Американски колеж - двадесет и първа тема

• 55 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
струва ми се, че тази година залога ще спечели Фран

дано се включи някой да каже докъде са стигнали номерата. В същото време съм сигурна, че по стара традиция, колежа ще обяви, ако не две то поне една допълнителна дата за записване. Когато и тя мине, те сами ще излязат с информация колко момичета и момчета ще се борят за прием.

Тази година май нямаме кандидатстващи дечица, а? На кой ще стискаме палци?

# 646
Стискайте палци, моля! При нас номер 2 е кандидат тази година (номер 1 завърши 2019).

# 647
  • софия
Стискайте палци, моля! При нас номер 2 е кандидат тази година (номер 1 завърши 2019).
Ооооо колко хубаво Simple Smile
Много много мнооооооого стискам палци!

# 648
Здравейте,
От няколко години ви чета с голямо вълнение и интерес. Две поредни години сме ходили на отворените врати на колежа с моя младеж. Вече дойде ред и на нас за кандидатстване. Пожелвам успех на всички!

# 649
  • софия
Здравейте,
От няколко години ви чета с голямо вълнение и интерес. Две поредни години сме ходили на отворените врати на колежа с моя младеж. Вече дойде ред и на нас за кандидатстване. Пожелвам успех на всички!
Като ви прочетох и аз се развълнувах Simple Smile
Стискам палци и на вас! С каквото можем да сме подкрепа, сме насреща Simple Smile

# 650
  • софия
И на Добри момчето мисля, че ще кандидатства Simple Smile И за него ще има стиснати палчета.
Има форумски деца.

# 651
  • София
И на мен всичко отвътре ми подскача, като прочета за кандидатстващи. То това усещане не се забравя Simple Smile

Успех и късмет пожелавам, а ние стискаме палци и се вълнуваме с вас.

# 652
Стискаме, разбира се, ще се справят децата, сигурна съм!

# 653
Знам за две деца от седмокласната тема.
Но родителите може да не искат да споделят емоции тук. Тинки също е със седмокласник, но май не е споделяла дали ще кандидатстват.
Аз още в шести клас си казах.🙂

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей, много готини емоции предстоят. Успех на децата!

# 655
  • София
Стискаме мощно палци на всички четящи темата родители децата им да бъдат приети! "Тайната съставка" я знаете Simple Smile

# 656
  • софия
За НВО нямам ясен спомен, но изпита за Колежа и вълнението след това, когато разбрахме, че ще учи там, никога няма да го забравя. Не помня каква беше темата на есето, въпреки че е минала по-малко от година, но помня, че мрън беше писала нещо за Левски и Ботев, нищо че със сигурност темата нямаше пряко отношение към тях. В първия момент и двете с детето не бяхме сигурни дали правилно разбираме, въпреки че знаехме. Няколко пъти четохме и сверявахме резултатите. Помня като да е сега къде бяхме, какво правех.
Избра си Колежа още след първия път, в който отидохме (4. клас беше), но много плахо и тихо го искахме, че ни беше екзотично и различно. След това майка на блестящ колежанин ни вдъхваше смелост.

Стиснати палци и късмет на всички деца, които са избрали Колежа!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 10:10 от zvаnchе

# 657
  • В офиса
И от потребителите на темата за частните училища има кандидатстващи Simple Smile
Моят син иска да пускаме документи и сигурно ще го направим. Реално шансът му за прием е ок при съотношение 2:1 кандидатстващи:приети момчета, но при 3:1 бих се съмнявала в успеха. Ако кандидатства, ще е с буквално нула подготовка. Иначе училището изобщо не е за него.

# 658
А къде може да се направи пробен изпит? И ние се записахме, но ни е резервен вариант. Също няма никаква подготовка, а и не е много бърза със задачите и сигурно няма да й стигне времето.

# 659
  • софия
За НВО нямам ясен спомен, но изпита за Колежа и вълнението след това, когато разбрахме, че ще учи там, никога няма да го забравя. Не помня каква беше темата на есето, въпреки че е минала по-малко от година, но помня, че мрън беше писала нещо за Левски и Ботев, нищо че със сигурност темата нямаше пряко отношение към тях. В първия момент и двете с детето не бяхме сигурни дали правилно разбираме, въпреки че знаехме. Няколко пъти четохме и сверявахме резултатите. Помня като да е сега къде бяхме, какво правех.
Избра си Колежа още след първия път, в който отидохме (4. клас беше), но много плахо и тихо го искахме, че ни беше екзотично и различно. След това майка на блестящ колежанин ни вдъхваше смелост.

Стиснати палци и късмет на всички деца, които са избрали Колежа!
и на мен няколко потребителя тук ми се превърнаха в ценно вдъхновение. Еееееех като си спомня как мечтаех докато ги четях ...
Приятелка от далчените студентски години се появи в точния момент и ни помогна с взимане на решения по пътя.
Наздраве за миналите преди нас, които ни помагат!
Дъждец, то времето на никой не му стига - да си знае за да не се шашка. И да прескача смело задачи, които искат много време. - извинявайте за непоискания съвет

Общи условия

Активация на акаунт