Четвъртокласници 2020/2021

• 42 636
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Значи и аз да питам, когато се прибере от игра Laughing

# 481
Моята снимала служебната бележка с телефона си, но е толкова размазано, че след десетия опит налучкваме на комбинации се отказах.

# 482
Аз да се оплача, че нашето МГ публикува сроковете за подаване на заявления за прием, и те са 2.07 и 5.07. Това е. Angry
И ако от нашето училище не се организират добре с удостоверенията за завършване...
Пак ще е стрес и прегряване на телефоните до последния момент.

# 483
При подаване на заявлението нужно ли е удостоверите за завършен клас?
Ако са нужни оценки,успех или точки от НВО мисля, че могат да издадат от училището служебна бележка (справка) за кандидатстването, но до 5 юли трябва и да сте си ги получили свидетелствата за четвърти клас.

# 484
Мисля, че наскоро го писах, не помня в коя тема. Може да е било и тук. Изпратено е писмо до РУО ( съответно те трябва да са го препратили до директорите на училищата), че трябва да създадат организация, кандидатстващите за местата от държавния план-прием да си получат удостоверенията за завършен начален етап на 1. юли. Съобразено е с графика по приема, който е еднакъв за всички гимназии. Ако имате проблем, пиши ми на ЛС.

# 485
При подаване на заявлението нужно ли е удостоверите за завършен клас?
Ако са нужни оценки,успех или точки от НВО мисля, че могат да издадат от училището служебна бележка (справка) за кандидатстването, но до 5 юли трябва и да сте си ги получили свидетелствата за четвърти клас.
Да, заявлението се подава заедно с копие на удостоверението за завършен начален етап Confused

# 486
Нали на гърба на удостоверението са записани точките от НВО, така че ще е нужно за кандидатстване

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 18:54 от Aleksandropulis

# 487
Честит празник на всички дечица! Нека растат здрави, щастливи, спокойни и обичани! И повече да ги слушаме Blush

# 488
  • София
Честит празник на децата! Да запазят детето в себе си завинаги! Balloon

# 489
  • София
Много искат да празнуват, ама не били съвсем деца, големи били иначе. 150 см. 38 номер обувки. Супер слаба. Голям човек с детски реакции и разбирания за всичко. Grinning когато не учи, все е пред огледалото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 490
Честит празник на всички деца!
Някой знае ли дали е задължително присъствието на децата след 15 юни?

# 491
Не е задължително.

Честит празник на децата-  здрави, палави, щастливи, да имат страхотно детство!

# 492
Извинявам се за последващ пост, но имам въпрос, ако някой може да отговори, понеже класната смотолеви нещо и де факто нищо не разбрах.
Вчера попълвахме декларации, за който желае, детето му да посещава занималня в пети клас. Ще е една/ един клас/ за всички пети класове. От клас по 5- 6 деца, каза класната. Някой има ли идея по какъв критерий ще е приемът, как ще се избират тези 5 деца?

За НВО- на нас не ни дадоха талонче, но докато разцъквах в Школо, забелязах нова графа, в която най- вероятно там ще нанесат оценките.

# 493
h.d. критериите със сигурност са различни за различните училища.  В нашия град има училища, в които занималните са за повече ученици и такива с по 5-6 деца от паралелка.

# 494
  • Пловдив
Извинявам се за последващ пост, но имам въпрос, ако някой може да отговори, понеже класната смотолеви нещо и де факто нищо не разбрах.
Вчера попълвахме декларации, за който желае, детето му да посещава занималня в пети клас. Ще е една/ един клас/ за всички пети класове. От клас по 5- 6 деца, каза класната. Някой има ли идея по какъв критерий ще е приемът, как ще се избират тези 5 деца?
Вероятно, опитът им показва, че повечето деца спират да ходят на занималня в 5-ти клас и остават около 5-6 деца от клас. Едва ли ще има желаещи, които няма да допуснат до занималня.

За НВО- на нас не ни дадоха талонче, но докато разцъквах в Школо, забелязах нова графа, в която най- вероятно там ще нанесат оценките.
Ние сме с талонче. Дори преди малко влязох в сайта на МОН с входящия номер и с код за достъп. Данните на децата излизат, но в графа Оценки пише-Оценките не са обявени.
[/i]

Общи условия

Активация на акаунт