Споделете 2.1

• 21 845
  • 569
  •   1
Отговори
# 195
Споделям - утре имам среща с форумка. Ще ви клюкарим подред  Mr. Green
Да ти пусна ли едно `минимауско` фото на лс, да ме клюкарите и мене? Joy

# 196
Поредната ми загоряла, по-точно изгоряла, манджа отпоради сядане пред компи за минутка.
Тони, поздравления.

# 197
Тенкю!И на Сакрито тенкю!
Споделям обаче също още и не между другото,че Сакрито още се скатава за едно филмче,въпреки че прибра парАта за него  Twisted Evil

# 198

...не можем ли??...  Вечно да съм на черешата... Имала съм драми...

4esun
, черешата ми е любимото място  Wink, но в момента малко ми се клати клона.И съм в такъв период на сълза и по-малко смях, че понякога не зная къде се намирам.Предстои ми нещо генерално и гадничко.Полагам усилия да се справя максимално безболезнено.Имам се за силен и борбен човек, но ви моля...пожелайте ми  да изляза от всичко това максимално цяла и доколкото е възможно същата.

# 199
Кураж Сакри!С теб съм и ти стискам всичките си палци!

# 200
  • Пловдив / София
Успех, Сакри.
Ще се справиш. Peace

# 201
Излизам, но искам набързо да споделя и да се похваля. От половин година компа ни нямаше звук, разбирачи се отказаха да го пипат, но един познат си поигра доста с него и го ОПРАВИ. Ще мога да слушам  музика, да говоря по скайп и дъщеря ми да си играе на игрите. Ураааааааа.  Party

# 202

Кураж Сакри!С теб съм и ти стискам всичките си палци!

Цитат на: fam

Успех, Сакри.
Ще се справиш. Peace

Благодаря и на двама ви. Simple Smile

# 203
Излизам, но искам набързо да споделя и да се похваля. От половин година компа ни нямаше звук, разбирачи се отказаха да го пипат, но един познат си поигра доста с него и го ОПРАВИ. Ще мога да слушам  музика, да говоря по скайп и дъщеря ми да си играе на игрите. Ураааааааа.  Party

Браво, отлично, даже много добре.  Grinning

# 204
  • София
Споделям, че едната ми приятелка, която живее във Варна чака бебе през май, а другата, която живее в Шумен, си е купила там жилище. Ужасно много се радвам за тях   bouquet  bouquet!!! Първата доста дълго чакаше с мъжа си този момент, а втората наскоро загуби баща си и това (покупката на собствен дом) ще и вдъхне нови сили. Много ги обичам и искрено се радвам за тях. А при мен успешно мина годишна проверка на високо ниво, от което също съм радостна.

# 205
  • UK
Днес си припомних снимките от бала... Е, честно ви казвам, направо разликата е от тук до небето, там съм кръгла, като топка... 20 килограма променят страаашно много човек. А ми трябват ще толкова. Искам разрешение да се гръмна.

# 206
Не се гръмвай, а се храни здравословно доколкото ти е възможно, спортувай също така и ще имаш добри резултати като цяло.  Peace

# 207
  • UK
Действам по въпроса. Въпреки че тея два дни през цялото време съм гладна, сещате се, женски глупости.

Споделям, че толкова много го обичам, че не е истина. Днес той от нищото, ей така докато ме нямаше, ми каза че ме обича, не че не го знам, но е толкова миличко да го чуеш ей така... За най добрия ми приятел става дума де.

# 208
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Липсват ми случайните срещи, случайния секс, лудите танци, безметежното пилеене на време, пушенето, пиенето, необвързаността...........

# 209
Споделям, че получавам много хубави смс-и и че е много хубаво да осъзнаеш, че някой има нужда от теб  Grinning  Heart Eyes

От кой бе човек? И аз такива получавам от известно време,да не ни ги изпраща един и същ човек? newsm12 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт