Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 809
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,  закъснявал ли ви е цикъла слес утрогестан вагинално? Слагах след инсето 12 дена сутрин и вечер по 1, спряла съм преди 4 дни. Нещо няма признази да ми дойде  (вярно, че е само 2 дни закъснението за сега). 2 теста правих на Престо, и двата са абсолютно отрицателни. Чудя се до колко тоя утрогестан и инжекцията преди него овитрел може да ми обърка цикъла....

# 691
Момичета една моя братофчетка е отишла при д-р Любомир Бойчев Тутракан и е много доволна от него на колко места е отивала вке неможеше да забременее тя като отиде при Бойчев направо е казала искам инвитро но д-р е казал ,че може и с прахчета и е дала едни прахчета " инофолик " и е едни витамини геритамин  за два месеца и за чудо е забременяла  но тя преди години на първата и бременост направи аборт неможаха дасе разберат с мъжа си и тя беше направила аборт нейният проблем беше друга а нашия нали знаете за моята история според вас как е д-р Любомир Бойчев тя ми каза ако сега звъна на тях час ще ми дават за юни месец до тогас взимай от тези прахтеча и ги изпий каза но нали и мъжки проблем имаме  даги почнали да пия до като отида там какво знаете за този доктор ??

# 692
  • Пловдив
Синем, моя позната каза, че благодарение на този доктор тя и детето й са живи.Това се е случило преди 12-3 години обаче.Тя също е от Русе и са пътували по спешност при него.Едно момиче на предната страница похвали доктора си във Варна, ето, вече знаеш и за д-р Бойчев, избирай един, а защо не и при двамата и действайте.Важно е да имаш доверие на лекаря си.Инофолик са витамини от група Б.По принцип се изписват при инсулинова резистентност и за подобряване на яйцеклетките.Не ти пречи да ги пиеш.Герикапса също - витамин А и Е е.Съвпадение е, че братовчедка ти е забременяла 2 месеца след приема им.Помагат, но не правят чудеса.Инофолика далече от кафе и ядене, ако ще го приемаш.

# 693
Благодаря ви за вниванието и хапчета е имало инофолик но тя каза не хапчета а от прахчетата но нали казвам преди години беше забременяла тя но аборт направи офф дано дасе случват нещата и при мен 🙏

# 694
Здравейте!
На 15.04 (т.е. 16 ден от МЦ) направихме инсеминация . Док ми предписа от следващия ден прием на Дуфастон 12 дена х 2 хапчета и на 13тия ден тест. Ако е отрицателен ми дойде М (по принцип трябва да е на 30.04) трябва да започна прием на летрозол/фемара от 2ри-3ти ден. Не разбрах обаче ако не ми дойде М и тестът е отрицателен дали продължавам да пия Дуфастон или приключвам до 12ти ден приемане?

# 695
  • до най-прекрасния мъж
Ако не спреш Дуфастона при отрицателен тест, е възможно да не ти дойде, докато не го спреш. Аз съм с 2 неуспешни инсета - при първото ми дойде в деня на теста, въпреки Дуфастона и Утрогестана. При второто ми дойде 3-4 дни след спирането им. И двата пъти правих тест 20 дни след инсето.

# 696
Ако не спреш Дуфастона при отрицателен тест, е възможно да не ти дойде, докато не го спреш. Аз съм с 2 неуспешни инсета - при първото ми дойде в деня на теста, въпреки Дуфастона и Утрогестана. При второто ми дойде 3-4 дни след спирането им. И двата пъти правих тест 20 дни след инсето.

Благодаря много за бързия отговор! Първа инсеминация ми е и малко са ми объркани нещата в главата. Пожелавам успех на всички Hands Pray

# 697
Здравейте,
Имам два доминантни фоликула, в събота единия беше 18 мм., а другия 18.5 мм.
Вчера ми биха хориомон 5000 в 18 ч., предстои ми инсеминация утре в 11 ч., което се пада 41 ч. след инжекцията.
Но днес имам болки в яйчниците и ме притеснява дали не изпускаме момента.
Според вас дали има шанс фоликулите да се спукат утре или поне единия от тях?
Благодаря предварително!

# 698
  • София
Здравейте,
Имам два доминантни фоликула, в събота единия беше 18 мм., а другия 18.5 мм.
Вчера ми биха хориомон 5000 в 18 ч., предстои ми инсеминация утре в 11 ч., което се пада 41 ч. след инжекцията.
Но днес имам болки в яйчниците и ме притеснява дали не изпускаме момента.
Според вас дали има шанс фоликулите да се спукат утре или поне единия от тях?
Благодаря предварително!

Здравейте! Според мен има вероятност да се спускат. На мен горе-долу с такава часова разлика (след поставяне на хориомон) ми направиха инсеминацията.... За съжаление да отчета, че при мен е отрицателен теста и вчера ми дойде.... 😢 Ние сме по мъжки фактор, но все таях надежда, че след прием на FH PRO в рамките на три месеца, показателите на мъжът ми се подобриха... Не са както трябва за референтните стойности, но все пак бяха уж близо до тях.... Но за съжаление не стана и този път и ще се насочи към ин-витро. Успех на Вас! Стискайте ни палци! 🍀🍀🍀

# 699
Здравейте момичета , резултата от лабораторията е бил грешен и днес видях как бие сърчицето на бебешорчо. 7ма седмица 🥰

# 700
Страхотна новина, Вики! Ех тези лаборатории ... желая ти пухкав финал 😇

# 701
Вики както казах при странни резултати, шанса за лабораторна грешка е голям! Много се радвам и успех 🍀

# 702
  • до най-прекрасния мъж
Viki, да бие все така и за Коледа да гушкаш най-хубавия подарък. Тихичко честито и до финал.

# 703
Честито Viki, много се радвам за резултата. Пожелавам ти успехи!
Най-после в групата някой да се похвали с положителен резултат Blush

# 704
Честитоооо! Да се гушкате с това сърчице по Коледа! Heart
Наистина беше много съмнителен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт