Споделете 2.1

• 21 805
  • 569
  •   1
Отговори
# 270
Да се похваля с една прекарана чудесна, романтична вечер насаме - аз и мъж ми, без ситния. Много си го обичаме, но тук нямаме и 5 минутки без него. Сега една приятелка ми е на гости и го е поела максимално и се наслаждаваме на почивка и моменти само за нас двамата  Heart Eyes

# 271
Естер, страхотна новина! Grinning Аз като се роди детето на кумовете ни имах чувството, че се радвам повече, отколкото при раждането на собственото ми Laughing

Блонди, току-що ти завидях съвсем черно и неблагородно Laughing
Нашата фъстъчка поради захласванията, които ги прави е наплашила баби и деди и те не смеят да я взимат. Така че мрели-гинали, плътно с нас. Няма място за романтика Laughing Laughing

Аз пък да ви кажа, че преди секунди прочетох нещо от някой за мен, което ми стопли душата. И сега ми е хубаво Heart Eyes

# 272
Да се похваля с една прекарана чудесна, романтична вечер насаме - аз и мъж ми, без ситния. Много си го обичаме, но тук нямаме и 5 минутки без него. Сега една приятелка ми е на гости и го е поела максимално и се наслаждаваме на почивка и моменти само за нас двамата  Heart Eyes
А честито  bouquetОт кога си мечтаеше за т`ва.

# 273
Блонди, прекрасно. Наслаждавайте се максимално на тези моменти. Колкото и да си обичаме дечицата, имаме нужда и от няколко глътки въздух без тях.
Въпреки че ми е криво всеки път, когато трябва да изляза без бебо и кака му.

# 274
Мерси, момичета.  Hug

Скоро пак ще повторим. Сега ни е паднало. Мъчно ина нас ни става бързо, но все пак друго си е малко без него. Някакси се успокоявам и после имам повече сили и нерви за него, по-спокойна съм и ми е приятно. Не си играя с него от задължение, иска ми се. Значи е полезно понякога почивка един от друг. Но толкова далече...рядко и трудно  Sad

# 275
Блонди, като имате такива романтични вечери за вас двамата, ти какво правиш тук? Я бързо при половинката, а на нас има време да разказваш. Heart Eyes

# 276
Да, да, ама преядохме в ресторанта... иди сега прави нещо с препълнен тумбак  Shocked

# 277
Вие пък, трябвало е в обратен ред Laughing. Значи си тук докато храносмилаш. Така по-може.
И друг път да внимавате с реда на нещата. Naughty

# 278
  • UK
Върнах се от работа най после... Охх, уморителен ден.

# 279
Споделям, че ми е тъпо, писнало и радикално. По този повод спретнах една мулти-рецептна питка от форума. Мичета, никога, не се захващайте да правите питка в 7 вечерта. Още се втасва, а вече си изядохме салатата...но нищо-глад и възпитание, т'ва му е майката.

# 280
Споделям: боли ме коремчето.  cry Тази сутрин "цъфнах" и цял ден ми е некомфортно.
Онзи ден в шоуто на Слави имаше едно такова изказване: На жените вяра да нямаш. Как може 5 дена в месеца да кърват и още да са живи... Ама че гаднярско...  smile3515

# 281
  • Popovo
Гледах "Отечествен фронт" с М. Карбовски и ме е яд  #Cussing out на ц......те в България. Една си бута детето пред кола, друга го продава за 1500 евро. Какви са тез майки бе хора, нямат ли жал, не изпитват ли обич към децата си. Толкова много жени искат деца, ще ги обичат, ще си ги гледат, а не могат да имат, а тез   Close проскубаните, мръсните ги раждат като котета и ги продават  #Cussing out Къде е справедливостта???!!

# 282
Споделям, че съм адски притеснена.......предстои ми важен медицински преглед другата седмица-Господи, дано се окаже фалшива тревога!!! Praynig Cry

# 283
Шаркчице, стискам палци наистина да е фалшива тревогата  Praynig   bouquet

# 284
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Шаркчице, стискам палци наистина да е фалшива тревогата  Praynig   bouquet

И аз  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт