Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 550
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
Нас не ни предупредих, но си спазихме няколко дни въздържание. Някъде четох, че ако всичко е Ок при мъжа между 24 и 72ч. са достатъчни.
Искам да попитам, тъй като досега не съм пила противозачатъчни, хормонални и др. и цикъла ми си е точен, променя ли се след приема на Дуфастон? Тъй като пишеше, че ти идва след няколко дни, а аз чакам М (всъщност силно се надявам въобще да не дойде де 🤞), но все пак ми са изписани до датата. И за да не се шашкам излишно, може ли да ми закъснее от хапчетата или да имат някакви други странични ефекти?

Здравей,
На мен заради тези лекарства ми закъсня всичките пъти когато ги пих(иначе ми е редовен цикъла)....и ми дойде няколко дни след като ги спрях. Но за да си сигурна дали да ги спреш, направи кръвн тест (на 13/14 ден от овулацията ще си отчете ако има бременност).
Късмета е това🙏🏻🙏🏻

# 76
Здравейте момичета . Днес записах второ инсе , и много много чаках . Имам две притеснения . Тъй като моя доктор отсъстваше днес и се наложи баща му който го замества да ме поеме , а той не беше особенно сговорчив . Та оказа се че имам 3 фулликула от които доминантния е с 21 мм , но не беше спукан към 8 и 30 сутринта . Въпреки това той каза , чв ще правим инсе . Чуденката ми е ,че матрриала съпруга ми го донесе в 8:50 , а инсето ми беше чак в 12:30 . Това нормално ли е ???? А като не е спукан фуликула , а имаше инсе .... това също ме тревожи .... Знам , че трябва да се доверяваме на докторите , но ....

# 77
Здравейте момичета . Днес записах второ инсе , и много много чаках . Имам две притеснения . Тъй като моя доктор отсъстваше днес и се наложи баща му който го замества да ме поеме , а той не беше особенно сговорчив . Та оказа се че имам 3 фулликула от които доминантния е с 21 мм , но не беше спукан към 8 и 30 сутринта . Въпреки това той каза , чв ще правим инсе . Чуденката ми е ,че матрриала съпруга ми го донесе в 8:50 , а инсето ми беше чак в 12:30 . Това нормално ли е ???? А като не е спукан фуликула , а имаше инсе .... това също ме тревожи .... Знам , че трябва да се доверяваме на докторите , но ....
При последното ми инсе мъжа ми даде материала в 9 , а инсето беше в 14:30.Така че си е в рамките на нормалното.Инсе се прави на спукан и не спукан фоликул.Уж е по-добре да не е спукан , а да чакат малките опашатковци.Успех!🍀🙏

# 78
Здравейте:) предстои ми първа инсеминация в понеделник. Днес трябва да си поставя инжекция Овитрел. Проблемът ми е, че вчера след като я купих съвсем изключих и не я сложих в хладилник. Реално е стояла 24ч. на стайна температура около 24-25 градуса.
Изрових две листовки, в една от които пише, че може да престои до месец неотваряна извън хладилник, в оригиналната листовка не пише такова нещо. Според вас може ли да се използва при това положение или трябва да закупя нова? В събота няма как да питам лекар.Ще питам в аптеката на клиниката, но все пак. Така се ядосах за тази глупава грешка..Това са 65лв. на вятъра Sad Моля за съвет и благодаря предварително.

# 79
И при мен се получи така последния път; но не съм купувала нова, сложих си я. Мисля, че някъде на самата опаковка също пишеше, че може да стои до 30 дни на стайна температура.
Здравейте:) предстои ми първа инсеминация в понеделник. Днес трябва да си поставя инжекция Овитрел. Проблемът ми е, че вчера след като я купих съвсем изключих и не я сложих в хладилник. Реално е стояла 24ч. на стайна температура около 24-25 градуса.
Изрових две листовки, в една от които пише, че може да престои до месец неотваряна извън хладилник, в оригиналната листовка не пише такова нещо. Според вас може ли да се използва при това положение или трябва да закупя нова? В събота няма как да питам лекар.Ще питам в аптеката на клиниката, но все пак. Така се ядосах за тази глупава грешка..Това са 65лв. на вятъра Sad Моля за съвет и благодаря предварително.

