Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 782
  • 683
  •   1
Отговори
# 525
От пластмасовите опаковките на шоколадови бонбони (например Tofefee )си правя студени кубчета лед и децата ги смучат вместо ледени сокчета.

# 526
Кутия за обувки облепям с цветна хартия. Разделям я с по твърд картон на правоъгълници и децата си слагат там телефоните когато не ги ползват.

# 527
Ще пробвам това с кокосовото масло.

# 528
  • София
Много харесвам нещата, които улесняват живота и го правят в пъти по-семпъл. Преди време от любопитство и интерес си направих сайт „Измислих го“ и в него качвах точно такива интересни материали, събирани от хора по цял свят. Тогава разбрах, че хората доста си приличаме – обичаме да ни е лесно, приятно.

Харесва ми как от гуми стават страхотни външни саксии за цветя, как купчина палети се превръщат в удобни диванчета.

Трикове, които ползвам – преди да напълня бутилки с минерална вода, ги пълня с малко вода и слагам една супена лъжица сода бикарбонат. Затварям бутилката, хубаво я „раздрусвам“ след което – премивам.

От време на време пускам пералнята празна с чаша оцет. Друго, открих че обезмаслителят върши страхотна работа ако трябва да трие коректор от някоя повърхност.

От видеа в социалните мрежи се научих и как по-компактно да подреждам багажа си.

За избелване на зъби ползвам и сода от време на време - при мен има ефект. В кафето си слагам канела вместо захар, вкусът ми харесва.

За устните и кокосовото масло не знаех, но като цяло ползвам кокосово масло за кожата, влияе ми добре.

# 529
Не съм използвала никой от тези трикове,но бих опитала.Изглеждат интересни и практични

# 530
Използвала съм този с кокосовото масло за устните.

# 531
  • Пловдив
Ще пробвам тези трикове, звучат интересно.

# 532
  • София
В социалните мрежи попаднах на клипчета как да навивам багажа си по време на пътуване. Оказа се чудесна идея- по-малко пространство заема, не се мачкат дрехите...
Харесах си и идея как да използвам старите хавлиени кърпи за саксии - предстои да пробвам Simple Smile

# 533
  • София
Не съм използвала показаните от вас трикове, но този с кокосовото масло ще го изпробвам. От социалните мрежи се научих да сгъвам хавлиените кърпи на руло за да пестя място и наистина дейстава и още много.

# 534
Да използвам трикове Wink
за напукани устни кокосово масло или мед.
За изцапано с мазнина - лимон и сол - върху дреха или за почистване на фурна или друга повърхност..
Оцет за почистване на Перална или кафе  машина .
Паста за зъби за почистване на бели подметки на обувките ✌🏻 И още други.. Simple Smile

# 535
За напукани устни мажа с какаово масло.

# 536
Да, често изпробвам вкъщи някои от хитринките, които съм видяла в интернет. Има много идейни и сполучливи, разбира се и такива , които за нищо не стават.

# 537
Да, използвала съм трикове.
Например да накъдря косата си с чорапи или с моливи.
Също и такива за организиране на куфара при пътуване.

# 538
Кокосовото масло е добра идея, макар че ползвам какаово. Ще пробвам. Иначе с подръчни материали правя чудеса. Нищо вкъщи не се изхвърля, докато може да послужи за нещо полезно.

# 539
Не съм ползвала тези трикове, но ще ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт