ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 148
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Аха, и моят е доволен - контролно по английски със 100 въпроса😁 Свърши лежането, но само да са здрави!❤

# 601
  • София
Доживях детето да се върне усмихнато и доволно от училище. Много е доволен. Дано запази това желание. Каза, че учителката по математика била много яка.

# 602
  • Пловдив
Аха, и моят е доволен - контролно по английски със 100 въпроса😁 Свърши лежането, но само да са здрави!❤
Ее, не си губят времето. То бива, то може, ама на ден 2 и с контролно със 100 въпроса, децата съвсем за мезе са ги взели. Явно съм ларж, де викаме днес с мъжО, понеже сме дърти, нещо средно между родители и баби, та за това гледаме по-свободно на децата. Та, възмутена съм, да се запише. Хубаво беше още малко да се ориентират, аааа, лоши учители, лоши. 😅
Амандичка, всичко ще си дойде на място, не се притеснявай, релакс, от 2 месеца не си се успокоила, детето ще се справи, ще е щастливо и всичко ще е наред 💓

# 603
  • София
Кастрева по БНТ 1.

# 604
  • София
Днес рехаво успявам да ви проследя.
Прегръдки за Аманда и от мен. ❤️

# 605
  • sofia
Luba_rizova аз не съм възмутена и не ги жаля,  иначе си мислят, че английския го знаят много😉 Предполагам, че искат да им определят реалното ниво , заради което ги препитват подробно.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 23:19 от googlish

# 606
  • у дома...
Аманда, прегръдки! Дано още дълги години да сте заедно.
Девойката вече е напълно спокойна, утре не иска да ходя да я чакам в София на спирката. Ще се прибира сама.
Пораснаха ни децата, още малко и съвсем ще излетят от гнездата...

# 607
  • София
Днес деветокласниците от японската им спретнали майтап - като се върнали в стаята след часа по ИТ на всеки чин имало по един морков, вързан с панделка, и послание "Добре дошли, зайци" Simple Smile Паднала е забава, моят си изял моркова Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 22:24 от green_dawn

# 608
Red , честита да си ! Здраве, радост , късмет , сбъдване на мечти и постигане на цели !
И набора вчера бяха правили по АЕ тест със 100 въпроса , днес припомняне чрез игри. Правили са и входно по мат.-20 въпроса ( отворени , затворени , за разписване - триъгълници , многочлени , равенства/неравенства , уравнения).
Да почерпя за негово здраве ( именик , който днес не посмя да черпи в училище..." нали ни е забранено да си споделяме храната")
Скрит текст:

# 609
Интересно, смятах че днес се празнуват само 4 женски имена... 🤔

# 610
  • София
Честит имен ден, Red! Жива и здрава бъди!

# 611
Интересно, смятах че днес се празнуват само 4 женски имена... 🤔
Любомир?

# 612
Warwick , днес празнуват и Любен , Любомир.

# 613
Warwick , днес празнуват и Любен , Любомир.
И днешният ден не е изгубен, научих нещо ново 😁

# 614
  • София
Red, честит празник!

denyil, честит именник и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт