Споделете 2.1

• 21 790
  • 569
  •   1
Отговори
# 300
О, даже е много добре, мястото е хубаво, стаята била много чиста, в смисъл не ново, но супер било, само ме притеснява че жената е възрастна... а за 120 лева, извинявам се ама самостоятелна стая е абсурд в Сф да се намери. Една приятелка си намери най евтино за 200 лева самостоятелна стая.
Абе има за 120, естествено, но си требе търсене.
Това, че някои хазаи се пооливат, не значи, че няма.
И понеже хората са притиснати и бързат-се съгласяват, няма как. Tired

# 301
не се притеснявай, Мърморанке, навремето изкарах 5 години при едно бабе на 80 - е тя се скъсваше от пътувания, купони, винаги ходеше избарана и беше страшно ларж жена. Това са те, старите аристократки, на изчезване са, тъй че не се отказвай да се запознаеш с една такава  Laughing

# 302
  • UK
Мда, стара софиянка - "аристократка". Ще видим как ще се разберем с нея. Wink

# 303
...предстои ми важен медицински преглед другата седмица-Господи, дано се окаже фалшива тревога!!! ...
Шарк- чице, дано всико бъде наред, и дано новата седмица Ти поднесе само приятни изненади. Hug
Freak man, станали питката? Hug
Естер, честито за бебчето! Hug
...че съм много щастлива, много...
Вергилия, дано щастливият миг продължи дълго за Теб. Hug
Мърморанке, успех на столична земя и дано скоро си намерите квартира със Стефан. Hug А нова тема "Споделете", няма ли да пускаш, виждаш че се котира и запълва добре, нали?! Hug

# 304
  • UK
Ами онази стана 50 страници, тази е мъничка още. Но да, много се радвам че се харесва темичката. Следващата тема трябва да е 3.2, втори месец във форума, трета тема.

# 305
Аз само алгоритъма за получаване именно на номерациите нещо не мога да схвана...а уж ВишУ ще взимам... Mr. Green

# 306
  • UK
И аз. Тази е втора тема за един месец, този е втория, значи трета тема за втори месец, освен ако не е вече трети месец когато я пусна, ако изобщо я пусна. Това не е тема, която може да се изчерпи, но все пак, ако всички загубят интерес... Напоследък се пише по рядко... Sad

# 307
Тази е втора тема за един месец, този е втория, значи трета тема за втори месец, освен ако не е вече трети месец когато я пусна, ако изобщо я пусна.

Crazy Crazy Crazy
Ти ме хвърли в оркестъра... ВиШу, ниШу, знам само, че номерирането може да става и просто като 1,2,3....

# 308
  • UK
Така е по интересно, да се чудиш, аджеба, тая единица след двойката откъде идва?!

# 309
То си става направо за загадка в "Ало, къщата"  Mr. Green

# 310
Споделям,че съм си сама вкъщи.изкарахме си 2 невероятни дни на вилата с приятеля ми.мислих си ,че като се прибера мама ще ме чака с ябълков сладкиш и чай,а нея я нямаше и ще се прибере във вторник.споделям ,че приятелят ми пак ще се нанесе вкъщи през това време,но до довечера ще съм си сама.обожавам да съм сама вкъщи.толкова ми  е спокойно и отпускащо.

# 311
Споделям, че снимките от профила ти ме кефят максимално и по-скоро Ева  Heart Eyes

# 312
Дъщеря ми вече не е с коса до кръста. Cry

Пребори ме дрислата ми...Наду ми главата, че косата й пречи, че й влиза в храната, че я скубя докато я реша и кво ли не още. ooooh! Вчера я водих на фризьор и сега е като мен - с дължина под раменете.И за това се наложи девойката - искала прическата на мама.Исках да я подстрижа поне след рождения й ден, който е във вторник.Попитах я :"Ти поли и рокли не обичаш, препускаш с каската и картечницата на батко си, с кукли не играеш, дереш се кат алтава и играеш с момЧета...Ако си и с  къса коса... ooooh! По какво ще си личи, че си момиче ?!?" Тя се позамисли да не повярваш и отсече :"За рождения ми ден искам подарък МЕЧ !!!"  ooooh!  hahaha

# 313
  • Кацнала на едно дърво.
Дъщеря ми вече не е с коса до кръста. Cry
... Тя се позамисли да не повярваш и отсече :"За рождения ми ден искам подарък МЕЧ !!!"  ooooh!  hahaha
Защо е това страдание, защо са тези мъки? Laughing
Не знаеш ли, че най-харесваните жени са били бойни момиченца?  Wink Я си сложи ръка на сърцето и кажи, ти като малка ходеше ли с панделки и играеше ли си с кукли?  Whistling

# 314
  • UK
Толкова ми е есенно... Времето е едно такова сиво... И слушам Мери Бойс Бенд...

Общи условия

Активация на акаунт