Споделете 2.1

• 21 844
  • 569
  •   1
Отговори
# 180
Споделям, че получавам много хубави смс-и и че е много хубаво да осъзнаеш, че някой има нужда от теб  Grinning  Heart Eyes

От кой? newsm78

# 181
Абе искам да споделя нещо, което ме мъчи от едно известно време, макар, че то е повече за мп3 рекуестите и все пак, по-скоро ще се радвам някой да си спомни, значи преди доста години, може би периода 1999-2000 година гледах много TMF, холандска ли каква беше музкална телевизия и в неделя следобед имаше класация топ 40 та мнооого я следях...та мнооооого мнооооого обичах една песен, която обаче не мога да си спомня, а ако я намеря такова хубаво ще ми стане на душата, защото ще ми върне спомена за онова хубаво старо време...но също така много бих се радвала ако някой изобщо си я спомни тази песен...та това, което си спомням, че съм гледала по TMF, клипа беше като изпълнение на живо, на нещо като сцена не мноого голяма, в парк или нещо такова, пееха няколко човека, момичета по-скоро бяха повечето, на средна възраст 18-20 години  с едни такива руси коси, къдрави, имаха едно такова по детско изражение сякаш, особено едната, която си спомням... и така самата песен беше бавничка и много нежна и си спомням нещо в припева от рода на Хей, Мишел...и пееха точно на холандски мисля...ох много ми е мила тази песен...
В гуугъл като търся, за Мишел ми излиза песен на Anouk, но по снимките не ми прилича тя на момичето с тази руса къдрава коса, което си спомням, а и чух песента на Anouk...ми не, не ми звучи същата  Confused Ама описание направих...как ще се изкефя поне някой да си я спомни....

# 182
Да допълня само, че гледам че въпросната песен на Anouk - Michel e била хит по същото време по същата TMF, възможно ли е да е същата песен, но просто да не е изпълнявана от нея в този вариант, който аз си спомням... Възможно е, защото песента звучи и като мелодия, и като текст мнооого подобно, но то като са ми избледняли спомените е така

# 183
По принцип рядко ми се случва да споделям тук,но днес съм тъжна,защото по някакъв нежелан от мен начин нараних Касиди,за което й се извинявам.Надявам се утрото да й донесе една слънчева усмивка и да отмие обидата. Hug

# 184
# 185
  • UK
Споделям че ходих на проба за леща на лявото око. Реве ми се, непоносимо е. Sad

# 186
Баси колко  ми е гадно в момента... Cry Изпратих сина ми да изхвърли боклука и да отиде до магазина, но на път за кофата до блока е изгубил петте лева, които му дадох.Той ми се обади отдолу, за да ми го каже, докато ги търси с фенерчето на телефона си... ядосан на себе си, а аз му се скарах.Нито са малко, нито са много пет лева, но баси оФцата съм честно...Сега се наревах здраво за какво ли не, а детето ми ме успокоява, защото май е с повече мозък от мен.

Баси темата...превърнахме я в плачкалня и оплаквалня.Кажете нещо весело, а аз ще ви чета след час, защото отивам да приготвя на децата ми вечеря.

# 187
  • UK
Да, и аз това забелязах, тук май само се оплакваме. А не исках да е такава тема, наистина... Confused Имаме си предостатъчно такива...

# 188
нещо смешно??? сетих се за http://www.dnes.bg/article.php?cat=10&id=23549  ... върла фенка съм й на Красимира, затова там потърсих най-напред... Извинете, ако досаждам. Но ми се иска да се усмихнете   bouquet Всъщност, напоследък най-смешните неща виждам в бг-мамма Simple Smile Темите за ромските бисери, муньовците, за бисерите на продавачите... и клиентите, карали са ме да смея с глас ( други имаше, ама така е, като се пийва биричка пред ТВ, не помниш  Embarassed , така сме ние, free, кат' беб не става  Crazy ). А аз държа да си взимам ежедневната доза смях, поне веднъж на ден да се посмея от сърце, иначе.... защо живеем??

Hug ви Simple Smile И черпя  beer2

# 189
Споделям..
Гледам Нова тв, дават Митьо Пищова в `Стани богат`..Ще умра от смях!!! hahahaЯхти, хиляди жени...майко мила-а-а-а.....

# 190
  • Пловдив / София
Оф и аз да се оплача, ама каво да правя. Нямам нищо хубаво за казване. Confused
Та, споделям, една приятелка и колежка е тъжна заради нещо неприятно, което й се е случило. Много ме натъжи и мен, като ми каза преди малко.
Как ми се иска да й помогна и да я утеша, обаче нищо не мога да направя. Оф, понякога животът ти поднася скапани изненади.  Tired

# 191
Споделих,ама да споделя и тук..Днес си прибрах бебето заедно с майка и от инфекциозна болница!
И съм най-щастливият човек на света!

# 192
Да, и аз това забелязах, тук май само се оплакваме. А не исках да е такава тема, наистина... Confused Имаме си предостатъчно такива...

Не можем вечно да сме на черешата.И на мен ми направи впечатление, че повечето пъти сме мрачни в темата.Но по-добре тук да мрънкаме и да се оплакваме, вместо вкъщи на всеослушание пред домашните - който с колкото се е сдобил.Така че шЪ мЪ изслушвате и аз вас също...кво да прайш.  Laughing

Сопрано, поздрави ги от всички нас! Hug

# 193
не можем ли?? имам склонност към ”велемъдри” обобщения, май-май.. Ами аз се СТАРАЯ. Вечно да съм на черешата. Вероятно - глупаво, знай'ш ли колко хора са ми казвали - ооо, и ти ще се омажеш в калта. Еми, как да го кажа.. невелемъдро Simple Smile . Имала съм драми... имах тази вечер... И съм решила, че е само въпрос на МОЙ избор - сега ми е кеф да съм ядосана, но след малко ще ми е кеф да съм весела... И все по-рядко забелязвам, че ми е кеф да съм кисела..

Не знам дали ме разбрахте. Но май-май е все тая какво казвам. Мненията, които пускам, са резултат на бая ми ти мислене, с години, и се опитвам да .... изкажа опита си, но най-често не ми се обръща внимание (ТОВА НЕ Е мрънкане кой, защо, как не ми чете мненията, сакън, просто казвам, че дори и с ”мъдри” обобщения само се опитвам да помогна. Ми, помагач съм си  hahaha )

..... пак ли се излагам в публичното пространство???

Сакри.... искам да изслушвам, и да съчувствам. Чак сега пиша в темата... защото не искам да обяснявам на мен какво ми е, защото всъщност нищо не ми е - майка ми не умира от рак (и тя), че и хроничното й заболяване е , да чукна на дърво, затихнало тия дни, имам покрив над главата си... имам и някой лев в джоба.. любовта на живота ми само за малко отиде у систъра си да й гледа кучето с цикъл , докато тя е в гърция Mr. Green... Нищо не ми е толкова зле, че да се оплаквам. Затова - писах само, за да се усмихнете   bouquet

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 22:13 от 4esun

# 194
Споделям - утре имам среща с форумка. Ще ви клюкарим подред  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт