Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 797
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Ооо много много ви благодаря момичета , толкова мили пожелания . Разчувствахте ме ❤ Желая на всички ви щасливи празници и късмет 😇

# 706
Здравейте искам съвети по въпрос инсеминации 
Ще правим четвърта и ни е много притеснено  пт попти две години правим опити и нищо на какво ли не се подложихме и двамата и без резултат
Правим ги в аг при др кисьов  някои правил ли е при него процедури

# 707
Здравейте дами! Започваме вече 4-та инсеминация 🙏 но ми е 9ти ден след цикъл и все още имам кафеникаво зацапване след сложени 3 инжекции Менопур през 1 ден. Дано това не е проблем и на прегледа в края на седмицата всичко да е наред. Има ли някои с последна успешна инсеминация🙏🙏🙏

# 708
Здравейте отново,
Моля за вашето мнение, тъй направихме инсеминация на 27.04 на два спукани фоликула, прегнил 5000 ми биха на 25.04. Тъй като ми предстои интервенция с упойка и повечето от лабораториите при нас днес не работят, си направих тест с несутрешна урина . Мислите ли, че все още не се изчистил прегнила (днес е 10ти ден след него)?

# 709
Здравейте отново,
Моля за вашето мнение, тъй направихме инсеминация на 27.04 на два спукани фоликула, прегнил 5000 ми биха на 25.04. Тъй като ми предстои интервенция с упойка и повечето от лабораториите при нас днес не работят, си направих тест с несутрешна урина . Мислите ли, че все още не се изчистил прегнила (днес е 10ти ден след него)?
Тихичко честито!
Прегнила вече се е изчистил. Направи още един тест с по-висока чувствителност все пак.

# 710
Здравейте мила момичета след втора инсеминация съм на 20 ден след инсето 4 положителни теста урини и ЧХГ 724 дали са добри резултатите.

# 711
Здравейте мила момичета след втора инсеминация съм на 20 ден след инсето 4 положителни теста урини и ЧХГ 724 дали са
добри резултатите.
[/quote
Стискам палци всичко да е наред 🍀🍀🍀 Браво ! Ние сме на 4та и много се надявам и аз на такъв резултат ☺

# 712
Здравейте мила момичета след втора инсеминация съм на 20 ден след инсето 4 положителни теста урини и ЧХГ 724 дали са добри резултатите.
След 2 дни и при добра апаратура бе трябвало да може да се види сак. Честито!

# 713
Здравейте,искам да ви попитам някоя от вас сблъсквала ли се е с бактерията “Ешерихиа коли” и лесно ли успяхте да я излекувате?

# 714
Здравейте,искам да ви попитам някоя от вас сблъсквала ли се е с бактерията “Ешерихиа коли” и лесно ли успяхте да я излекувате?

За месец успях да я излекувам, след прием на един курс антибиотици.

# 715
Здравейте, момичета...да ви споделя до къде стигнах и аз...
Та след 2те неуспешни инсе имах малко прекъсване / поради бактерии / и решихме този месец да опитаме отново. Днес бях на преглед и ми изписа за лека стимулация Летрозол 2х1 като започна от 3тия ден на цикъла до 7ми, както и 3 инжекции Менопур, през ден. На 20-ти съм на преглед и ако всичко е наред...продължаваме ...Надявам се всичко да върви гладко и този 3ти път, да ни е на късмет.
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 716
Здравейте, преди 1.5 година съпругът ми се оперира от варикоцеле. Резултат след операцията нямаше и много ни мотаеха тук в болница "Щерев" просто ей така ни мина времето.... и разбрахме,че така няма да стане и отидохме в Турция,да се прегледа веднага му изписаха витамини и за 2 месеца спермограмата се подобри не можахме да повярваме.
Общ брой сперматозоиди.: 64.400.000
Добре подвижни.: 42%
Морфология.: 3%
Но все още бебе няма... и мислим инсеминация в Стара Загора "Ин витро Стефанов"
С тези изследвания резултат ще има ли според вас?

# 717
Здравейте. Знаете ли дали след поставена инжекция Овитрил на 09.05 вече се е иЗчистил?

# 718
Мисля, че мин. 10 дни трябва да минат.
Здравейте. Знаете ли дали след поставена инжекция Овитрил на 09.05 вече се е иЗчистил?

# 719
Здравейте, планираме първи опит инсеминация при доктор Шефкетова. Само, че овлулацията ще ми е в събота, а на регистрарурата ми казват, че не работят в събота? Малко несериозно ми звучи за клиника за асистирана репродукция.

Общи условия

Активация на акаунт