💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 117
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Според мен са контракции. Аз имам такива вече няколко месеца - не  е нужно да боли. Като ходех на работа бяха доста по-често, тъй като седях по 9 часа.

# 571
О, Токуда си има Ковид отделение разбира се. Такава голяма многопрофилна болница ще е абсурдно да няма. Аз още лятото като лежах за задържане ги виждах космонафтите на един прозорец, но те са на съвсем друг етаж и в друго крило.
За частните аг болници нз какво да кажа при положение, че точно в такава болница бях контактна на лекар с Ковид и познайте дали някой ме уведоми официално- ми не. Разбрах по друга линия.
Втвърдяванията на топка на корема са контракции, но това че са безболезнени е добре.

# 572
Благодаря ви! Какво мога да направя, поне да намалеят? Пия магнерот 2х1,което е доста минимално. На колко да ги увелича?

# 573
Благодаря ви! Какво мога да направя, поне да намалеят? Пия магнерот 2х1,което е доста минимално. На колко да ги увелича?

до 3х2 съм стигала ... пробвай с 3х1 или 2Х2 и 1х1  всички варианти съм пробвала в различни периоди - и при мен зачестиха стяганията

# 574
То май е нормално да има вече, но трябва да са безболезнени и да се следи шийката. Е, зависи и колко са и на колко често..
Иначе аз съм на тежка артилерия с Коринфар и магнезий не пия, не мога да дам съвет.

# 575
Аз пия 4х2 магнерот Blush

# 576
  • София
***Alessandra*** имаш ли намаляване на контракциите от Коринфара? И ако да, колко време горе долу след като го започна? На мен днес ми е 7-ми ден, от както ми спряха магнезия и минах на него, но ефект нямам.

# 577
Аз преди да започна Коринфар бях на Диаспорал 2*400 и имах страхотни проблеми с подути черва и разстройтво от магнезия. Имах контракции, а това с червата допълнително влошаваше много нещата. В 20 та седмица преминах на Коринфар 2*1 и на 3-4 ден вече нещата бяха съвсем други. Едно, че контракциите много намаляха, друго че и с червата проблемите изчеснаха, които също провокираха контракции. В 22 седмица все още имах някакви контракции и ме сложиха на 3*1 Коринфар и от тогава вече нещата са спокойни. То няма да е безкрайно това, но поне времето напредва.

# 578
И на мен Коринфара ми подейства, намаляха контракциите до няколко на ден. Имам и препоръка за лежане, като в деня, в който пътувахме до лекаря за преглед, вървяла съм има няма 500 крачки и след това 2 дни отново имах чести контракции. Почивката също е от съществено значение поне при мен. Моята шийка също се е поскъсила и нея пазя, защото бебето започва да тежи.

# 579
  • Седмото небе
И аз сега бях на извънреден преглед след като си взех болничния. Че вече втори ден имам точно такива стягания, след една много дълга съботна разходка, в която си надцених силите Sad Бебка се е обърнала от главично в напречно-както предполагах и усещах. Започвам но-шпа 3х2. Доктора ми изписа диаспорал 400 също, но в момента имам друг препарат, който е магнезиев цитрат в същата дозировка и не ми създава дискомфорт, та ще си продължа него. Малко ми се поскара, че трябвало повече да почивам и да лежа, ама мен като не ме държи нищо на едно място Sad И каза като искам да се разхождам повече-просто да правя по-чести и дълги почивки.
На 16 като съм на редовна ЖК ще видим пак как са нещата.
Пишейки и вие за подобни неща вече почвам да си мисля, че за близките седмици (ние днес влизаме в 29 гс), в които сме всички тук-явно това са нормални неща.

# 580
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите, дано скоро и при мен подейства Коринфара. Иначе аз вече от месец и половина само лежа заради скъсена шийка и това ми е главното притеснение. Нали казват,че по принцип са нормални Бракстън хикс контракциите, но пък скъсявали шийката.

# 581
Аз преди да започна Коринфар бях на Диаспорал 2*400 и имах страхотни проблеми с подути черва и разстройтво от магнезия. Имах контракции, а това с червата допълнително влошаваше много нещата. В 20 та седмица преминах на Коринфар 2*1 и на 3-4 ден вече нещата бяха съвсем други. Едно, че контракциите много намаляха, друго че и с червата проблемите изчеснаха, които също провокираха контракции. В 22 седмица все още имах някакви контракции и ме сложиха на 3*1 Коринфар и от тогава вече нещата са спокойни. То няма да е безкрайно това, но поне времето напредва.
Това Коринфар ретард за кръвно ли е? Или някакъв друг вид коринфар

# 582
За кръвно препарата, да.

# 583
Здравейте момичета!не пиша в групата ,но ви следя и имам едно голямо притеснение ,което искам да споделя с вас и ако има момичета ,които да са наясно с моя проблем нека споделят!Днес бях на трета фетална(29 г.с+ 6 д) и доктора доста ме притесни,не спирам да плача  .Каза че кръвотока в мозъка е на долна граница ,както и че крачетата изоставят!Даде ми лист с изследвания ,които трябва да направя ,малко съм закъсняла с тях,но аз незнаех,следящото АГ не ми каза за тях!Аз обаче невиждам каква е връзката с бебето(повечето са инфекциозни заболявания),ако някоя от вас знае или е имала такъв случай моля за повече инфо,поне до утре когато ще отида до АГ за повече инфо !Имам изписан Дусодрил 3х200мг за снабдяване с кислод организма!Лека и безпроблемна бременност на всички!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:07 от Vasilisa_pz

# 584
Виждам че си била при др. Даскалов в Пловдив нали ? Мога да кажа само че е страшно добър специалист, едва ли греши за това което е казал, не ти ли обесни какво значи това за кръвоотока, аз не разбирам и незнам какво е. Правила съм още в началото на бременността цитомегаловирус и топсоплазмоза. Знам че и двете ако са положителни са много опасни за една бременност. Доколкото си спомням се прави игг и игм, едното че си го прекарал това заболяване и имаш антитела, а другото че в момента е активно.
Здравейте момичета!не пиша в групата ,но ви следя и имам едно голямо притеснение ,което искам да споделя с вас и ако има момичета ,които да са наясно с моя проблем нека споделят!Днес бях на трета фетална(29 г.с+ 6 д) и доктора доста ме притесни,не спирам да плача  .Каза че кръвотока в мозъка е на долна граница ,както и че крачетата изоставят!Даде ми лист с изследвания ,които трябва да направя ,малко съм закъсняла с тях,но аз незнаех,следящото АГ не ми каза за тях!Аз обаче невиждам каква е връзката с бебето(повечето са инфекциозни заболявания),ако някоя от вас знае или е имала такъв случай моля за повече инфо,поне до утре когато ще отида до АГ за повече инфо !Имам изписан Дусодрил 3х200мг за снабдяване с кислод организма!Лека и безпроблемна бременност на всички!

Общи условия

Активация на акаунт