Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 4 част

• 22 612
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
В писмената комуникация много често се получават недоразумения, понеже липсва интонацията.
  🙂

# 151
Когато бях на 19 години работих на морето, моите шефове имаха гараж пълен с книги и дадоха да си взема някоя за четене, избрах си- Извора на младостта, на Питър Келдрън, толкова ми беше интересна че знаех някой неща наизуст. Правих упражненията направо от 21 защото не ми бяха никак трудно, с тяхна помощ станах по-гъвкава, имах повече енергия, го-грациозна, най-редовно ме и идваха като много грацна, правеше впечатление на всички, колко изправено ходя, правих упражнията известното време и ги спрях, пак започвах, винаги с чудесен резултат. На 35 започнах тренировки с хбоди и на изследвания с апарат Танита , възрасти на тялото ми беше 21 години, не е изненада за мен- правих и тибетците. Упражненията са много ефективни, особенно ако си постоянен. Препоръчвам ги!

# 152
Привет!
Бройките се увеличават през две, започвайки (стандартно и препоръчително) от 3. Вървят 3- 5- 7- 9 и после по спомен май не се отиваше на 11, а се прескачаше някое от числата, ако не се лъжа, като после пак се стигаше до нечетно число и така до 21? Или бъркам?

Дописвам: намерих отговор на въпроса си.
Повторенията трябва да се делят на три. 3,5, 9  и т.н.

Помня, че имаше 12 в бройката!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 23:20 от TuЛи

# 153
  • Карлово
Това за 11 повторения, ми е убягнало. Има ли някакво послание?
Когато известно време съм пренебрегвала ритуалите, започвам от 11, най-комфорно ми е 11 повторения.

# 154
Има ли някой практикуващ ритуала към момента?
Аз се замислям отново да започна, ама пусто само с намерението си стоя.

# 155
И аз така, Тили Sad
Спрях баш след като достигнах пълната бройка и добро изпълнение.

# 156
Аз практикувам с лека модификация.
Първото упражение където се вдигат краката с главата не го правя.
На кръста установих, че ми вреди.
Може би нататък ще опитам пак да го вкарам.
Но засега не.
Другите ги правя. На негово място друго съм сложила. Умрялата буболечка Joy

# 157
Здравейте. Аз ги започнах преди две седмици  - вчера стигнах до 15 бройки петте ритуала.
Пробвах преди 18 месеца и с прескачането на дни спрях след около месец и нещо..
Този път започнах след новолуние, молих, се , медитирах, слагам звездички на календара - подкована съм и се надявам по-дълго да продължи.
Сега чета за мотивация стари теми и мнения, впечатления. На места пише, че са енергийни практики, но аз си усещам и огъвкавяване поне на гръбнака, така че и физически разлики усещам, дори да са минимални за отстрани.
Ще се радвам да споделям понякога поне и да чета приключенията на другите също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт