Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 833
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
Happysocks, честито и успешна бременност Heart. От кой опит се получи?

# 91
Това ми е третия и най-прецизно следения от моята лекарка, ходих буквално през ден на преглед и на изследвания за LH и Estradiol, че дори и всеки ден.
А последната инжекция ми я сложи точното една бременна лаборантка, която ме пипна за късмет и някак ми подейства много емоционално. Вярата е много водеща Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:31 от Happysocks

# 92
Това ми е третия и най-прецизно следения от моята лекарка, ходих буквално през ден на преглед и на изследвания за LH и Estradiol, че дори и всеки ден.
А последната инженикция ми я сложи точното една бременна лаборантка, която ме пипна за късмет и някак ми подейства много емоционално. Вярата е много водеща Simple Smile
Честито!Леко бременеене и до финал!🥳🤗

# 93
Страхотно и честито ! Нека да си отдъхнетв вече и да ви е лека бременноста . Бихте ли споделили от кой лекар сте доволна ?
А последната инженикция ми я сложи точното една бременна лаборантка, която ме пипна за късмет и някак ми подейства много емоционално. Вярата е много водеща Simple Smile

# 94
Лекарката е доц. Юнакова и нейната стажантка д-р Емилова, болница Щерев Simple Smile

Страхотно и честито ! Нека да си отдъхнетв вече и да ви е лека бременноста . Бихте ли споделили от кой лекар сте доволна ?

# 95
Честито на успелите! Много окуражаващи е за всички, които чакаме и се надяваме. Ние на края на септември правихме трета инсеменация. Стискам палци да е успешна. Имахме да големи и хубави фоликула и се надявам да ни е на късмет вече.
Вие кръвен тест ли правите или чакате за домашен на 14ти днес след инсето? И кръвен на кой ден най-рано може да се направи, за да отчете резултат?

# 96
Аз правя кръвен на 14-ти ден. Би трябвало да отчете и по-рано, но докторът ми държи да на 14ти ден, за да не ни подведе резултата, и дори датата на теста е включена в епикризата.

# 97
Аз винаги правех кръвен на 12 ден, а когато  беше положителен , пикливия вкъщи дори и следобяд ми отчете бледа розова чертичка.🤗

# 98
  • София
Здравейте мами и мами-to-be,

Отчаяна съм и пускам резултатите на мъжа ми с идеята, че ще получа компетента информация, защото в болниците не я получавам (или не я разбирам). Въпросът ми е дали с тези резултати сме подходящи за инсе или директно на ин витро да ходим. Аз съм на 27 г и всички резултати са ми ок. Той е на 39 г. Кандидатствахме и за ЦАР за ин витро, но ми се иска с нещо "по-леко" да тестваме.

# 99

Отчаяна съм и пускам резултатите на мъжа ми с идеята, че ще получа компетента информация, защото в болниците не я получавам (или не я разбирам). Въпросът ми е дали с тези резултати сме подходящи за инсе или директно на ин витро да ходим. Аз съм на 27 г и всички резултати са ми ок. Той е на 39 г. Кандидатствахме и за ЦАР за ин витро, но ми се иска с нещо "по-леко" да тестваме.
Не съм чак напълно компетентна , но имам някои въпроси да разясним.На колко дни въздържание е правена спермограмата ? Само тази ли е , правили ли сте и на друго място?

# 100
  • София

Не съм чак напълно компетентна , но имам някои въпроси да разясним.На колко дни въздържание е правена спермограмата ? Само тази ли е , правили ли сте и на друго място?
На 4 дни, имахме и друга, но я изпратихме в ЦАР и нямам снимка, но не е нищо по-добре.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:00 от Hr15t1na

# 101

На 4 дни, имахме, но я изпратихме в ЦАР и нямам снимка, но не е нищо по-добре.
В този случай , според мен пробвайте 1-2 инсеминации и ако не става действайте ин витро.Успех!🍀

# 102
ЧЕСТИТО. Успешна бременност и щастлив финал. Пожелавам ти да не ти се налага да пишеш в подобни теми, освен за кураж. И дано да има повече подобни постове.

Момичета, аз изчаках деня за теста търпеливо и това е резултата. Тъй като бях загубила надежда в процедурата, но някои от вас ми писаха и вдъхнаха кураж в мен, искам да им благодаря специално.
Още съм много наплашена, но споделям с вас, за да ви надъхам.

# 103
Един малко тъп въпрос , как се справяте с никотина и кофеина, пушите ли и пиете ли кафенце ? Дали вреди по някакъв начин ?

# 104
Пия по едно - две кафета. Не съм пушач.
Един малко тъп въпрос , как се справяте с никотина и кофеина, пушите ли и пиете ли кафенце ? Дали вреди по някакъв начин ?

Общи условия

Активация на акаунт