Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 780
  • 683
  •   1
Отговори
# 555
Често използвам хитрини,за да си улесня живота.

# 556
Ползвам кокосово масло, идейки с картон и ролки сме правили, когато детето беше малко

# 557
  • София
Замразени кубчета с лед не съм пробвала, но замразявам пресни подправки във формичките за лед.

# 558
Не съм чувала за тези трикове,но много ми харесаха.Със сигурност ще ги пробваме.

# 559
  • Nesebar
От коркови тапи правим моливници стават страхотни

# 560
Кокосовото масло е полезно за много неща, ние с ролките от хартия сме правили везна.

# 561
Овкусявам си маслото с подправки, оставям го на стайна температура да омекне и го смесвам със зелени ситно нарязани пресни подправки и след това го прибирам в хладилника за да стегне.

# 562
  • I want it all and I want it now.
Ползвам кокосово масло.

# 563
Трика с организирането на моливите ми допада. Бих ползвала него.миначе съм ползвала замразяване на сок във формички за лед. Доста е подходящо за летните дни

# 564
Триковете са полезни и ще ги ползвам. Не бях пробвала нито един, но бързо изпробвах този с кокосовото масло срещу напъкани устни. Много приятни ми станаха устните. Ще се ползва често в предстоящите студени дни Simple Smile

# 565
Ползвам препържено краве масло за напукани устни, ръце и при леки изгаряния.

# 566
Не съм използвала тези трикове. За напукани устни мажа с краве масло.
Ролките от тоалетна хартия използваме за гараж на детски колички, като ги залепим една за друга с горещ силикон.

# 567
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Интересни трикове, благодаря. Ще ги използвам 😍

# 568
Това с кутията за обувки е много оригинално, ще влезе в употреба, че постоянно събирам моливи, пастели, флумастери...
Всяка сутрин се жабуря с една чаена лъжичка зехтин и зъбите ми станаха една идея по-бели, а и почиства много добре междузъбните пространства. Иначе си правя домашна паста за зъби от кокосово масло и сода. Също има ефект.
Друга хитринка - когато накисвам домашно сирене с цел да го обезсоля, капвам 2-3 капки лимон, за да не се размекне 😉

# 569
Всяка кутийка или кофичка вкъщи се превръща в органайзер за различни продукти или за вещите на децата.

Общи условия

Активация на акаунт