Януарски бебета - тема 2

• 17 872
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Моята е като прахосмукачка,хваща с пръстчета и пъха в устата всичко,до което се докопа! Чинийка с отделения няма,но слагам в таблата на столчето за хранене всичко и си взема сама. Лошото е ,че когато не е особено гладна мачка и хвърля парчета навсякъде.

# 601
Аз имам купички с вакум, но си ги държа в ръка. Оставя ли ги на таблата, ако не я обърнат, си пъхат целите ръце вътре. Те вече цялата табла на стола обръщат...камо ли купичка оставена без надзор. Храненето си е предизвикателство при нас, не е лесен процес.

# 602
Алба закопчавам бодито отдолу и вдигам панталона. Гащи имам ,но в повечето случаи пушка и след това я къпя. Като се затопли мисля да махна дневния памперс. Проявява интерес покрай каката често да седи на гърне. Единственото не пие много вода и ака на 2-3 дни веднъж.

# 603
Аз не успявам нищо да постигна с гърнето. Изобщо не е на ясно какво се случва там,а и не мога да я усетя изобщо. Прави си ги нещата тихо, докато играе!

# 604
И аз съм до никъде с гърнето като Сиси....иначе като ме види да ходя до тоалетна (ест.на отворена врата) идва и ме гледа с интерес и се напъва все едно ака и се хили 😄🤔
И с яденето ...до никъде ..все отказва,едно молене,борба ...много е подут венеца ...а как хубаво си ядеше ....

# 605
И на моите венеца е подут много, но долу на мястото на 4-ти зъб, тоест доста назад. Не трябва ли първо да излязат вторите долу и тогава да започват кътниците?
На гърне още не съм ги слагала ама май е време вече.
За яденето открих нов номер и за сега работи безотказно. На върха на лъжицата с манджа слагам коричка хляб. Така хем прикрива пюрето, хем усеща само хляба и си мисли "размина ми се", отваря устата и мушкам всичко 😄 Дано този път да и отнеме повече време докато се усети, че след това не знам какво ще мисля.

# 606
Имам чинийка на Нуби с вакуум, но не е с отделения. Иначе имаме и 2 на  томи типи с отделения и отделно се продава силиконова подложка върху която се слагат, но още не съм изпробвала дали върши работа - нубито си я отлепва от таблата. 🤣
Излезна му трето зъбче един ден преди РД. 😍
С гърнето и аз съм през кривата круша, но с яденето няма проблеми - много рядко отказва някоя храна. С пръстчета си взима сам и хапва, но правя всичко на малки парченца, защото в противен случай отхапва и гълта, и следователно се задавя... С лъжица все още не му давам да се пробва, защото и той е от децата, които бъркат в купите с ръце и в устата нищо не отива.

# 607
  • София
RFM да е жив и здрав рожденика на патеричка! Много да ви радва и да има едно вълшебно детство!!!

# 608
Благодаря, Ray! ❤️

# 609
И аз пропуснах тези дни , но RFM - да ти е здраво и щастливо детенцето!!!

Дано не пропускам и някой друг бебок.
И при пас излизат кътници и е страшен ужас. Толкова безсънни нощи никога не сме имали. Отказва и да яде .. мъка голяма.

# 610
И на мен ми идват много безсънните нощи ...
Кога ще се наспя 🤔
Поли като вас сме .....

# 611
Олеле,какво ме чака! А така хубаво свикнахме да спим поне до 8 !

# 612
Минавам да се похваля Моника заспа преди малко в  21:50,за нула време🎉😇  това е идеалния час ❤️
Но е спала само веднъж днес ...явно затова ...иначе спи два пъти по час и половина.

# 613
И моят заспа рано рано днес в 21ч , иначе чак към 23, ама се чудя да се радвам ли или да не бързам ,че да не ми се върне рано сутринта 🤣
Незнам какво стана с доброто ми спящо бебе , тея зъби видяха сметката на всичко 🤪
Кое е следващото пораснало бебе ? ( Извинявайте ама не помня много дати , само Вики знам кога са, че ние сме след тях🤣)

# 614
Мен пък това ме крепи-че заспиват към 21 ч., понякога и малко по-рано. Че след това докато вечеряме, чинии, прахосмукачка, то станало пак никое време. Онзи ден не успяхме да ги приспим до 22:30, щях да се разрева по едно време. Сутрин стават към 7:30, ако поспят до малко по-късно, после целия режим за деня със спането отива на кино, и те са криви, и аз съм крива. Първата дрямка доста си я съкратиха, та се чудя и аз дали не се опитват да си я махнат.
За рожденните дни и аз помня само за Мими, че ние сме след нея.

Общи условия

Активация на акаунт