Включвам се с моето ревю.
Първо да отбележа, че съм съгласна с Киса. Всички сме с различни коси и едва ли при всяка от нас ефектът след ползване на продуктите ще е УАУ, но докато не опита човек, няма как да разбере.
И наистина, вероятно някой би се почувствал неудобно да сподели, че при него няма положителен ефект от използваните продукти, защото са му направили подарък.
Моята оценка също е положителна. Не заради подаръка. Продуктите са достъпни като цена и всеки може да опита дали са подходящи за косата му.
В предния пост по темата писах, че моите продукти пристигнаха и са ми изпратили Пантен Superfood.

Не знам дали от Пантен са преценили / според написаните коментари/, какво да ни изпратят, но за моя случай са улучили.
Боядисвам косата всеки месец. Косата ми е чуплива, накъсва се и стърчи като бебешка коса на тила и отпред, имам засилен косопад този сезон и макар да съм с хормонални проблеми и косопадът, омазняването, изсушаването да не са ми непознати при колебания в хормоните, то тази есен косопадът е стряскащ. Отдавна не бях имала такъв. Косата ми сега е много суха и се виждат накъсванията.
Ползвам предимно кристали за разресване на косата, именно защото не я утежняват.
Преди ми харесваше да ползвам маски и балсами, които уплътняваха косата, изглеждаше тежка и плътна и след изсушаване чак ластика, с който връзвах косата, започваше да ме стяга. Но се замърсява бързо косата. Налага се всекидневно измиване, а аз се опитвам да не я къпя всеки ден, защото положението през годините от всекидневно измиване се отрази отрицателно. Освен ако не съм в задимена среда и вмирисана от манджи, или в хормонален период на омазняване на косата, старая се да я измивам на 2-3 дни веднъж.
Относно Пантен Superfood, смятам че ще е подходящ за мазна коса. Измива много добре. Разпенва се от първо нанасяне много. Обикновено при второ нанасяне правят такава пяна шампоаните, но този успява с едно нанасяне да измие косата. При мазна коса не знам дали едно сапунисване ще е достатъчно. При суха коса като моята май ще е достатъчно, тъй като с второ нанасяне заскърца много косата и май и дойде повече.
Относно балсама- 3 минути чудо. Нищо не усетих при нанасяне. Косата ми буквално го изпи. Нямаше хлъзгав ефект при измиване, за който споделят. Явно заради изтощената суха коса. Чак се замислих дали да не сложа повече 😀
И честно казано, излизайки от банята, не бях в еуфория 😀
След като оставих кърпата да попие мократа коса... след като разресах косата и след като започна лека полека да изсъхва, чак тогава усетих как ми олекна главицата, колко лесно преминават пръстите през косата, как жизнено подскача и се движи. Ами... хареса ми ефектът.
Не очаквам от 2 измивания да заблестя, да спре да ми капе косата, да ми порасне накъсаното и всичко да е УАУ. Щеше да е супер 😀 Но определено съм много доволна от продуктите и мисля, че значително ще се подобри косата ако ги ползвам няколко месеца, което мисля да направя.
Пускам да ми видите косицата.
Разбира се, не очаквайте профи снимки. Опитах да снимам и на по-светло, но тия дни е мрачно и с телефон - толкова. Без филтри. Ако се покаже слънце, ще снимам и на слънце. Там ясно ще се види накъсването мисля... и дали има блясък. Домашните видяха разликата в косата. И на допир също.
Косопадът ще сложа в скрита снимка. Не на всеки му е приятно да гледа такива снимки.
Мокра, след като попих водата с кърпа и след разресване. Усещането е за жизнена коса. Качих на история в Инстаграм. Не съм от хората, които се снимат и показват. Чувствам се неудобно. Но долу-горе може да се добие някаква представа от клипчетата.
Там където прокарвам пръсти през косата, това е сутрин, преди сресване, 2 дни след измиване.
Не знам дали ще се покажат клипчетата тук, че не съм пробвала да пускам във форума.
https://instagram.com/stories/kokona_vkusenden/24173694613485128 … shid=68abbek62lig
Ето и две снимки.

#ревю

За моя най-голяма изненада косата ми беше супер мекичка след като я изсуших така измита. Аз си мислех, че ще я усещам мазна - не! Много добре ми се отразява това редуване на мен специално. Може би шампоаните са й агресивни и така не се пресушава, задържа повече влага и ми става една идея по-плътна.