# 80
Mariposa_ и аз мисля че няма проблем да си я сложиш. Питай в аптеката. На мен ми бяха казали да я държа на вратата на хладилника. Пожелавам от сърце успех на инсеминацията

# 81
Много ви благодаря за отговорите:hugs: успех на всички!

# 82
Успех на всички момичета тук от мен. Моят опит си завърши неуспешно, ходих на преглед след приема на дуфастон(дойде ми на 2 ден от спирането му) и фоликула който беше 3см, за щастие се беше спукал, да не стане киста поне...
И понеже се заговорихме за следващ опит, тя каза да си правим секс, че то било същото, ясно. Но аз и зададох един въпрос и отговора ме озадачи, дано се включи някой по наясно от мен с отговор тук, а именно морфологията влияе ли на забременяването? Тя каза че НЕ. За мен влияе, при нас е 7%, имам загуба. Има ли други в такава ситуация, вие как мислите?

# 83
Успех на всички момичета тук от мен. Моят опит си завърши неуспешно, ходих на преглед след приема на дуфастон(дойде ми на 2 ден от спирането му) и фоликула който беше 3см, за щастие се беше спукал, да не стане киста поне...
И понеже се заговорихме за следващ опит, тя каза да си правим секс, че то било същото, ясно. Но аз и зададох един въпрос и отговора ме озадачи, дано се включи някой по наясно от мен с отговор тук, а именно морфологията влияе ли на забременяването? Тя каза че НЕ. За мен влияе, при нас е 7%, имам загуба. Има ли други в такава ситуация, вие как мислите?
Ние бяхме с морфология 7% и намален брой за опашатковците , но от 3 опит се получи.Успех!🍀

# 84
  • Хасково
Здравейте, съвсем от скоро с моят партньор започнахме с подготовката за инвитро.В момента предполагам че съм на стимулация, като си бия Гонал и от вчера Цетродин. На 24 години съм,дали ще е възможно някой да ме запознае какво следва след тези приемства на лекарства. И до колко време си прави инвитрото

# 85
С успешно инсе сме с морфология 4%. Важни са sdi и hbi параметрите.

# 86
  • София
Здравейте и от мен на всички настоящи и бъдещи майки!

Моята история е следната - с мъжа ми правим опити вече две години за бебче, до момента без успех. След множество изследвания най после се реших през май месец да направя цветна снимка. За моя голяма изненада се оказа, че имам една запушена тръба и втора - съмнителна. Последва лапароскопска операция, след която резултатът бе две проходими тръби. На 13-ти този месец направихме и първа инсеминация. Вече имам закъснение на цикъла втори ден, но предполагам, че е заради приема на дуфастон, тъй като уриналният тест, който си правих в неделя, беше отрицателен Sad В момента съм пред дилема да спирам ли дуфастона, тъй като ми беше казано да ги пия до идването на цикъл... Изгарям от желание да не е от него закъсняването, но уви - нямам никакви признаци на бременност Sad
Ще се радвам на вашите съвети, момичета!

# 87
Аз нямам търпение да ми дойде датата за ЧХГто. На теб не ти ли казаха кога да си пуснеш изследвания? Отивай и след това да се похвалиш. УСПЕХ 🤞🤞🤞
Здравейте и от мен на всички настоящи и бъдещи майки!

Моята история е следната - с мъжа ми правим опити вече две години за бебче, до момента без успех. След множество изследвания най после се реших през май месец да направя цветна снимка. За моя голяма изненада се оказа, че имам една запушена тръба и втора - съмнителна. Последва лапароскопска операция, след която резултатът бе две проходими тръби. На 13-ти този месец направихме и първа инсеминация. Вече имам закъснение на цикъла втори ден, но предполагам, че е заради приема на дуфастон, тъй като уриналният тест, който си правих в неделя, беше отрицателен Sad В момента съм пред дилема да спирам ли дуфастона, тъй като ми беше казано да ги пия до идването на цикъл... Изгарям от желание да не е от него закъсняването, но уви - нямам никакви признаци на бременност Sad
Ще се радвам на вашите съвети, момичета!

# 88
  • София
За съжаление при мен ЧХГ е греда (0.24). Спирам дуфастона и действаме напред! Успех на всички!!! Продължавам да следя форума с голям интерес Simple Smile

# 89

Момичета, аз изчаках деня за теста търпеливо и това е резултата. Тъй като бях загубила надежда в процедурата, но някои от вас ми писаха и вдъхнаха кураж в мен, искам да им благодаря специално.
Още съм много наплашена, но споделям с вас, за да ви надъхам.

Общи условия

Активация на акаунт