Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 812
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
На мен вече ми закъснява след дуфастон даже тестовете са с с втора черта кръвните 0...не съм пила нищо което да повлияе на резултата...нещо в урината ли има какво става. На някой случвало ли се е ??

# 676
  • Пловдив
Синем, не ходете при този лекар повече.И в Шумен не ходете.Имаме едни познати ходили там (също турци).. давали хапчета на жената да й отпушат тръбите и още 100 неща 😳
Не си хабете парите и надеждите особено.Почети тук там и се насочете към лекар, който  наистина ще ви помогне.Какво е това лекарско мнение"според мен не са запушени тръбите" 😳 ? Има си изследване - цветна снимка, няма смисъл да се гадае по формата на тялото на жената 😳 
То бива печалбарство, но чак пък толкова..🤮

# 677
  • до най-прекрасния мъж
На мен друго ми направи впечатление. Как ще се прави в един ден цветна снимка и инсеминация? Та това не е изобщо препоръчително, защото ще си точно в овулация. Даже в цикъла, в който се прави цветната снимка, не се препоръчват процедури. Все пак ти облъчват корема с рентген, а това малко или много е вредно.
Аз бих избягала веднага от подобен "лекар", изобщо не бих продължила да ходя да ми губят времето и парите.
Отидете някъде, където ще направят за вас необходимото.

# 678
И аз това се чудех, но знае ли човек този може да е някакъв иноватор, щом и без изследвания решава, че всичко е наред... Sinem снимката не е толкова страшна, зависи от организма явно. Мен не ме боля, въпреки че тръбите не са добре. Въпреки всичко, щом те е страх толкова си поиска упойка. Но най-добре е да потърсиш друг доктор. Аз на този не бих се доверила. Има много, които имат частни кабинети и работят в по-удобно време. Идете поне за консултация при друг.

# 679
За снимката мога да потвърдя, че не е толкова страшна без упойка. Моят праг на болка е много нисък. Тръбите ми не бяха в много цветущо състояние и въпреки това изпитах няколко минутна болка, като при цикъл. Но според мен зависи от лекаря, не толкова от организъм. Моят доктор беше много внимателен и постепенно вкарваше веществото.
А относно клиника, в района на Шумен знам, че в Тутракан има много добра клиника на двама братя доктори Бойчеви.

# 680
😔😔😔 От вчера на сам мислим какво данаправим не изпих още за днес хапчетата за последно да отидали пак но без цветната снимка защото ми дадоха час в петък 13:30 за цветна снимка и 14:00 преглед и инсеминация но нали казахте че в един ден неможе сасе направи  и дакажа само миналия път цикъла ми идваше много малко и кафеникаво а сега този месец ми идва много и си казвам може ли от лекарствата сега съм се подобрила ли и можеби дастане въпреки ,че вече не мисля че ще стане 😔😪 много съм тревожена какно данаправя незнам 😔😔

# 681
Момиче, не се занимавай с д-р Кунев, само ще загубите време с него. Аз съм ходила само веднъж при него, през март 2019г, и макар че се оказа прав за диагнозата ми, според него бях скучен случай и до края на 2019г ще съм бременна.... е, все още не съм успяла да забременея, но и не стъпих втори път при него, защото от първата ми среща усетих, че го интересуват само парите и грам не се старае да ми помогне. При него всичко е реклама.
Аз съм обиколила доста лекари вече и не знам кого да препоръчам. Ние щяхме да правим инсеминацията в Майчин дом - Варна при д-р Юдова, аз я харесвам, но така и не се стигна до инсеминация при нас, защото на мъжа ми за втори път му излезе много лоша спермограма, а уж мислехме, че са се подобрили нещата, та ни насочиха направо за инвитро, което за момента мислим да пробваме да направим в Тутракан, но тепърва си чакам първия час за преглед там. Също така във Варна съм ходила при д-р Ангелина Симеонова, която също харесвам, знам че и тя е репродуктивен специалист.

# 682
Момичета на 30.03 имах първа инсеминация при д-р Александров Варна. На 13ти април вече имах положителен уринен и кръвен тест .
13ти -137 ЧХГ
16ти - 625 ЧХГ
20ти - 2.4 ЧХГ 😪
 Прокървих на 13ти много леко и ми казаха че може да е от имплантирането на ембриона. Е, днес пак ми зацапа , но само това. Наличен цикъл още нямам. Хормоните са ми наред. Нагледно всичко е ок . А защо не успях да задържа плода? Мислите ли ,че може да е била многоплодна бременност и да не е успял организма да ги задържи? Странно ми е , че стойностите много рязко са спаднали 😒 Никакви хапчета не съм пила , нито преди инсеминацията , нито след.

# 683
На мен ми изглежда много странен този спад, прекалено рязко е, досега не съм виждала толкова драстична разлика. Бих пуснала още един кръвен, ако няма цикъл.

# 684
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм ЗА още един тест. Или вторият, или третият не е верен. Толкова бърз спад и аз не вярвам да има. Пусни утре още един тест, поне да си сигурна какво се случва. Да не би днешния да е 2400 и да са ти объркали резултата? Защото по сметки трябва да е към толкова днес.

# 685
И аз не разбирам как толкова бързо е спаднал , при положение че спада така както се вдига, а именно постепенно. Казаха ми да звънна в четвъртък да ги уведовя как е кървенето , и във вторник съм на преглед. Според вас има ли някакъв шанс сега хормоните ми да се разбъркат яко? Иска ми се още следващия месец да направя отново инсеминация. Правим опити от 2 години и бях толкова щастлива 😪 не ме питайте как го изживях днес.  Мислите ли ,че още на първото прецапване трябваше фа си самоназнача дуфастон. Все си мисля ,че ако си бях взела( както си мислех) щях да предотвратя тази загуба

# 686
Аз имах биохимична бременност след една от инсеминациите и веднага след нея направихме следващата инсеминация. А предполагам, че сте изследвали ЧХГ в една и съща лаборатория?

# 687
Вие къде и при кой д-р сте?

# 688
Д-р Александров , АГ Варна . 7ми етаж. Страхотен екип и невероятно отношение . Там правих и кръвните изледвания, в сградата имат лаборатория. Именно за това не ми се вярва да са ми объркали резултатите.

# 689
Вики преди време в темата за ЧХГ имаше едно момиче със странен случай, не помня точно какво показваха резултатите при нея, но се оказа грешка в лабораторията. Пожелавам ти и при теб да е това, успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт