Ниски нива на АМХ и забременяване

• 69 384
  • 962
  •   1
Отговори
# 765
Тя не прави инвитро на ЕЦ, а естествени опити
Да, но ми беше полезно мнението. Тъй като и мен ме насочват към ЕЦ за момента..Според лекаря,  това било подходящо за мен, но осъзнавам каква мъка е..

A kакво е ЕЦ?

# 766
Естествен цикъл. С лека или никаква стимулация.

# 767
Здравейте, преди шест месеца АМХ, изследван на 3 ден от МЦ беше 0.75. Сега е паднал на 0.4. Какво мога да направя или да не правя, за да се вдигне? Четох, че прием на повече витамин Д и Л аргинин влияе положително? Не намирам темата, в която се обсъжда точно този въпрос и пиша тук.
Терапията ми за забременяване и подобряване качеството на яйцеклетките включва 25 г хормон за ЩЗ, достинекс за регулиране на пролактина, 1/2 таблетка глюкофаж за ИР, дуфастон, Лутеин, фоликолин, витамин Д 5000 през ден, магнезий 400 гр, B12.
Някои от тези продукти да не влияе негативно на АМХ и затова така да пада?

За инвитро с фонд, към което вървим поради мъжки фактор, АМХ трябва да е над 0.5. Как да го вдигна? Заради ниския АМх сега ми беше предписан Трисеквенс (естрадиол ацетат), но като прочетох листовката и страничните ефекти ми се изправи косата и не мисля, че бих го приемала…

# 768
до колкото знам само липсата на витамин Д може да повлияе. Витамин Д трябва да е на горна граница, не знам защо взимате 5000 през ден, трябва всеки ден, препоръчвам Ви червения спрей на Better you с витамин К2. АМХ варира в различните лаборатории и от месец на месец. Може да успеете да го изкарате над 0,5 за фонда. Освен това не е нужно на ден 3 да се изследва. АМХ може на всеки ден да се изследва. Успех!

Здравейте, преди шест месеца АМХ, изследван на 3 ден от МЦ беше 0.75. Сега е паднал на 0.4. Какво мога да направя или да не правя, за да се вдигне? Четох, че прием на повече витамин Д и Л аргинин влияе положително? Не намирам темата, в която се обсъжда точно този въпрос и пиша тук.
Терапията ми за забременяване и подобряване качеството на яйцеклетките включва 25 г хормон за ЩЗ, достинекс за регулиране на пролактина, 1/2 таблетка глюкофаж за ИР, дуфастон, Лутеин, фоликолин, витамин Д 5000 през ден, магнезий 400 гр, B12.

За инвитро с фонд, към което вървим поради мъжки фактор, АМХ трябва да е над 0.5. Как да го вдигна? Заради ниския АМх сега ми беше предписан Трисеквенс (естрадиол ацетат), но като прочетох листовката и страничните ефекти ми се изправи косата и не мисля, че бих го приемала…

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 15:59 от Karamba_85

# 769
Така ми го изписа ендокринологът. И аз мисля да започна всеки ден 5000 витамин Д + К, 100.
Ще добавя и омега 3, 1100 мг

Благодаря за отговора Simple Smile

до колкото знам само липсата на витамин Д може да повлияе. Витамин Д трябва да е на горна граница, не знам защо взимате 5000 през ден, трябва всеки ден, препоръчвам Ви червения спрей на Better you с витамин К2. АМХ варира в различните лаборатории и от месец на месец. Може да успеете да го изкарате над 0,5 за фонда. Освен това не е нужно на ден 3 да се изследва. АМХ може на всеки ден да се изследва. Успех!

# 770
Здравейте момичета,

Споделям с вас последното, което мисля да опитам, за да постигна успех с мои яйцеклетки. От позната разбрах за метод Автопатия и хранителен режим, които лекуват и подобряват всички системи и качеството на всички органи. Човекът, който се занимава с това сподели, че е помогнал на мнозина, които са имали многобройни неуспешни опити ин витро и на 90% е сигурен, че до 3-6 месеца ще се постигне успех. Не бил съгласен със сочене на причина възраст и качество на яйцеклетки.
Ако имам успех, или ако някой иска да опита, мога да споделя контакти.
Все пак нищо няма да загубя, само мога да спечеля и ще опитам.

Здравейте момичета,

Да споделя резултатите си след автопатията - AMH от 0,36 предния месец, днес вече е 0,85.
С нетърпение очаквам следващите положителни резултати.

# 771
Страхотни резултати! А къде я практикуваш тази автопатия, разкажи малко повече. Simple Smile

# 772
Страхотни резултати! А къде я практикуваш тази автопатия, разкажи малко повече. Simple Smile

Здравей,

Ето линк с подробна информация:
https://www.autopathy.com/method/
Иначе, в Добрич е човекът, който определя методите. Мога да дам координати.

# 773
Здравейте момичета,

Споделям с вас последното, което мисля да опитам, за да постигна успех с мои яйцеклетки. От позната разбрах за метод Автопатия и хранителен режим, които лекуват и подобряват всички системи и качеството на всички органи. Човекът, който се занимава с това сподели, че е помогнал на мнозина, които са имали многобройни неуспешни опити ин витро и на 90% е сигурен, че до 3-6 месеца ще се постигне успех. Не бил съгласен със сочене на причина възраст и качество на яйцеклетки.

Здравейте момичета,

Да споделя резултатите си след автопатията - AMH от 0,36 предния месец, днес вече е 0,85.

А в какво се изразява този процес? Какъв е хранителния режим?

# 774
Здравейте момичета,

Здравейте момичета,

А в какво се изразява този процес? Какъв е хранителния режим?

Като цяло, промяната в стойностите дойде след Автопатията.
Иначе, хранителния режим се определя за всеки, в зависимост в коя група попадате - алкална или киселинна.

# 775
  • Be realistic - plan for a miracle.
Бейби, ще се радвам да ми пратиш координати на човека на лични 😊✌ Благодаря!

# 776
Да кажа само - АМХ варира. Ако 6 поредни месеца се проследи покачване, евентуално може да се говори за промяна.

# 777
Може и така да е, но при положение, че последните повече от 6 месеца е вървял все на долу и сега отбеляза стойност, която последно съм виждала преди 2 години...
Продължавам всеки месец да пускам изследване и ще видим.

# 778
Да се включа и аз пак: увеличих витамин Д на 5000 мг на ден, добавих омега 3 мастни киселини и един антиоксидант и от 0.4 сега АМХ е 1.19. Понякога трябва малко Simple Smile

# 779
Понякога не трябва нищо. Той си варира. На един семинар преди много години попитали един репродуктивен доктор професор “какво да правим ако пациентката има много нисък амх?” Отговорът: “Изследвайте го в различни лаборатории докато не излезе по-висок”

Общи условия

Активация на акаунт