Споделете 2.1

• 21 717
  • 569
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Споделям, че хич не ми се ходи утре на работа..... тези 3 почивни дни, през които само се търкаляхме на дивана в нищонеправене, направо ме изкара от работния ритъм....мдааа.....

Че и това дъждовно време, да се чуди човек какво да си облече....мъжът ми ми ремонтира чадъра - да съм в бойна готовност утре, хихи...

Малката се е качила на секцията и шета... прави бели....извади всички лепенки от кутийката, пръсна ги на земята, отваря ги със зъби, иска да й дам ножичка.... търси си детето занимание, като мама и тати са заети.... Rolling Eyes

# 466

Много сме, силни сме! newsm44 newsm44 newsm44 То цяла тема може да се отвори за Нела Фонемата, Сиси Боата, Гено Генов, Сава Василев и безчет други университетски уникати...

# 467
  • Варна
Гено Генов.... адски познато ми звучи.  Thinking

Я ме подсетете за него... ако е този, за който си мисля - имам интересна историйка за него.... Confused

# 468
  • Пловдив / София
Споделям, че преди минута даваха братовчедка ми по ТВ, мноого хубаво пеят. По първа, ако някой е гледал, квартет Ева...

Аз гледах. Много ми харесаха. Heart Eyes И друг път съм слушала квартет "Ева".
Мърморанке, коя е братовчедка ти?

Споделям, че тези три почивни дни минаха много бързо. Добре, че два от тях оползотворих с ходене на бар.
Утре сигурно докато вляза в час и ще свърши работният ден. Mr. Green

# 469
  • UK
С най високия глас, русичката с къдравата коса.

# 470
Гено Генов.... адски познато ми звучи.  Thinking

Я ме подсетете за него... ако е този, за който си мисля - имам интересна историйка за него.... Confused

По мое време, сиреч преди десетина годинки, беше главен асистент и преподаваше по антична и западноевропейска литература. Сега не знам на какъв хал е преподавателската му кариера...

# 471
Споделям, че както съм на диета толкоз време и изобщо не бях готвила - днес правих туй цял ден. После бяхме на гости на нашите и ... сега съм меко казано преяла. Утре, освен, че почвам пак работата...идва и отново гладът.. Sad Ама днес беше много вкусно  Mr. Green

Споделям, че вчера тръгнахме за Банкя, после решихме в Южния парк, а накрая стигнахме до Божурище и гледахме формулата. Беше страхотно. Димитър направи безброй снимки, а аз съм умопомрачена от скоростите. Каза, че това е бил най-страхотния му рожден ден, благодарение на моята организация (сутринта го изненадах с балони и тортичка със свещичка) и тези думи ми разтопиха душата..

Толкова е хубаво да правим другите щастливи!

bouquet за вас!

# 472
И аз да споделя Cry
Имах 4 почивни дни на които не се насладих за съжаление Weary
Съпругът ми беше болен (грип) и си стояхме вкъщи,времето още повече ни подтискаше,аз имах да уча и днес цял ден "дъвках" Анатомията от 12.30-21.00 с малки почивки book
Много е кофти в Медицинския-ужас cry
А вие се пазете от настинки в това студено време Naughty
Хайде да ви пожелая весела и ползотворна нова седмичка  bouquet

# 473
...чувствам се ужасно,попаднала съм в някаква гадна дупка,всичко ми е тъпо и безинтересно,нищо не ми се прави...
Миша, горе главата, стегни се! Ти сама писа, "живота е пред Теб!", наслади му се вместо да търсиш лошото и грозното около Теб, отвори сърцето Си и се усмихни- 18год е страхотна преломна възраст. Живей, живей и не пропускай нито миг без да го използваш докрай! Ти Си господар на живота Си, а не обратното! Hug
И аз не съм писала в тази тема до момента. ...
Стрелче, може ли така?! И без наказания и шамари, ами послушай Слънчогледовото Момиче, доста опит има зад себе Си. И по често сред нас, помага и освобождава! Усмивка, моля! Hug

# 474

И аз не съм писала в тази тема до момента. ...
Стрелче, може ли така?! И без наказания и шамари, ами послушай Слънчогледовото Момиче, доста опит има зад себе Си. И по често сред нас, помага и освобождава! Усмивка, моля! Hug

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Благодаря ти!  bouquet

# 475
Споделям, че преди 2 дена излизах с едни мои приятелки и се почувствах доста странно. Наистина отдавна не сме се виждали и може би нямахме вече толкова общи теми за разговор, но аз въпреки това се почувствах някак много различна от тях. Имам чувството, че съм се променила.

Споделям и един забавен сайт, който открих вчера - www.43things.com
Можеш да си избереш 43 неща, които искаш да направиш и да намериш други хора, които искат същите неща. Аз съм ги докарала до 25 засега Mr. Green

# 476
Kalida,да,знам,че трябва да се наслаждавам на всеки миг,знам,че трябва да се усмихвам,да живея...А аз какво правя?Непрекъснато изпадам в някакви дупки,лоши настроения...Хубавото поне е,че осъзнавам,че не съм права и,че трябва да се променя малко...Много благодаря за подкрепата! Hug

# 477
Мен още ме държи веселото настроение от срещата  Laughing. Вчера проспахме деня с малкото човече. През времето, в което бяхме будни се мотахме по пижами  Laughing. И все още ми се спи - явно одъртявам  Joy. Днес сутринта си направих страхотна разходка из Софията  Mr. Green.

На всички тъжни в тази тема пожелавам тъгата да се разсее и денят им да е изпълнен с надежда, усмивки и много слънце!

Прекрасен ден   bouquet!

П.П. Нимфетка, благодаря Simple Smile.

# 478
споделям ,че продължавам да мисля ,че гладенето на дрехи е глупава работа - докато ида на интервюто и ризата си беше също толкова смачкана, колкото като я извадих сутринта Rolling Eyes Rolling Eyes И ми свършиха официалните дрехи, а трябва да ходя на още едно интервю в същата фирма Shocked Остана ми само едно черна пола, ама нямам с какво да я нося отгоре Sick И официално облечена изглеждам стресиращо, не мога да се позная, като се оглеждам по витрините Crazy Ама това е положението, трябваше все някога да порасна и да се наложи да оставя камуфлажа и тениските вкъщи bowuu
Verdad, сега прочетох какво си ми писала за Румъния - благодаря, ще го имам предвид и ще ходим пеша Mr. Green
Калида, благодаря ти!  bouquet

# 479
  • някъде ... тук ...
Еовин, познато ми е Confused Аз все още се чувствам странно в по-официални дрехи, а и нямам много Embarassed

Аз да се похваля - от днес Гого е по цял ден на ясла. Обадиха се от яслата, че мога да го оставя, иначе трябваше да е все още до обяд.
Аз съм се заровила в сайтове за курсове по английски. Май вече закъснявам със записването навсякъде, ще видим Thinking
Все се каня да дойда на някоя форумска среща, но пак ми се размина "разпускането самопоединично". Пътувахме до селото на мъжа ми, а и времето беше отврат Confused

Общи условия

Активация на акаунт