Любители на Котки - Тема 149

• 30 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Страната на чудесата
На кое казвате "сучене"
Демон меси само при децата, на тях и мърка, на мен-нищо.

# 541
  • Някъде там
На кое казвате "сучене"
Демон меси само при децата, на тях и мърка, на мен-нищо.
Моят суче косите ни, докато меси с лапички легнал в нас и сгушен с главичка в косата и врата ни. В началото беше постоянно сега по рядко.Но пак се сгушва на рамото ми и мърка но не суче косите ни. Преди бях постоянно с влажна коса от него.

# 542
  • Страната на чудесата
Аха, ясно, при наш Демон сученето от кеф е заменено от хапане от кеф, но само стопанина си хапе. А, и понякога "пасе" косата на синчето.

# 543
  • Велико Търново
Lucky_Plam, виж клипчето, което е качила Aila на предната страница. По същия начин изглежда и Пиги😁 Меси с лапи, като съответно леко пуска нокти и суче като бебе. После одеялото става на мокри петна🙄😁

# 544
  • София
Танче, да не си рожденичка днес?
И не само аз. Wink

Здрава и щастлива да си! И ти, и другият рожденик, и котките ... !  🍀💐🍷
Кой е другият рожденик? 🙂

# 545
Честит рожден ден и от мен! Hug

# 546
Честити да са рожденничките. Здраве и щастие ви желая и много обич.

# 547
Ако правилно съм разбрала - Танчето и Котьо са рожденички днес.
Момичета, живи и здрави бъдете, много щастие и радост в сърцето носете, с много обич и късмет бъдете обградени и с прекрасни мигове наградени. Честит да ви е празника.

# 548
  • София
Честит рожден ден на всички празнуващи, да са живи и здрави!! Cake ChampagneBalloon

И Мади в последно време се лигавеше, като се посади върху ни за галене. Скоро обаче май не е.

# 549
Я, повече от един, пак чета между редовете.
Живи и здрави бъдете, много щастие и здраве.
Ушатото никога не е правил така, значи е израснал с майка, така си го обяснявам, Топче също не е правил така.

# 550
Честити да сте Таня и Котьо! Бъдете здрави 🌹🎂
Драко суче и въздуха понякога 🤣 седи и те гледа и леко движи муцунка и цъка, много е смешен. Все едно трепери Хаха
Поредна нощ ни събужда миризливо. Направо не се трае. Тоалетните са им в коридора, а коридора е до спалнята. Вратата е съвсем леко отворена и се будим от миризмата на подаръците му. Май няма да е тази лидлска храна. Искам да почна да поръчвам от зооплюс, но се загубих с толкова храни, пакети, консерви и марки 🤪 не че ще е гаранция тогава как ще мирише крайния продукт, ама.. 😁

Бебето дали е оставило нещо на тоя стол вкусничко 😁

# 551
  • София
Честит празник, момичета! 🎂🎉🎁🍀🍾🥂

# 552
  • София
ЧРД на Таня и Котьо!

Ducet0 по препоръка тук, поръчваме от зооплюс wild freedom консерви, има доста добри сделки, не знам каква е взел мм сега, на далавера бил, до края на годината сме заредили за малки котета. От там взимаме и суха на РК за персийци, излиза доста по-евтина от Стефанов на пример от тук

# 553
Много яка картинка, не беше нарочно, нали? Joy

# 554
  • София
"Тя сама припадна".

Общи условия

Активация на акаунт