Споделете 2.1

• 21 778
  • 569
  •   1
Отговори
# 315
Калида,

Стана!
И се яде!

# 316
Фрики, милоооооост!
Има и бременни тук  Crazy
Бих изяла всички корички със сусам (тук лигите ми се стичат до земята).

# 317
Фрики, милоооооост!
Има и бременни тук  Crazy
Яла до Петте да то сипна манджичка и да ти чупна баничка.
Честно слово! Peace

# 318
# 319
Споделям, че снимките от профила ти ме кефят максимално и по-скоро Ева  Heart Eyes
това ми е идеала за жена.имам папка със стотици нейни снимки.трудно избрах кои да сложа

# 320
Споделям, че правих опити за обезкосмяване на ръцете. Не ми се искаше да имам близка среща с уреда на мъченията, затова реших да ползвам депилатоара. Естествено, той свърши след като ми покри едната ръка и половината от втората... Twisted Evil Та все пак се наложи да извадя епилатора  #Cussing out

# 321
  • UK
Просто настръхвам като слушам "Like You"... В песента се пее за сестрата на Ейми, която е починала, когато Ейми е била на 6... И самата песен... Текста и е... Уф...

I long to be like you, sis
Lie cold in the ground like you did
There's room inside for two and I'm not grieving for you
I'm coming for you

Ъх...

# 322
Утре ще е първият работен ден на сестричката ми като учител по мениджмънт и маркетинг.Така се е спекла, че дума не ми обелва.
Много ще й е трудно-тя-23г, учениците й-на по 17-18г... Tired

# 323
И на мен утре ще ми е първият работен ден, и аз съм почти на 23, но хубавото е, че и колегите знам, че ще са в тази възрастова област Simple Smile А в Сряда ми е защитата на дипломната...и май от чудене за кое да се спека по-напред, за нищо не съм...ами че какво, здраве да е, другото ще го наредим!

Успех на сестра ти  Peace Hug а според мен за учениците ще е по-готино да си имат млада и готина учителка....така, че всичко ще е ОК   bouquet

# 324
Благодаря ти за  оптимистичното вдъхновение,Естер, което ще побързам да прехвърля на систърчето, че сега рови ли , рови материали и се чуди как да представи първите си 40 минути. Simple Smile

# 325
Дъщеря ми вече не е с коса до кръста. Cry
... Тя се позамисли да не повярваш и отсече :"За рождения ми ден искам подарък МЕЧ !!!"  ooooh!  hahaha
Защо е това страдание, защо са тези мъки? Laughing
Не знаеш ли, че най-харесваните жени са били бойни момиченца?  Wink Я си сложи ръка на сърцето и кажи, ти като малка ходеше ли с панделки и играеше ли си с кукли?  Whistling

Мъча се и страдам, защото много й се кефех на косичката... Crazy Болезнено исках дъщеря едно време и то точно такава каквато е - синеока, с руса коса до кръста.Ся на снобария май го обърнах...И тамАн й стигна дължината на косата до там и...айдееее - кръц ! Ми тва е...нали съм майка либерте, ходя им по гайдата.Много е странна щерка ми - нежна, грацилна...и в следващия момент надава зверски боен вик и се мята на гърба на брат си примерно и се дЕре повече от него. ooooh! hahaha

Сега като се замисля и аз май съм била такава като малка, без да съм била руса, синеока и грацилна Laughing Обаче ходех с панделки, играех с кукли, чашки и чинийки наред с индианските боеве с момчетата. bowuu

Много искам да си лафя с вас, но имам да свърша още сто неща. Crossing Arms

# 326
Малкия тръгва утре на ясла и аз се вълнувам много.  Grinning

Заспа преди половин час, сега само се въртя и не мога да се организирам. Нещо забравям ...

# 327
  • UK
Споделям, че имаме едно приятелско семейство от Търговище, жената е била съученичка на майка ми и тн. Не знам дали сте особено наясно с нещататам, но е нещо от типа на "ако не си член на дпс нямаш работа" и ей такива неща... Та жената е начална учителка, наскоро останала без работа. Работа там няма. Мъжа работи в БДЖ. От сто годиуни майка ми и баща ми ги убеждават да дойдат да живеят във Варна - дъщеря им учи тук, майката на жената и сестра и живеят тук... Всичките им близки са тук. Тук има работа за толкова много хора, и повече пари ще взима от там и всичко. Имат апартамент, струващ около 25000, и майка и има един апартамент за около 30000, могат да си купят тук апартамент дори не в най крайните квартали, но се дърпат... От една страна ги разбирам, там са си свикнали, но пък нищо не им е уредено, нямат пари, тя е безработна в момента почти няма шанс за работа, нямат приятели там... Защо не се навиват да дойдат... Не мога да разбера.

# 328
  • u doma
Споделям,че току що си сложих снимки на децата в подписа и исках да видя как ще изглежда.  Embarassed  Laughing
Какво ще кажете, добре ли е ?

# 329
Не е зле, ама са малко големшки....ако може да се понамалят ще е още по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт