💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 109
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
При изоставане на бебето понякога търсят причините в разни вируси. Те могат да се развият по всяко време на временността. Може би идеята му е ако има отключен вирус в момента, тоест имаш igm тела за някой от тези вируси ще иска да лекува по някакъв начин.
Във Франция например всеки месец се пуска токсоплазмоза, защото не е невъзможно да се зарази човек от някоя храна, с идеята да се лекува своевременно.

# 586
Дузодрила помага за кръвотока към бебето. Пий го спокойно. На мен също ми споменаха за нещо такова с кръвотока към мозъка,засега го отдадохме на това, че бебето хълцаше по това време и не можеше хубаво да се измери. В четвъртък ще ходя пак и ще пиша каква ще кажат. Спокойна бъди

# 587
esito77 обясни ми на две на три и каза да говоря с АГ -то ми др Патишанов!Но защо аз незнам изобщо че тези изследвания трябва да се правят,никой не ми каза,а в крайна сметка аз немога да се ровя из нета за да знам какво трябва да се изследва и какво не!Едва ли има майка ,която да не иска здраво бебе?!
Cvetno cvete ще ми гръмне сърцето!А и каквато съм притеснителна ,няма да мигна през ноща!

# 588
Този кръвоток към мозъка само на ФМ ли се мери? На мен досега не са ми го мерили.
Иначе може да е от вирус както са ти казали, или да не би да си с тромбофилия Thinking

# 589
Здравейте момичета!не пиша в групата ,но ви следя и имам едно голямо притеснение ,което искам да споделя с вас и ако има момичета ,които да са наясно с моя проблем нека споделят!Днес бях на трета фетална(29 г.с+ 6 д) и доктора доста ме притесни,не спирам да плача  .Каза че кръвотока в мозъка е на долна граница ,както и че крачетата изоставят!Даде ми лист с изследвания ,които трябва да направя ,малко съм закъсняла с тях,но аз незнаех,следящото АГ не ми каза за тях!Аз обаче невиждам каква е връзката с бебето(повечето са инфекциозни заболявания),ако някоя от вас знае или е имала такъв случай моля за повече инфо,поне до утре когато ще отида до АГ за повече инфо !Имам изписан Дусодрил 3х200мг за снабдяване с кислод организма!Лека и безпроблемна бременност на всички!
В случай че си карала шарка Рубеола не виждам смисъл да я пускаш- ще ти излезе имаш антитела. Не знам дали има човек без антитела за токсоплазмоза.

# 590
Те не са задължителни в Бг. Не всеки лекар ги прави. А и например ако имаш igg антитела за токсоплазмоза, значи че имаш имунитет и няма как да се заразиш. Обаче за цитомегаловирус и да имаш igg антитела, това не означава че в някакъв следващ момент при спад на имунната система вируса няма да се събуди.

Аз нямам антитела за токсоплазмоза.

# 591
Незнам дали съм с тромбофилия,не съм си пускала изследвания ,не са ми казали а и тук от вас разбирам че изобщо има такова нещо!Имам батко на 7 г и с него не съм си правила такива изследвания!Преди две години изкарах с баткото варицела ,значи да не я пускам ?!Но шийка ми мериха 3,8 мм,водите са добре,аз съм + 6 кг в 30 г.с от утре ,пия магнерот 3х2 ,ферофолгама 2х1.на 35 години съм.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:44 от Vasilisa_pz

# 592
Незнам дали съм с тромбофилия,не съм си пускала изследвания ,не са ми казали а и тук от вас разбирам че изобщо има такова нещо!Имам батко на 7 г и с него не съм си правила такива изследвания!Преди две години изкарах с баткото варицела ,значи да не я пускам ?!Но шийка ми мериха 3,8 мм,водите са добре,аз съм + 6 кг в 30 г.с от утре ,пия магнерот 3х2 ,ферофолгама 2х1.
Варицелата май не е подчертана, но щом си я карала - за нея също имаш имунитет

# 593
Просто давам идея за тромбофилията,но не се филмирай за всяко състояние, което чуеш. Просто като чуя "лош кръвоток" и "изоставане" винаги ми хрумва това, защото води до тези проблеми.  АГ не пускат изследвания, обикновено като се появят проблеми, тогава жените разбират. Пусни си всичко, което АГ ти е казал, пък ако не се открие причината, пиши Simple Smile

# 594
Аз също ще ти споделя опит в четвъртък. При мен бебето изостава с 6 дни, но не е от тромбофилията, защото там се следят нещата. Налягането в мозъка е добро. В четвъртък съм при Сигидов и ще видя и той какво ще каже.

# 595
  • Седмото небе
Сигурно е много трудно да се приеме съвета-но се постарай да не се притесняваш и изчакай разговора утре с АГ-то. Колкото по-неспокойна си ти, толкова повече това се отразява на детенцето. Те вече усещат всичките ни емоции, колкото и да са мънички.
А за изследванията-не се обвинявай, няма как да знаеш. В момента ти ги искат, за да могат евентуално да установят причината за нарушението. Може би не е лошо и да се повтори при друг лекар/клиника тази 3 ФМ, за да се отхвърлят или евентуално потвърдят първите резултати. И то още преди да си се хвърлила да правиш подчертаните изследвания, че и те не струват малко пари, а в даден момент може и да се окажат излишни.

# 596
Vasilisa, звънни утре на Патишанов и го коментирайте. Аз сега лежа при него В Пълмед 😉

# 597
Alessandrа, ти за Сигридов ли успя да се вредиш толкова бързо? Браво! Ще ми е интересно да чувам становища от него, нищо че го имат за др. Хаус Grinning
Мен май налягането в мозъка не са ми мерили, или не са ми казвали..

# 598
По- скоро не са ти казали според мен, не вярвам да не са го мерили.
Ами успях на късмет и като обясних за изоставането на бебето и късата шийка и ме записаха, иначе незнам дали щях да се вредя. Ще споделя после ..

# 599
Alessandra ,майка ми одеве търси как да се вредим при Сигридов за второ мнение(тя разрешава инвитро процедурите в моя град)!Cvetno cvete Утре ще говоря с Патишанов да видим какво ще каже ,но той не е от най-разговорливите по принцип!Благодаря ви момичета,малко се поуспокоих🙏🏻!Дано мине бързо ноща😞

Общи условия

Активация на акаунт