (отговаряше на 23+6). Аз съм 5 вече почти 6 килограма нагоре и направо съм се депресирала. Чакам другия месец като отида при ендокриноложката да ми се поскара много, ама да видим дали няма да излезе че е гестационен диабет, най-много и картофите да спра, че то и сега режима ми е без сладко и бързи въглехидрати. На мен АГто изобщо не ме мери и не ме пита нито за килограми, нито за корем.

# 143
В 23с и 5д. 450грама е госпожицата.

# 144
Моята госпожица е 490гр в 22г.с. и също е седалищно (поне през повечето време 😂) Това дете няма умора, постоянно се върти,но вечер много обича да се подпира на пикочния мехур.. И да се оплача, че ми откриха стрептококус при микробиологията и сега съм на антибиотик, иначе можело да заразя бебо при раждането Sad

# 145
Armini, това са нормални кг според мен. Аз съм плюс 7кг в 24гс и не ми личат въобще. Корема расте, друго не. Нямам гестационен диабет.
Винаги съм била под 50кг и мислех, че ще се депресирам сега, но наистина не личат. Нито ми тежат, по цял ден щъкам насам натам по задачи.

# 146
Благодаря, Yan, при мен по-скоро проблема е че тези килограми ги качих за 2 няма и 3 месеца, преди това свалях, че ми беше много лошо и не се хранех. Но иначе и при мен нарастнали са най-много гърдите, даже и корема не е толкова, вдигнах с 3 размера и сега съм като някоя кака сложила несъразмерно силикон Laughing

# 147
  • Sofia
😊 В 22+3гс единия е 570гр, другият 540гр 😇 Единия е главично разположен от самото начало, другия е напречно. Най - вероятно няма да се обърне, но ще съм планово и това не ме притеснява.

# 148

Здравейте,вчера бях на фетална морфология.Имам нужда от информация относно: HC/AC( campbell ),
FL/HC  (hadlock).Имам звездички срещу стойнотите, а незнам какви са нормите и как се изчисляват.Някой знае ли какви са референтните стойности,има звездичка на тези две стойности,което ме навежда на мисълта че не са в нормата.

# 149
  • Седмото небе
Мисля, че най-точно може да ви отговори лекаря провеждал изследването или следящия бремеността АГ. Обадете се и питайте някой от тях, за да сте сигурна и спокойна. Може да видите в Гугъл и на какво точно отговарят тези съкращения, така предполагам могат да се намерят и референтните им стойности, ако изобщо за съответното нещо има такива. Както например за 2D измерванията от първата графа.

Общи условия

Активация на акаунт