Американски колеж - двадесет и първа тема

• 56 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Сутринта, като закарахме девойката, ми стана много смешно. Бяхме доста преди 8 там. Всички, абсолютно всички, които идваха или ги докараха по това време, бяха осмокласници. Някои ведри, други полузаспали. Един дванадесетокласник не видях.

# 466
Дванадесетокласниците поне половината са си с колите.

# 467
  • софия
Сутринта, като закарахме девойката, ми стана много смешно. Бяхме доста преди 8 там. Всички, абсолютно всички, които идваха или ги докараха по това време, бяха осмокласници. Някои ведри, други полузаспали. Един дванадесетокласник не видях.
ключът е в "доста преди 8"
Звънче, верно, че сега е присъствено девойката. Какво споделя? Харесва ли и да е обратно в училище?

# 468
  • софия
Харесва ѝ и още как. Единствено мрънка срещу неудобството на ранното ставане. Не иска и да ходим да я взимаме, иска да си се прибира с метрото със съученици. Харесва си класа и от сега се кахъри догодина къде и с кого ще се случи.
Очаква с нетърпение утрешния първи час при Йънгс Simple Smile Началото на година се беше записала на астрономия, но покрай ДО не ѝ е така интересно, както присъствено, а и от някакъв момент, поне според нея, не съм проверявала, срещите на клуба бяха спрели.
Първият рипорт ми прави впечатление с добронамереното отношение на преподавателите. Има коментар, който си личи, че не е конкретен, но останалите са право в целта. Много харесвам госпожата ѝ по математика. Коментарът ѝ  съвсем точно отразява състоянието. А като се върнат към ДО с кеф ще вляза в още някой час по БЕЛ. Госпожата е ве-ли-ка!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:26 от zvаnchе

# 469
  • София
По темата за рипортите - копи пейста при тях  май е доста често срещан!Моят човек е "Георги",а неговият съученик е "ТЯ".Децата са се смели доста.Иначе , това което са написали за "Гошко", важи и за моя хубавец.Не мисля да сигнализирам..........само малко оставам с горчив привкус......

# 470
  • София
Тъкмо тръгнах да обединя залозите в един пост и видях, че Sharky го е направила. За да не й вменяваме на нея само задължението, предлагам всеки, споделящ своя залог, да поства списъка, допълнен с неговото име и число (подредих ги по възходящ ред на залога).

Sanaka        - 660
Тинкърбел     - 666
Milenita        - 713
Notaris         - 777
Sharky*         - 860

# 471
  • София
Chernooko, точно това имах предвид, като се "оплаквах" от българските учители...

Нот, моят има книжка от 4 месеца и вече не ходи пеш, самоизвозва се.

Звънче, 12 клас първите три дена от седмицата са от 09.50 до 15.35 на даскало, затова не ги засичате толкава рано.

...
П.С. Миленита, явно аз с най-оптимистичните "гащи".

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:49 от Sharky*

# 472
  • софия
..., предлагам всеки, споделящ своя залог, да поства списъка, допълнен с неговото име и число (подредих ги по възходящ ред на залога).

Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Milenita         - 713
Notaris          - 777
zvanche        - 796
Sharky*        - 860

# 473
  • софия
..., предлагам всеки, споделящ своя залог, да поства списъка, допълнен с неговото име и число (подредих ги по възходящ ред на залога).

Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Milenita         - 713
Notaris          - 777
zvanche        - 796
Sharky*        - 860
ама ще е по-яко, по-лесно проследимо, ако всеки новозаложил пише своята прогноза най-отдолу.

на мен ми е рано да залагам още. не съм в настроение Laughing

# 474
Прекрасно е, че се самоизвозва, мъж на място. Само физическото ще страда. Между другото, като хванат гаджета в 12 клас и пускат коремчета. От семейния живот, познато е на всички😀

Повечето оплаквания са ми били 90% от българи учители.

Готино място си е колежът, спор няма. Драмите са нон стоп.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 16:02 от Notaris

# 475
  • софия
хахахахахах Нот е очарователен, пише пише и накрая пусне някоя въдичка, упс заключение Simple Smile

готова съм да залагам :
Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Milenita         - 713
Notaris          - 777
zvanche        - 796
Sharky*        - 860
 Амели         - 735

# 476
Аз също мисля, че предвид ситуацията по света и у нас ще има една идея по-малко кандидати.
Залагам на 703 Simple Smile

Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Bunova          - 703
Milenita         - 713
Амели          -  735
Notaris           - 777
zvanche         - 796
Sharky*          - 860

# 477
  • София
Глас и от мен:

Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Rosi_ta          - 695
Bunova          - 703
Milenita         - 713
Амели          -  735
Notaris           - 777
zvanche         - 796
Sharky*          - 860

# 478
  • София

готова съм да залагам :
Sanaka          - 660
Тинкърбел   - 666
Milenita         - 713
Notaris          - 777
zvanche        - 796
Sharky*        - 860
Амели         - 735

"наче, кат ми бръкнеш така във всички ОКР-та на Дева...

Или го направи да е възходящ ред, или кат ще е по твоята идея да е хронологично, върни хронологията и на другите, де... амахааа, фууу, тва хората на изкуството не знам как въобще оцелявате  с таз въздушна разпиляност и всяква липса на ред:

Sharky*        -  860
Sanaka          - 660
Notaris          - 777
Milenita         - 713
Тинкърбел   - 666
zvanche        -  796
Амели         -  735
bunova          -  703
rosi_ta          -  695

Скрит текст:
Пояснявам, за който не знае и би си помислил как грубо фуфам Амели - всъщност само си изразявам обичта така, това е любим човек, който открих благодарение на точно тази тема. Заради което съм безкрайно благодарна на форума.

# 479
Айде и аз участвам Simple Smile

Sharky*        -  860
Sanaka          - 660
Notaris          - 777
Milenita         - 713
Тинкърбел   - 666
zvanche        -  796
Амели         -  735
bunova          -  703
rosi_ta          -  695
StefiZ           - 742