Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 838
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета , бих искала да ви попитам има ли нещо специфично , което спазвате в деня на кръвния тест за бременност , дали да е сутрин или може и в друга част от деня , кафета , лекарствата дали мога да си ги пия сутринта ???

# 106
Не, нищо не съм спазвала. Само трябва да е минало достатъчно време, ако е поставян прегнил/овитрел или подобно. Стискам палци! Heart
Здравейте момичета , бих искала да ви попитам има ли нещо специфично , което спазвате в деня на кръвния тест за бременност , дали да е сутрин или може и в друга част от деня , кафета , лекарствата дали мога да си ги пия сутринта ???

# 107
Не, нищо не съм спазвала. Само трябва да е минало достатъчно време, ако е поставян прегнил/овитрел или подобно. Стискам палци! Heart
Нищо не са ми били , всичко е на естествен цикъл , но на рецептата която ми изписаха след инсето пише ЧХГ на 09.10 .
Благодаря за подкрепата .

# 108
Момичета, 6 дни след инсето вдигнах температура и ме втрисаше все едно се разболявам, което много ме отчая.
Но днес на 10ти ден след овулацията имам зацапване (бледо розово/кафеникаво),което Св надявам да е имплантационно зацапване.
Не ми се е случвало да имам такова, докато съм на дуфастин и утрогестан.
Не се впускам в надежди, защото тази темепратура и втрисане, и то цяла вечер, не са особено обнадеждаващи...
В събота ми е 12 ден от инсето и мисля да не се мъча са чакам домашен тест,а да направя кръвен.

# 109
Много ми е мъчно да ви споделя , че второто ми инсе е неуспешно . Но вдигаме глава и продължаваме напред ....

# 110
Много ми е мъчно да ви споделя , че второто ми инсе е неуспешно . Но вдигаме глава и продължаваме напред ....
Каквото и да кажем , разочарованието е много гадно.Стискаш зъби и продължаваш!Желая ти от сърце следващия опит да е успешен и да се похвалиш!🤗🍀

# 111
Съжелявам да го чуя, събирай си сили за трети опит, чисто статистически, той има най-висок процент за успех. Така ми беше казала моята лекарка.
Аз вярвам, че щом човек се бори за някаква цел, рано или късно ще я постигне.

# 112
Успех със следващото tatabobi86. И моето не се получи. Но сега се оказа, че фолукулите са задържани... Какво означава това? Има ли вероятност да се изчистят до овулация та или да се настроя, че този месец ще пропуснем.

# 113
Успех със следващото tatabobi86. И моето не се получи. Но сега се оказа, че фолукулите са задържани... Какво означава това? Има ли вероятност да се изчистят до овулация та или да се настроя, че този месец ще пропуснем.
Най -вероятно ще пропуснете , защото ако се спука някой от задържаните фоликули , там е презряла яйцеклетката.Аз веднъж имах и ми даваха дуфастон да ги изчистя.Успех!🍀

# 114
Момичета , как реагираха вашите мъже на всеки отрицателен и неуспешен опит ??? Как ги укротявате , защото мойто изпада в по - голяма истерия и депресия от мен .... направо ме побърква ...

# 115
Ние пропуснахме, приемах Регулон и след това подновихме опитите. Не се прави стимулация, когати има задържан, защото е много рисковано и трябва да се изчисти, дали с противозачатъчни или естествено да се чака.

# 116
Нищо не ми предписаха. Предполагам, че на прегледа след седмица, ако са се изчисти ли ще опитаме на естествен (поне така разбрах).

# 117
Happysocks, и при мен се получи така - задържан и Регулон. В последно време ми буксуват нещата 😞

# 118
При нас е обратното. Но моя не е от тези дето лесно показва подобни емоции.
Момичета , как реагираха вашите мъже на всеки отрицателен и неуспешен опит ??? Как ги укротявате , защото мойто изпада в по - голяма истерия и депресия от мен .... направо ме побърква ...

# 119
Здравейте , момичета ,спазвате ли някакъв по специален режим на хранене , спортувате ли , правите ли нещо по специфично в ежедневието си ? Как се справяте с постоянното мислене за неуспеха и мисълта , “ ще стигна ли до страшното инвитро “ ? По - принцип съм позитивен човек и все си мисля хубави работи , чета книги , разпускам с по позитивни неща , единствено работата ми е малко по напрегната , обаче нещо се опитвам да рухна Сега след вторара неуспешна инсе. 🥵

Общи условия

Активация на акаунт