Любители на Котки - Тема 149

• 29 386
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Light of Zartha
-Не лягай на лаптопа!
5 секунди по-късно...

Как ли не се опитвам да я спра, да разбере,че не трябва, ето го резултата. 😁 Обича си го и това е.

# 661
  • Велико Търново
Ивекс, за снимката след 5те минути ми трябваха още толкова да разбера къде е главата, къде краката както се казва 😁😁
Чочко е прекрасен сладур 😍
Като говорите за спане, Пиги вече е курдисана между краката ми, няма мърдане 😁

# 662
Здравейте.
Имам коте на четири месеца. Мисля да го водя на ветеринар, за да му извади паспорт и постави ваксини. Наскоро обезпаразитих Плъх с Бродлайн комбо за котета, но е хубаво да си имаме личен лекар.
Моля, да ми препоръчате ветеринар.

# 663
Момичета, аз пак с въпрос за съня. Защо нашият не иска да спи. Вечер няма лягане, сутрин става в 5 и започва да обикаля и да мрънка (не мяука, а си е чисто мрънкане), докато не станем всички. След това ляга някъде и ни наблюдава. Как ги приучвате да спят сами? Затворим ли го някъде се започва едно копаене и виене. Мъжа ми няма да издържи дълго Sad

# 664
Момичета, аз пак с въпрос за съня. Защо нашият не иска да спи. Вечер няма лягане, сутрин става в 5 и започва да обикаля и да мрънка (не мяука, а си е чисто мрънкане), докато не станем всички. След това ляга някъде и ни наблюдава. Как ги приучвате да спят сами? Затворим ли го някъде се започва едно копаене и виене. Мъжа ми няма да издържи дълго Sad

Моето е същото. Нощем си вилнее до колкото часа иска (има си играчки навсякъде), а сутрин - няма как - ставам към 5:30ч., защото ме буди с лапи, близане, мъркане в ухото. Има постоянен достъп до храна и вода, но иска внимание (или сутрешно почистване на тоалетната 😀).

# 665
От "Местопрестъплението Чаршафи"
еп./брой 6 !!!

Заловен Wink  все така разгонения престъпник, с поредния надупчен чаршаф...какъв е тоя котарак с такъв скъп фетиш

# 666
  • Страната на чудесата
И Демон дупчи чаршафите с кеф, сега с гипса не толкова, но не се съмнявам, че ще навакса после.

# 667
  • София
Малко снимки и от Страх:
Скрит текст:

През деня се разхожда из целият апартамент или на терасата, но нощем е затворен или в коридора и хола, или се крие в банята или на терасата в зависимост къде се случи. Няма как да е в детската или спалнята, защото никой не може да се наспи. Не знам като дойде зимата как ще решаваме въпроса с терасата, защото в момента тоалетната и храната са му там, а не върви зимата да са отворени постоянно вратите. В петък поръчах още една котешка тоалетна, която мисля да паркирам в коридора и да я ползва през ноща. Отделно взех и витамини и ще се заема сериозно с приготвянето на домашна храна след като пристигнат.

# 668
Днес фейсбук ми върна мемори с Фин

Ако имате възможност направете вратичка във вратата към терасата за Страх.
Зак и той спи по цял ден и се активира към 18 вечер.Нищо,че е малък и очаквах да не спи толкова много.Но пък как се активира само! Няма начин да го оставя да спи при нас.
Иначе почти всички чаршафи ми бяха с дупки от Финдъс.

# 669
Като ги затворите в друга стая, не се ли сърдят. Нашия вдига шум до небесата, такова жалко мяукане

# 670

Добро утро и от нас. Всяка сутрин ме буди в 6.30-7 вместо аларма. Има легълце до главата ми, в което вечер си спи, но от както му взех катерушката иска да спи само на нея, а тя е в другата стая Sad

# 671
Зак се сърдеше в началото или по-скоро бешв изплашен.Бяха му се събрали твърде много промени за 2-3 дни Използвах момента и свикна.Сега си знае,че изчезваме късно вечер и се появяваме рано сутрин/аз ставам в 6/и не роптае.Сутрин намирам играчки навсякъде.Забавлява се момчето,когато се наспи.Има си достъп до храна,вода и тоалетна и знае,че му се явяваме по някое време

# 672
  • София
И Демон дупчи чаршафите с кеф, сега с гипса не толкова, но не се съмнявам, че ще навакса после.
Извод: "Гипсирайте краката за здрави чаршафи и пердета!" hahaha hahaha hahaha 

Единственият начин е голямо разиграване преди лягане, за да се умори много и след това игнориране. Ако се научи, че мрънкането води до положителен за него резултат, няма да спре никога.

Интересно, че Преслава спи много хубаво нощно време. Дори се е случвало като стана посред нощ до тоалетна, другите да ме изнудят за храна, но тя не става да я яде. Много дълбоко спи. Иначе е първа на манджата и яде от купичките на всички.

Ако имате възможност направете вратичка във вратата към терасата за Страх.
В Пловдив имаме вратичка към остъклен балкон, но Мъро определено се измъчваше да ходи там в студа и зимата вкарвах вътре тоалетната.

Сладък Фин! Heart

# 673
И Тути много обича да ми се пльосне върху лаптопа..

Аз да се оплача от постелката й за оо - love cat , вдигнаха й цената и стана отврат.
Сега сме на weelitter пак.

# 674
  • София
И Пипи обича да кисне върху лаптопа. Топличко ѝ е на него. Ние бяхме при родителите ми, та и Пипи се видя със сестра си и майка си. Не очаквах, че толкова бързо ще се забравят. Двете сестрички се счупиха от борби, а с майката си ръмжаха. На вторият ден вече беше мир и спокойствие и от време на време някое кълбо котета Satisfied Другите обаче много наедряли за два месеца. Пипи е направо дребосъче в сравнение, но тя е в норма, за разлика от майка си и сестра си.
За постелките , аз вече няколко пъти взимам от била Зоороял. От нея съм най-доволна до момента. Хвърлила съм око и катклййн , ако не се лъжа, с аромат на лимон. Има и с ябълка и лавандула. Бентонита е като топчета, не като безформени камъчета. Предполагам по-малко ще се лепи по лапичките, въопреки, че този въпрос го реших много евтино без да искам. Видях от тези подложки за съдове, които продават в магазините за левче, гумени с дупки ..., та сложих една пред вратичката на нейната тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт