Януарски бебета - тема 2

• 17 898
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Моят спи с боди с дълъг ръкав и дълъг панталон, или с ромпър с дълги ръкави и крачоли, завивам го с чаршаф или плътно одеяло. У нас също е 23-24г, като толкова държим и зимата.
Миналата зима изкарахме без чувал, защото не се въртеше, но сега се чудя да купувам ли есенен или директно зимен...

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 20:13 от RFM

# 61
Офф в това време само се чудя как да ги обличам. Първо да не им е студено, после да не им е топло... За сега спят с боди с дълъг ръкав и тънички панталони надолу, но те не понасят да са завити. Као стана през нощта вечно са отвити. И у нас уж е 23 градуса, ама аз си изкарах олекотеното вече 😄 Като излизаме навън все са с по 3 ката дрехи, уж да има какво да събличам, но винаги си се прибираме с толкова дрехи, с колкото сме тръгнали.

# 62
От вчера малката спи вече с ромпър с дълъг ръкав. У дома е 25 градуса,но и дума не може да става за завивки🤪😂 Сутрин й измръзва дупето и почва да мрънка да я взема при нас,гушка се и заспива веднага.
Мрънка за всичко вече. Не може да пълзи и иска да я държа да ходи. Има и предпочитания за храната. Почна да се мръщи на много неща.

# 63
Аз все още не съм им сложила дългите ръкави. Спят по боди с къс ръкав и нищо друго. Завивам ги само с плик чаршаф сгънат на две.  Все им е топло, постоянно се отвиват. Като излизаме също са по къс ръкав боди и панталони, чорапи от скоро им слагам и жилетки с качулки, които стоят в колата дежурни Simple Smile Като се огледам другите бебета със зимни якета и зимни шапки, моите най- много качулките на жилетките да им сложа. Уж ги следя постоянно да не им е студено, ама не виждам признаци и все още не съм извадила зимните дрехи.

# 64
Снощи спа с тениска, клинче дълго и чорапки...😀 все е отвита ...и аз се замислям за чувалче

# 65
Аз вече взех чувалче за зимата,но се съмнявам да й хареса,вземайки предвид позите,в които спи 😅🤪🤣😂
Anyway, ще бъде още една неуспешна покупка, добавена в планината от такива за бебето.

# 66
Мразя ромпърите обличам пижама от две части. Ако питате мен краката трябва да дишат след цял ден в чорапи.
При нас е доста топло около 26 градуса колкото и да завивам се отвива. Топлим се с парно.
Борим се със сополи тия дни вчера спа една идея по добре.

# 67
и аз мразя ромпърите, 1000 малки копчетата трябва да закопчавам, а нощно време ми идваше да ги разкъсам със зъби. Сменям памперс, ревящо бебе мятащо крака и тез малки гадни тик-так копченца трябва да улучиш.....Първите няколко месеца бяха само с ромпъри, вече не искам да виждам такива парцали. Стигнах до извода, че най-удачно е боди с ританки, защото моите към чорапите имат сантимент... дърпат, лапат и хвърлят...

# 68
И аз напоследък все издирвам единия чорап из кошарата😀
Аз пък бях голям фен на тези цели ромпъри до долу чак с ританки да е завито кръстчето и краката☺и сега ще й купя няколко и някои от две части (боди+ританки )

# 69
Аз първите 4 м.го изгледах с ромпъри отдолу боди с къс ръкав - много ми беше удобно. Имам останали 3бр. подарък и ще му ги слага докато му стават.
Чорапи му слагам откакто в София градусите варират между 13 и 19, опитва се да ги сваля, но за сега не успява. 😁
Купих кисело мляко и сирене на Ведраре, надявам се да му харесат и няма алергична реакция.
Тези дни ще се сдобия и с домашна извара, освен с масло.

# 70
  • София
От три дни моя младеж е с възпаление на горните дихателни органи. Взеха кръв, секрет. Изписаха ни капки за нос по рецепта, синекод, фенистил капки, инхалации и имуностимулатор , ако до утре няма подобрение пак кръв и ще се наложи антибиотик. Момичета това в най-гадната част.😔 Милото не може да спи, запушен нос, пищи от аспиратора и инхалатора все едно го колим... но сигурно е много чувствителен носа сега заради това.

Иначе той спи с пижама с цип тип ромпър , но без крачета. Много са ми удобни.
Още е с лятната завивка, то си е тип пелена. Но само се върти и отвива. Около 22-24 градуса е в стаята му. Ще се наложи май чувал.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:50 от Ray Of Light

# 71
От три дни моя младеж е с възпаление на горните дихателни органи. Взеха кръв, секрет. Изписаха ни капки за нос по рецепта, синекод, фенистил капки, инхалации и имуностимулатор , ако до утре няма подобрение пак кръв и ще се наложи антибиотик. Момичета това в най-гадната част.😔 Милото не може да спи, запушен нос, пищи от аспиратора и инхалатора все едно го колим... но сигурно е много чувствителен носа сега заради това.

Иначе той спи с пижама с цип тип ромпър , но без крачета. Много са ми удобни.
Още е с лятната завивка, то си е тип пелена. Но само се върти и отвива. Около 22-24 градуса е в стаята му. Ще се наложи май чувал.

Еха "в стаята му" Simple Smile в друга стая ли е Simple Smile

# 72
Някой давал ли е кус кус..юфка как се приеха Simple Smile хапнаха ли и каква марка взехте ...аз мисля,че няма да й хареса консистенцията ..но ще й купя тези дни

# 73
  • София
Мими той си има стая, в която майка му също си има легло , хаха.
Иначе месец спа сам, но после дойде някаква регресия в съня, доста се уморих да ставам по сто пъти на вечер и сега пак сме си заедно.
Юфка дадох, не му хареса, ако може би я бях намачкала с вилицата щеше да я изяде.
Взимам на Екосем от лимец, като цяло много съм доволна от продуктите им. Правя му и много бързо хлебче от брашно, кисело мляко, зехтин, пак с техните брашна и много му харесва.

# 74
Леле, Ray, горкото детенце, дано се оправи бръзо. ❤️❤️❤️
Моето момченце още от болницата започна със сополите и има няма на 2,3 дни си ползвам аспиратора. 😢😁
Пижамите много ми харесаха, с цип съм виждала, но не и в комбинация без чорапи. От къде ги взе?
Аз купих някакъв био кус кус, но още не съм му давала, ще пробвам другата седмица. Взех му и звездички на Хип.

Скоро очаквам да пробие първото зъбче, защото вече виждам подут венец и последните 10 дни много плаче. Първо първо пробвах с разни хомеопатии, но нямаше ефект и откакто 2 дни мажа с Дентинокс е една идея по - спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт