Любители на Котки - Тема 149

• 30 268
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Оцелях, не че изпитвам ужас, но не ми е много приятно. Събуждах се няколко пъти и сякаш чувах странни шумове, то може и въображението ми да работи на други обороти, знам ли. Днес ще затворя прайда в стаята за час-два, дано я хванат. Ако не, ще слагам капан.

# 436
  • Бургас
Препоръчайте ми моля,качествена храна за кастрирани мъжки котаци!Моя яде роял канин,но нали казвате,че не е за предпочитане...Rolling Eyes

# 437
  • София
Доколкото знам, трябва да е с ниско съдържание на пепел.

Някой сподели за котешки къщички в Лидл и аз да не чуя, отидох да ги "преслушам". Simple Smile Е, грабнах една и госпожицата вече се намести вътре. Grinning Ще се види дали трайно ще ѝ привлече вниманието де...

# 438
  • София, Лагера
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, че сие имам немскогимназиален осмокласник, още един дребен, знаете, ученически вълнения...

Малко поизостанах от темите...

Мюслата и тя виси по комарниците. Но не това е страшното. На прозореца на банята нямаме комарник и оттам чат-пат влизат мухи. И каква неистова радост настава! Само обикалям с "Райд-а" да пръскам фронтално, че иначе ще събиам раздрани пердета...

Моите мадами вечер са кротки. Заспиват с мен, без проблем. Докато чета, към 11- 12. Ноооо... към 4-5 леглото се обръща на арена! То се започват борби, мятания, скачания, да се чуди човек да се радва ли, или да плаче.
Точно преди това цялото изпълнение Мюсле се буди и идва да ме целува. Всяка божа нощ! Идва и ми ближе носа и устата, така ме буди. Не по принцип обичам да ме будят, но този акт ми изпълва сърцето с космички, мустачета и много обич!

Много се радвам на Драко, какво голямо котенце е станал, нищо общо с онази дребна "мишка"!

Аз не бих посмяла да разходя маците си навън. На миличката ми Джинга ще й се пръсне от страх сърчицето! За Мюслето не знам. Но ме е страх от болести, затова надали бих пробвала.

Ой, добре дошъл на Страх! Много смешно име!!!! Направо се влюбих! И моята Джинга трябваше да я преименувам на СтрахилКа.

Аз котешката трева съм я посадила на терасата и давам на маците във вид на салата. Пробвах веднъж да им внеса цялата кашпичка и те дружно я разкопаха за нула време. Така че вече я ядат сервирана Simple Smile

За осторията с мишката не мога да се изкажа... с какво ли не съм спала, особено на палатка в Африка (не веднъж)... ми, оцелява се Simple Smile

При нас е много хубаво. Мюсле се "очовечи", вече не е такъв полуадекватен миниатюрен организъм. Много е игрива, но същевременно е и гушкава (умерено).  Много се радвам, че не попаднахме на някое злобилче, че малкото коте е котка в чувал - не го знаеш какво ще излезе.

Аз съм в "драма"... искам още маци! Simple Smile)))

# 439
  • София
Ноеми, Африка...?? Hug Разкажи за там нещичко!

# 440
  • София, Лагера
О! Там имам да разкажа като за... 1001 нощи!
Малауи, Замбия, Зимбабве, Намибия, ЮАР, Нигерия, Танзания, Кения, на север е различно (тъпо е) Египет, Тунис, Мароко, но арабската част на Африка не е Африка.
Африка е ... Нигерия, Зимбабве, Замбия... може ми и Намибия... другите не са... Танзания и Кения са яко туристически, макар че съм спала на палатки там. ЮАР е... както се изрази един от моите гидове (зулус) - само МОЛ няма там.

А аз ходя в Африка сама. Сама - сама. Спя по хостели и палатки Simple Smile Е да, от време на време се прикачам към разни ексурзии...

Сори за спама!

# 441
Ооо, много интересно Наоми. Разкажи още мъничко.

# 442
Ооо, много интересно Наоми. Разкажи още мъничко.
Подкрепя! Ако някъде си разказвала вече, моля дай ни линк.

# 443
  • София, Лагера
Спомням си, решила съм да ходя на екскурзия от водопадите Викотрия до Дар ес Салаам. И си търся билет. И се оказа, че билетът е ... о, ужас! София- Абу Даби - Йоханесбург - Хараре - Вик фолс. Да бе! 50 часа! Как па не!
И така и така ще се спира, ще спра. Ама в Абу Даби съм била, в Йобург също, така че къде - в Хараре... Намерих си хотел, букнах си всичко, ок съм. И 1 седмица преди това се виждам с приятелки от детството, разказвам, и едната ми вика: Имам приятел от университета (в Мюнхен), който е от Хараре и си живее там. Ще те запозная! И ме запозна, онлайн. И той като се трогна, че някой иска да види столицата им! Не само водападите! И като реши да ме обгрижва! Отказах си трансфера до хотела, Мутаса (като царя в Цар Лъв) ме взе, пък ме заведе до хотела... и после на купон. Точно бяха минали изборите и след 2месечно въздържание от публични мероприятия и купони народът беше като отвързан! И беше мега як купон! В една голяма зала. Почти нямаше алкохол. Хората танцуваха и се радваха до зори без грам стимуланти!  После ме остави в хотела... и после пак програма... ) След това ме качи на самолета,  пристигам във Вик Фолс, там цените са зверски!!!! и там съм си букнала общежитие (хостел) за 18 жени... и се събуждам и до мен -мъж. Не в леглото, но на съседното. Оказа се едив пиятен млад испанец, много як... объркал мъжкото и женското общежитие. И решихме заедно да ходим да гледаме водопадите Викория. Взимам си аз паспорта, един дъждобран и кр. карта - туй то. И по път се запознахме с 2 испанци, и те от Барселона, като Фернандо. И както си ходим и гледаме водопадите, те рекоха, че откъм страната на Зимбабве е по-красиво. Хубаво, минахме границата да видим. (то егати границата, 1 мост) . По по моста, имаше някакво калпаво КПП, минахме. Верно голяма красота водопадите, оттам минава и самото горно течение на река Замбези! Чакахме залеза, много хубаво... и вече се стъммва и тръгваме да се прибираме. Ииииии... трябва да мина границата... но съм със single entry visa (виза за еднократно влизане)... и няма връщане. А на мен целия ми багаж в Зимбабве! Та кърших ръце, хеле издадоха ми нова виза. Но вече тъмно, къв 9 вечерта. И ти казват граничарите - вървете по десния път, че по левия стоят лъвовете. Ама без майтап! Това си е резерват и там животните си щъкат между хората! Срещу моето общежитие имаше семейство слонове! Но там почти няма превозни средства, няма асфарт, хората си вървят сред зебри.
И така, на гробна тъмнина се прибрахме. През джунглата, вървейки на лунна светлина, стъпка по стъпка като слепец в тъмнина... не, не настъпихме лъв по опашката. Този път Simple Smile))

но такава тъмнина, каквато см виждала в Нигерия и Малауи никъде не е било...

# 444
Сиси, дай да тЪ цИлуна!

# 445
Ноеми, защо съм те кръстила Наоми не знам Joy, извини ме за което, но разказваш много увлекателно. Ти си авантюристична натура, браво, в теб е жив приключенския дух. Аз не бих могла така като теб и затова разкази като твоя са ми двойно по интересни. Благодаря ти за споделеното. Може като пускаш снимки на Джинги и Мюсли, в скрит текст да добавяш и по някоя приключенска история, ще е много приятно, разказваш увлекателно и мисля ще е интересно за всички.

# 446
  • София, Лагера
Ами аз не съм се кръстила Ноеми, това си ми е името. Мама ме е кръстила така.
Имам снимки във ФБ, мои си, от пътешествия. Ако на някой му е интересно:  noemy.miyateva
Има много снимки, лошото е, че не са в албуми, на някой ден ще ги сложа. Даже скоро. Едни от най-интересните ми изживявания - в Туркменистан - даже не съм качвала въобще. Но ще ги кача.

Моля, извинете ме за спама!

А грехът ми е, че всичките ми изживявания са записани в дневници, имам над 20, това хиляди дстаници, но така и не намерих време да ги напечатам! А навсякъде си додих с дневник...

Ей, така Simple Smile Ама и по-зле Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 17:45 от Ноеми

# 447
  • Стара Загора
Ноеми, изглеждаш чудесно!

# 448
Може би от прочетеното, като видях снимката първо си помислих, че е някоя принцеса от тези далечни страни. Blush Пък знае ли човек!
Аз също не съм от тези, които биха могли да направят такова пътешествие. Ще се радвам на такъв "спам". Hug

# 449
Ааа, Ноеми, супер си.
Може би стана недоразумение за името, без да искам съм те прекръстила в преден пост от Ноеми на Наоми и се извинявам. Името ти е много хубаво, не знаех, че никнейма си е твоето име, което освен, че е хубаво и много ти отива. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт