Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за носене на маски в училище?
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
Какви са плановете за коледни подаръци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за носене на маски в училище?
В училищата децата над 10 години трябва да носят маски, но могат да ги свалят на чиновете си. За по-големите ученици носенето на маски в час не е задължително, но се препоръчва. В други части на Норвегия мерките са по-строги, а в някои случаи хората са плътно един до друг, дори когато са на открито.
-
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
-
Какви са плановете за коледни подаръци?
-
Какви са мерките за носене на маски в градския транспорт?
-
Какво представлява синята каска, която споменават?
На Анджи бях куила едни пантофи тип ботуш,но без подметка и тя много си ги хареса.Рядко ги сваляше сега се сетих,че и бях купила едни чорапи дълги като гети до коляното и те нямаха сваляне.

Вярно, тества се и много. Има доста случаи по училищата вече. Днес са дали разрешение от окръжния център нашият град да решава самостоятелно как да се затягат епидемичните мерки за короната. Да видим какво ще се измъдри. Остава още 1 седмица до есенната ваканция. Дано да издържим дотогава здрави и без карантина.
Не е от скромните.
Чак се учудих, че такава идея го е заинтригувала, защото е чувствително и сравнително плахо дете. Този проект е възможен след 7-ми клас, ще ги обучават и ще получат телефон за спешност. Тоест при здравословен проблем при някой ученик, трябва да е готов да реагира, да помогне.