Любители на Котки - Тема 149

• 29 405
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте котешки мами, аз от много време ви чета, но като нямах пухче не съм се включвала.
Е от няколко дни вкъщи вече живее една малка принцеса (абе не е много малка, според мен е на 3-4 месеца). Бих искала да кажа, че ние я осиновихме, но по скоро тя ни избра, решавайки да ни последва до входа и настанявайки се като абсолютен цар още с влизането вкъщи Joy
За сега яде каквато гранула имаше в супера до нас в 21:30 в неделя, но иначе съм хвърлила око на консерви Carni, виждат ми се приемливи като цена, а по състава описан в зооплюс ми се струват доста добри, но ще се радвам на мнения от вас. Иначе смятам и месце да и варя и да взема някакви гранули, за да свикне с тях ако ни няма 2-3 дни и трябва да се гледа сама, но идея си нямам какви точно...

За тоалетната съм в голяма чуденка, мисля че наскоро някой спомена, че ползва такава, която се изхвърля в тоалетната, дали е удобно да подхвърлите един линк?

И разбира се - снимка на принцесата:
Скрит текст:

# 76
  • Страната на чудесата
Ние ползваме соева тоалетна на Стефанов, кокоса ми е любима:
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/ot-soja-27798
Не съм показвала Демон отдавна

# 77
Прекрасен Демон и много умна и красива  малка принцеса.  Изборът на храна е отличен според мен. За тоалетна аз съм много доволна от Cats best. Също е разтворима и доста икономична,  но най добре е да пробваш каква на тебе и на котаната ще хареса

# 78
Уау,Демон! Винаги ще са ми любими и някой ден ще имам точно сфинкс.Наитина ли се гледат трудно,заради липсата на козина? Само това ме спира..ии това,че. икой друг в семейството,освен мен не е навит за нещо в набръчкана кожа❤❤

# 79
  • Страната на чудесата
Демон е изключително лесен за гледане, нито го обличам, нито някакви специални манипулации му правя. За 2 години ходенето до вет е за кастрация и за ваксините. Толкова. И купуване на храна и тоалетна.

# 80
Бях чела за тях,не толкова за обличането,колкото за предпазване от слънце,мазане на кожата с фактор,за подсушаване на гънките,заради гъбични инфекции..и като цяло,че здравето им не е мн стабилно
Много е красив Демон Красиво име също.Детето искаше черна котка и мислеше да я кръсто Шадоу Simple Smile Онзи,който щяхме да осиновяваме и се загуби щеше да е Сатурн..Simple Smile
Сега,обаче Зак е брата на Сиймор/котарака на брат ми/от сем.Глас на Селинджър Simple Smile

# 81
  • Страната на чудесата
С нищо не мажа, къпя на 2 седмици с бебешки шампоан и чистя ушите с клечки. Това е

# 82
Как се казва принцесата?

Много ми е смешно (не с лошо) как стопанката й пита за храна и тоалетна. Аз ще ти дам верния отговор - ще опитваш различни марки и видове храни и тоалетни, накрая сивата принцеса сама ще си ги избере.

Добре дошли!

# 83
Ние от тези, които се хвърлят в тоалетната сме пробвали Cat's best - за мен беше истински ужас, разнасяше се навсякъде, едва изчаках да свърши. Сега сме на Tigerino от зооплюс, мисля че се води царевична, тя пък е много прашна, но е с големи зрънца и не се разнася, но пък лапите са прашни от нея и на кафявия диван пак е мазало. Ще пробваме и тази на д-р Стефанов, макар 15 лв да ми се струват множко. Няма угодия дето се вика.. Grinning

# 84
  • на брега на морето
Онзи ден исках да те ръчна за Демон, наистина отдавна не сме го виждали Simple Smile

На новата принцеса - много гушки, сладка е. Поверието казва, че избере ли те котка трябва да я отгледаш. Носело късмет и здраве Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:07 от Котьо

# 85
Сега разгледах соевите тоалетни.6л за колко време стига и ароматите не пречат ли на котката?
Много се замислям за такава.Ние сме с пелети.Като цяло съм доволна,поне в началото мирише на дърво..но не може да се изхвърля в тоалетната.

# 86
  • София
Aз изхвърлям стърготините от пелетите в кофата. Последната обаче изполвах да запълня една къртичина в двора, четох че котешката урина гони не само мишки и плъхове, а и къртици.

# 87
  • Страната на чудесата
На Демон му стига за месец, не му пречи миризмата

# 88

Моите зверчета ❤

# 89
  • София
И аз ползвам соевите, и трите аромата съм пробвала, не пречат на котето. Много съм доволна.
Обаче с една тоалетна едва изкарвам 2 седмици Rage
Нещо явно не правя както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт